- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #296.081
Geçmiş olsun canım yaa acil şifalarOğluş hasta maalesef
Sabahtan beri yenidogan bebek gibi emiyor kuzucum
Insallah iyilesir bir an önce
vay ideolumsun valla 84 he benide geçmişin boy kaçtı ben 60 dan 80 e çıktım boy 163 o zaman büyük ekran görmedim sonradan bu kim olmuştum . 2. daha az alırsın ilkiyle uğraşırken alınmıyor sanki onunda sonrası sıkıntı stresten yiyeceke saldiriyordum.Yok bizim okul hep böyle. 60 kilo arkadaş var hedefi 55.
Bir arkadaş sabit 50 idi. 51,5 olmuş 2 hafta diyet yürüyüş geri kilosuna döndü.
Bir arkadaş da var ki kilosu 49 hedef kilosu 55
Ben hedefim 55 aslında ama bu iki gündür is4ediğim gibi değil. Umarım bu hafta + gelmem. Çarşamba perşembeyi iyi değerlendirmek gerek.
Ama ikinci bebeğe gebe olmadan önce 55 54 olmak istiyorum. 59la hamile kalıp 84 ile doğuma gittim
Acillik oldum hiç sorma. Ama kan şekerini ölçmediler eğer bugün yine kötü olursam normal muayeneye gitcemKan şekerin filan mı düştü canım ya.
Hiç bilmiyorum aslında cok açtım sonra yemek yedim yemek yer yemez başım deli gibi dönmeye başladı ben de anlamadımAz yedin diyemi odu canim şimdi nasilsin
Amin canim insallah.Bende almış oldum cevabımı canım. Yavrularımızın hepsine Allah şifa versin.
Günaydınnnnn kızlaarrr.
canım paşama gçmiş olsunYeni arkadaş gelmiyor ki sıkıntı orda hedefcim. Yenileri gelsin öyle mezun olun madem
Evet galiba öyle oldu bizde de hedefcim
Aynen öyle kardelencim sürekli emmek istiyor ben de kırmıyorum kendisini tabi. Iyilessin yeter ki bir an önce
canım geçmiş olsunHiç bilmiyorum aslında cok açtım sonra yemek yedim yemek yer yemez başım deli gibi dönmeye başladı ben de anlamadım
Geçmiş olsun grip falandın galiba üstüne yetersiz beslenme olmuş olabilirAcillik oldum hiç sorma. Ama kan şekerini ölçmediler eğer bugün yine kötü olursam normal muayeneye gitcem
Herkese gunaydin. Dunku menum
Sabah
Ekmek arasi peynir
Ogle
3 4 kasik mercimekli bulgur pilavi
Yogurt
Aksam
Cok az patates oturtma
Salata
Tursu
1.5 lt su
olur bazen ani tansiyon düşmüştür,kan şekerin düşmüştür,üsüttüysen hastaysan vücut yıkılıyor zaten..geçmiş olsun düşünme olmaz devamı inşaallahAcillik oldum hiç sorma. Ama kan şekerini ölçmediler eğer bugün yine kötü olursam normal muayeneye gitcem
Aslında güzel menü protein sonrası mi carpildin acabaDünün menüsü (sebze protein günü)
Sabah
Yağsız menemen
Domates
Beyaz peynir
Ara
Bir mandalina
Öğlen
Şekersiz latte
Akşam
3 yk Yumurtalı ıspanak yağsız
3 yk tavuklu bezelye yağsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?