- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #296.141
100-200 daha eksi gelsem büyük boy pizza ile kutlarızAh hadi yarına da 71.9 gel :)
Hee oldu canım100-200 daha eksi gelsem büyük boy pizza ile kutlarız
geçmiş olsun kaptaniçem valla bizde de durumlar çok farklı değil velhasıl bu seni çok yıpratacaksa ayrıl tabiki..günaydınlarr
kızlar nedir benim bu çocuklardan çektiğim dün böbrek ağrısı yüzünden uyuyamayan küçük sıpanın bu gece bademcikleri şişmiş durumda idi bu gece gene uykusuzduk aıyet miyet hak getire uykusuzluk bu hafta tavan yaptı bugün diyetisyene gideceğim bir süre ara vermesini isteyeceğim çünkü kafamı ytoparlayıp diyet yapacak durumum yok hatta izne mi ayrılsam bi süre
Allah kolaylık versin kaptanicem ve cok gecmisler olsungünaydınlarr
kızlar nedir benim bu çocuklardan çektiğim dün böbrek ağrısı yüzünden uyuyamayan küçük sıpanın bu gece bademcikleri şişmiş durumda idi bu gece gene uykusuzduk aıyet miyet hak getire uykusuzluk bu hafta tavan yaptı bugün diyetisyene gideceğim bir süre ara vermesini isteyeceğim çünkü kafamı ytoparlayıp diyet yapacak durumum yok hatta izne mi ayrılsam bi süre
Bugün de devam ederse yarın gitcem kesinCanim eğer ciddi sekilde rahatsiz oluyorsan mutlaka Nöroloji bölümüne git ama yediklerinden kaynakliysa yeme düzenini değiştir az ve sık beslenmeye gecebilirsin
Öğlen hala dukan yapıyordum o yüzden sadece 1 avuç et yedim akşam içtiğim corba cok iyi geldi amaCanim oglenki yemeğinin yaninda 1 dilim tam buğday ekmegide yiyebilirsin ben sabah ogken ve akşam birer dilim ekmek yiyorum ve herhafta 1 kilo verdim nerdeyse
Ah sen de mi ya? Çok haklısın, zaten benim hasta olma sebebim salı günü Umut'un hasta olup tüm gün beni sömürmesi ve resmen tüm depolarımı boşaltması. Ertesi güne vücut direncim düstügünden ben hastalandım.morordek geçmiş olsun ördeğim, umut paşa iyileşmiş ya sen de iyileşirsin inşallah en kısa sürede
Ben de bir haftadır ishalim geçmedi bir türlü kızım da iki gündür nezle ondan bana da geçti nezle şimdi
Emzirdiğimiz için bağışıklık sistemimiz çok düşüyor bence ondan da daha sık hastalanıyoruz
Sarımsaklı yoğurt, zencefil, zerdeçal, kemik suyu, kefir, turşu tüketmeni tavsiye ederim
Herhangi bir vitamin takviyesi veya balık yağı vs kullanıyor musun canım? Umut hiç takviye bir şey alıyor mu? D vitamini veriyorum sadece ben kızıma, propolis balık yapı falan tavsiye eden çok oluyor alsam mı bilemedim
Olabilir Karataya geçtiğim için kilo almaktan korkuyorum ama sağlığımı bu derece kötü etkileyecekse napcaz bilmiyorum dün dukan harici bir kase Sebze corbasıyla 1 dilim tb ekmeği yedim ve sonrasında bir elma yedim sabah baktım yine eksideyim ama bugünü Karatay diyetiyle geçirsem yarın ne olacak bilmiyorumCanım zorlanıyorsan dediğin gibi Karatay yap. Belli bünyen kaldormıyordur.
Bence de bu kadar iyi girerken diyete devam et.
Aynen, pazartesiye kadar kesinlikle kaçamak yok.
