Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

vay ideolumsun valla 84 he benide geçmişin boy kaçtı ben 60 dan 80 e çıktım boy 163 o zaman büyük ekran görmedim sonradan bu kim olmuştum . 2. daha az alırsın ilkiyle uğraşırken alınmıyor sanki onunda sonrası sıkıntı stresten yiyeceke saldiriyordum.

Bu arada violin35 sanada geçmiş olsun ciddi bir durum yoktur inşallah

günaydın canlarım

dün ki menüm:

sabah:yoğurt,muz,yaban mersini , keten tohumu (Smoothie)
öğlen:zerdeçallı kimyonlu kabak yemeği,Yoğurt,1 dilim ekmek

14:30 baklava geldi hediye tam fıstıklıdan yuvarlak bu küçük küçük iki tane yedim..

akşam:yemek yemedim kendime mantar ızgaraladım oğlum yiyince yemedim yoğurt yedim sadece
gece bir bardak nar suyu (biz her gece bir bardak içiyoruz)

su:2 litre
soda 1 bardak
filtre kahve 2 bardak

spor:10 dk bölgesel
güncel:71,9 umarım inmeye devam eder.

Günaydın kızlar nasılsınız? :)
morordek ördeğim tam da ihtiyacım olan zamanda kulağımı çınlatmışsın:) 55,3e kadar inmiştim uzun zamandır tartılmıyordum dün bir baktım 57lerdeyim ama hiç spor yürüyüş yapmıyorum ve yediklerime de hiç dikkat etmedim ne canım isterse yiyordum, ben de burada takılmaya karar verdim cuma sabah kilomu bildiririm:)
Karatay usulü beslenmenin çok faydasını gördüm ben kızlar size de tavsiye ederim. Ara ğün yok, kahvaltıda ekmek yendiğim oldu bir dilim veya tost falan diğer öğünlerde zaten ekmek aramıyorum akşam yemeğinden sonra da meyve vs yemiyordum. Size de tavsiye ederim, ben de uygulamaya başlıcam. 4saat civarı açlık periyodu olacak

Spor konusunda da göbek bölgesi egzersizlerine başlamak istiyorum daha önce yaptığımda yarım kalmıştı. 30günde egzersiz programını indiricem telefonuma. Bugün başlıyorum inşallah. Benimle beraber başlamak isteyen olur mu?
Çok halsiz kalkıyorum bu aralar sabahları uykumu alamıyorum bir türlü , çok yorgun hissediyorum kendimi çok enerjisiz, dengesiz beslendiğim için ve spor yapmadığım için böyle olduğunu düşünüyorum

canım paşama gçmiş olsun

Acillik oldum hiç sorma. Ama kan şekerini ölçmediler eğer bugün yine kötü olursam normal muayeneye gitcem
olur bazen ani tansiyon düşmüştür,kan şekerin düşmüştür,üsüttüysen hastaysan vücut yıkılıyor zaten..geçmiş olsun düşünme olmaz devamı inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…