- 13 Mayıs 2012
- 577
- 977
- 103
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #296.061
Kan şekerin filan mı düştü canım ya.Bana bişey oldu çok fena Başım dönüyor ayağa kalkamıyorum yemeği de yeni yedim ne olmuş olabilir
Tabiki canim en uygun zaman nezamansa ozaman girer gruba yeni gelan arkadasimiz 1 haftaciktan birşey olmazSağol canım
Ateşi arttı biraz maalesef
Evet bence de öyle görünüyor. Ama şimdi listeye kilo almış olarak gireceği için hani olur da ortalamamız 0,3 sınırına yakın falan olursa o sebeple haftaya kalabilir dedim :)
Yakındır bence 6'lara inişin, aynen devam
Süper gidiyorsun Edacım diyetisyenin de iyiymiş çok şanslısın.
Evet hadi o zaman performansını bekliyoruz :)
Bu ara bende taktim bu diziye öğlen açmaya başladım bu bolümleri kacimisimYa o benim lohusalık dizim :)
Kucağımda bebe tüm gün dizi izlerdim onlardan biri de yaprak dökümüydü
Az yedin diyemi odu canim şimdi nasilsinBana bişey oldu çok fena Başım dönüyor ayağa kalkamıyorum yemeği de yeni yedim ne olmuş olabilir
Aynen hedefcimDoğum günün kutlu olsun kaptanım. Nice mutlu yıllara.
Çok geçmiş olsun Fancycim.
Benim ilk yaptığım zamanlarlar kornişon yasaktı. Sonradan eklenmiş ama ben verilen kiloyu azaltacağını düşünüyorum tuzdan dolayı.
Harikasın karabibercim. En güzeli zaten ufak ufak vermek.
Sen istedikten sonra yaparsin canimŞekerler 7 günlük sıfır kaçamak saf protein serüvenimin ilk günündeyim.
Tartılmadan başladım ve haftaya çarşamba tartılacağım.
Çarşamba günü yeni yıla 69 gün kalmış olacak.
Yokk valla basmadim canimbastın mı kimyon u zerdeçalı kabağa ben bastım
Ay ben mezun olanlari gördükçe üzülüyorum yaa çok alisiyorum herkezeBaya baya protein heyecanı içerisindeyim.
Eğer planladığım gibi giderse yeni yıl öncesinde mezun da ederiz beni ördeğim.
Neyi varmış canim çocuğunBenim de bugun sabah ilk derste bi ogrencim bayildi. Ambulans felan cagirdik. Ne cok etkilendim. Resmen bikac ders kendime gelemedim
Dimi kaptanimYaa çok geçmiş olsun neden bayıldı acaba?
Hepiniz birden mezun olmayın ya zaten yeni üye bulamıyorum takımı mı kapatayım sizi mezun edip?
Tek tek mezun olun
Ilk defa bende gördüm boyle diyetisyenTebrikler karabibercim. Çok şanslıymışsın iyi bir diyetisyene denk gelmişsin canım.
3 aylik olunca biz birdaha isticem dedi tahlilBizde isterük
Ay burda tartıp hazır bir listeye cart curt yazıp bitiriyorlar işi. Özele de gittim bir diyetisyende tahlil istemedi heeee
Hadi bak kalkiyorum hatirlatman iyi oldu canimHeyyoo burda mısınız hatuşlar
Nasılsınız keyifler yerinde mi motivasyonlarne durumda aklıma gelmişken hatırlatayım su için bir bardak da benim yerime için sular gitmiş evde ben içemedimbugün spora başlayayım dedim ama başlayamadım bi 20 dk yürüdüm merdiven cıktım o kadar. Yarın ders arasında da yürürüm akşam enerjim olursa leslie yaparım bakalım
Ya üzüldüm ya insallah birşeyi yokturSebebi su an icin belli degilmis. Hastaneye yatirmislar cocugu. Acliktan mi acaba dedik ama acliktan da degilmis. Kan sekeri felan duzgun cikmis. Insallah ciddi bir sey yoktur cunku nobet geciriyo gibiydi. Tesekkur ederim bu arada..