Sudan olabilir o gün az su içmiştim ama napcağımı hala bilmiyorumfattofit85 acaba suyu az içmeden kaynaklı olabilir mi çok su icmiyorsun en az 2 belkide daha fazla su icmelisin
Bence de olabilir ama cok bişey yemediğim için su da içemiyorum cildim kupkuru oldu dudaklarım falan çatladı hepEvet canım susuzluktan da olabilir.fattofit85
Sıkıntı olmaz diye düsünüyorum canım cünkü Karatay saglıklı beslenme öneriyor benceBence de olabilir ama cok bişey yemediğim için su da içemiyorum cildim kupkuru oldu dudaklarım falan çatladı hep
morordek bu gün Karatay tarzı beslen em bakalım ne olcak
Bence de annemle babam da cok kızıyor bu diyeti yapıyorum diye eskiden yaptığın gibi zayıfla diyorlar (Karatay)Sıkıntı olmaz diye düsünüyorum canım cünkü Karatay saglıklı beslenme öneriyor bence
Anne sözü dinle o zamanBence de annemle babam da cok kızıyor bu diyeti yapıyorum diye eskiden yaptığın gibi zayıfla diyorlar (Karatay)
Süpersin hedefcim
morordek
Kahvaltı
Sütle meyveli buğday ve pirinç gevreği
Ara
Filtre kahve sütlü
Öğle
Yarın simit + kaşar
Ayran
Ara
Türk kahvesi
2 fındık
1 kuru kayısı
Akşam
2 kepçe pırasa çorbası
1 porsiyon bamya
3 yk chialı bulgur
Gece
1 tane hanımeller bisküvi tırtıkladım kızımdan
Su: 1,5 lt. Fazlalaştırmam lazım suyu.
Spor: yine yokazıcık bir yürüyüş yaptım ama ayağım yüzünden çokta tempolu olmadığından saymıyorum.
Günaydın hanımlar
Dün bütün gün yatıp dinlendim, bugün daha iyiyim. Boğaz ağrısı da geçerse süper olacak. Sadece parol alabiliyorum emzirdigimden. İlaçsız atlatmak zor oluyormus. Arada ıhlamur iciyorum boğazımı yumuşatsın diye ama bitki çaylarını da abartmamak gerekiyor.
Sizler nasılsınız bakalım? Yarın cuma, bugün çok dikkat edeceksiniz değil mi? :)
Ya süpersin
Bence de yapabilirsin, sana inanıyorum!
günaydınlarr
morordek geçmiş olsun ördeğim, umut paşa iyileşmiş ya sen de iyileşirsin inşallah en kısa sürede
Ben de bir haftadır ishalim geçmedi bir türlü kızım da iki gündür nezle ondan bana da geçti nezle şimdi
Emzirdiğimiz için bağışıklık sistemimiz çok düşüyor bence ondan da daha sık hastalanıyoruz
Sarımsaklı yoğurt, zencefil, zerdeçal, kemik suyu, kefir, turşu tüketmeni tavsiye ederim
Herhangi bir vitamin takviyesi veya balık yağı vs kullanıyor musun canım? Umut hiç takviye bir şey alıyor mu? D vitamini veriyorum sadece ben kızıma, propolis balık yapı falan tavsiye eden çok oluyor alsam mı bilemedim
Sudan olabilir o gün az su içmiştim ama napcağımı hala bilmiyorum
Galiba zararlı değil hedefcim. Kullanayım olmazsa.Zencefil emzirirken tüketiliyor mu bilmiyorum ördeğim ama çok iyi geliyor.
Son kilonu bilmesem de bence de baya verdin hedefcim. Uzun vadede baya fark etmiştirSaf proteinin sıfır kaçamakla 3. gününe başladım.
Ciddi anlamda hafiflediğimi hissediyorum. Eşim de çok inceldin diyor.
1+1'e geçtiğimde sanırım protein günlerini normal geçirip hafif beslenme günümde spor yapacağım. Böylelikle daha korumalı olur gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?