Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tabiki canim en uygun zaman nezamansa ozaman girer gruba yeni gelan arkadasimiz 1 haftaciktan birşey olmaz
Evet iyi bir diyetisyen düştüm canim

Aynen hedefcim

bastın mı kimyon u zerdeçalı kabağa ben bastım
Yokk valla basmadim canim
Baya baya protein heyecanı içerisindeyim.
Eğer planladığım gibi giderse yeni yıl öncesinde mezun da ederiz beni ördeğim.
Ay ben mezun olanlari gördükçe üzülüyorum yaa çok alisiyorum herkeze

Benim de bugun sabah ilk derste bi ogrencim bayildi. Ambulans felan cagirdik. Ne cok etkilendim. Resmen bikac ders kendime gelemedim
Neyi varmış canim çocuğun

Yaa çok geçmiş olsun neden bayıldı acaba?

Hepiniz birden mezun olmayın ya zaten yeni üye bulamıyorum takımı mı kapatayım sizi mezun edip?
Tek tek mezun olun
Dimi kaptanim

Tebrikler karabibercim. Çok şanslıymışsın iyi bir diyetisyene denk gelmişsin canım.
Ilk defa bende gördüm boyle diyetisyen
Ozelede gittim hastahane diyetisyenlerinede gittim hep 5 dakka
Hee bizi konferansada cagirdi arkadasim daha once 95 kiloydu suan 68 ve seker hastasi oldugu için kilo verince insulinden kurtuldu o arkadaşı konuşmacı olarak cagirdilar

Bizde isterük
Ay burda tartıp hazır bir listeye cart curt yazıp bitiriyorlar işi. Özele de gittim bir diyetisyende tahlil istemedi heeee
3 aylik olunca biz birdaha isticem dedi tahlil

Hadi bak kalkiyorum hatirlatman iyi oldu canim

Sebebi su an icin belli degilmis. Hastaneye yatirmislar cocugu. Acliktan mi acaba dedik ama acliktan da degilmis. Kan sekeri felan duzgun cikmis. Insallah ciddi bir sey yoktur cunku nobet geciriyo gibiydi. Tesekkur ederim bu arada..
Ya üzüldüm ya insallah birşeyi yoktur

Bana bişey oldu çok fena Başım dönüyor ayağa kalkamıyorum yemeği de yeni yedim ne olmuş olabilir
Gecmis olsun canim. Belki tansiyonun dusmustur.
Belli degil canim daha. Hastanedeymis bu gece.
Ya üzüldüm ya insallah birşeyi yoktur
Insallah canim. Sag olasin

Maşallah canım kaç kiloya dusceksin millete rejim yapıyorum deme topa tutarlar çok güzel kilon neyse sağlıklı günler
Yok bizim okul hep böyle. 60 kilo arkadaş var hedefi 55.
Bir arkadaş sabit 50 idi. 51,5 olmuş 2 hafta diyet yürüyüş geri kilosuna döndü.
Bir arkadaş da var ki kilosu 49 hedef kilosu 55
Ben hedefim 55 aslında ama bu iki gündür is4ediğim gibi değil. Umarım bu hafta + gelmem. Çarşamba perşembeyi iyi değerlendirmek gerek.
Ama ikinci bebeğe gebe olmadan önce 55 54 olmak istiyorum. 59la hamile kalıp 84 ile doğuma gittim

Bugünkü menüm
Kahvaltı 1 dilim ekmek 1 kk peynir 5 zeytin
Öğlen 3 yk bulgur 3 yk kuru fasulye 1 kase cacık 1 küçük elma
Akşam fırında karnabahar 5 6 yk vardır ekmeksiz başka yemek de yoktu.

Bugün 1 porsiyon aütlü tatlı ve bir tane petibör bisküvi var.
Kaçamak yapınca dedim hemen dönüp yazmaya başlayayım yoksa ipin ucunu kaçırırım. Hemen kaptanım bir sopasını alsın eline. Az kaldı malum dayağı hak ettim.
5.000 adım
morordek

Çok geçmiş olsun Fancycim.
Çok teşekkür ederim hedefcim.

Şekerler 7 günlük sıfır kaçamak saf protein serüvenimin ilk günündeyim.
Tartılmadan başladım ve haftaya çarşamba tartılacağım.
Çarşamba günü yeni yıla 69 gün kalmış olacak.
Hadi bakalım, güzel rakamlarla geleceğinden eminim.

Benim de bugun sabah ilk derste bi ogrencim bayildi. Ambulans felan cagirdik. Ne cok etkilendim. Resmen bikac ders kendime gelemedim
Ay çok kötü bir durum. Neyi varmış çocuğun, niye bayılmış öğrenebildin mi? Kendine gelememen çok normal violincim, bende olsam aklımdan çıkmazdı yani. İnşallah ciddi bir şeyi yoktur.

Yaa çok geçmiş olsun neden bayıldı acaba?

Hepiniz birden mezun olmayın ya zaten yeni üye bulamıyorum takımı mı kapatayım sizi mezun edip?
Tek tek mezun olun
Ay çok güldüm korkma ördekim yalnız kalmazsın , ben burdayım hala sürünüyorum.

Oğluş hasta maalesef
Sabahtan beri yenidogan bebek gibi emiyor kuzucum
Insallah iyilesir bir an önce
Ah kıyamam kuzuma yaa, İnşallah çabucak iyileşir. Hasta ya, memeye daha da düşkünleşir kuzu.

Sebebi su an icin belli degilmis. Hastaneye yatirmislar cocugu. Acliktan mi acaba dedik ama acliktan da degilmis. Kan sekeri felan duzgun cikmis. Insallah ciddi bir sey yoktur cunku nobet geciriyo gibiydi. Tesekkur ederim bu arada..
Bende almış oldum cevabımı canım. Yavrularımızın hepsine Allah şifa versin.

Valla süpermiş, tebrik ediyorum abiyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…