Gecmis olsun canim. Belki tansiyonun dusmustur.Bana bişey oldu çok fena Başım dönüyor ayağa kalkamıyorum yemeği de yeni yedim ne olmuş olabilir
Belli degil canim daha. Hastanedeymis bu gece.Yokk valla basmadim canim
Ay ben mezun olanlari gördükçe üzülüyorum yaa çok alisiyorum herkeze
Neyi varmış canim çocuğun
Dimi kaptanim
Ilk defa bende gördüm boyle diyetisyen
Ozelede gittim hastahane diyetisyenlerinede gittim hep 5 dakka
Hee bizi konferansada cagirdi arkadasim daha once 95 kiloydu suan 68 ve seker hastasi oldugu için kilo verince insulinden kurtuldu o arkadaşı konuşmacı olarak cagirdilar
3 aylik olunca biz birdaha isticem dedi tahlil
Insallah canim. Sag olasinYa üzüldüm ya insallah birşeyi yoktur
Yok bizim okul hep böyle. 60 kilo arkadaş var hedefi 55.Maşallah canım kaç kiloya dusceksin millete rejim yapıyorum deme topa tutarlar çok güzel kilon neyse sağlıklı günler
Çok geçmiş olsun Fancycim.
Hadi bakalım, güzel rakamlarla geleceğinden eminim.Şekerler 7 günlük sıfır kaçamak saf protein serüvenimin ilk günündeyim.
Tartılmadan başladım ve haftaya çarşamba tartılacağım.
Çarşamba günü yeni yıla 69 gün kalmış olacak.
Ay çok kötü bir durum. Neyi varmış çocuğun, niye bayılmış öğrenebildin mi? Kendine gelememen çok normal violincim, bende olsam aklımdan çıkmazdı yani. İnşallah ciddi bir şeyi yoktur.Benim de bugun sabah ilk derste bi ogrencim bayildi. Ambulans felan cagirdik. Ne cok etkilendim. Resmen bikac ders kendime gelemedim
Ay çok güldümYaa çok geçmiş olsun neden bayıldı acaba?
Hepiniz birden mezun olmayın ya zaten yeni üye bulamıyorum takımı mı kapatayım sizi mezun edip?
Tek tek mezun olun
Ah kıyamam kuzuma yaa, İnşallah çabucak iyileşir. Hasta ya, memeye daha da düşkünleşir kuzu.Oğluş hasta maalesef
Sabahtan beri yenidogan bebek gibi emiyor kuzucum
Insallah iyilesir bir an önce
Bende almış oldum cevabımı canım. Yavrularımızın hepsine Allah şifa versin.Sebebi su an icin belli degilmis. Hastaneye yatirmislar cocugu. Acliktan mi acaba dedik ama acliktan da degilmis. Kan sekeri felan duzgun cikmis. Insallah ciddi bir sey yoktur cunku nobet geciriyo gibiydi. Tesekkur ederim bu arada..
Kan şekerin düşmüş olabilir canım aklıma ilk o geldi.Bana bişey oldu çok fena Başım dönüyor ayağa kalkamıyorum yemeği de yeni yedim ne olmuş olabilir
Valla süpermiş, tebrik ediyorum abiyi.Yokk valla basmadim canim
Ay ben mezun olanlari gördükçe üzülüyorum yaa çok alisiyorum herkeze
Neyi varmış canim çocuğun
Dimi kaptanim
Ilk defa bende gördüm boyle diyetisyen
Ozelede gittim hastahane diyetisyenlerinede gittim hep 5 dakka
Hee bizi konferansada cagirdi arkadasim daha once 95 kiloydu suan 68 ve seker hastasi oldugu için kilo verince insulinden kurtuldu o arkadaşı konuşmacı olarak cagirdilar
3 aylik olunca biz birdaha isticem dedi tahlil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?