Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaa bi an dedim ne ara mezun oluyor

Hadi bakalım insallah. Bence dikkat ettiysen gelirsin
Kaptanım bu sabah ilçe müdürü ile toplantı vardı geç kaldım, aceleyle tartılamadım. O an eczaneye de giremedim. Bu hafta bildirim yapamayacağım.
Hatta beni bir süreliğine izne ayırır mısın?

günaydınlarrr
sorma tatlım yaa dün akşam 8 de sızmışım resmen gece 1 de kalktım öksürük nöbetleri başladı şimdi de az sonra dr a gideceğim
hiç duymamıştım deneyeyim bari

morordek tatlım kilom 75 açıkcası 1 haftadır tartılmamıştım ben daha çok bekliyordum bu hafta doğumgünüm diye 2 gün üst üste 1 er dilim pasta yedim akşam geç saatlerde yedim falan biraz saçma oldu
rint izin istemiş gönüll mezun oldu bende izne ayrılırsam listede 3 kişi kalacak fattofit girecek sen kafana göre takıl beni izine ayırma konusunda ama şu ara düzenli bildirim yapamam biraz kafamı ve çocukları toparlamam lazım

Günaydınlar
Hangi kitaba başladın ördeğim.
Haim Ginott - Anne Baba ve Çocuk Arasında kitabına başladım kardelencim. Çok beğendim, tavsiye ederim
Tebrik ederim Edacım, süper gidiyorsun
Geçen cuma geri döndüğümde kilo 83. 0
Güncel 80.9
Canım listenin durumuna baktım. Seni ekleyince nota almıyoruz, zaten derece yapma durumumuz da yok bu hafta. Üye sayımız da az. O yüzden listeye alıyorum seni, artık azimle kilo vereceğiz :)
Kaptanım bu sabah ilçe müdürü ile toplantı vardı geç kaldım, aceleyle tartılamadım. O an eczaneye de giremedim. Bu hafta bildirim yapamayacağım.
Tamam rintcim izne ayırıyorum seni
Kaptaniçem seni de izne ayırırsam liste çok az kişi kalacak dediğin gibi. Diyetisyene de ara verdin mi? Buraya sürekli bildirim yapmadan cuma kg bildirimi şeklinde idare etsek mi birkaç hafta yeni üye gelene kadar? Ya da senin durumlara göre de hareket edebiliriz. İlle izne ayır dersen de ayırırım mecbur.

merhaba rintcim nasılsın? kaç kiloya indin konuşamadık bayadır, yakındı kilolarımız bir ara. bebeğin nasıl? 2 yaşına girdi mi?
Günaydınlar

Haim Ginott - Anne Baba ve Çocuk Arasında kitabına başladım kardelencim. Çok beğendim, tavsiye ederim

.
ben de hemen okuma listeme aldım bu kitabı canım, okuduğun kitapları ilgiyle takip ediyorum :) bütün beyinli çocuk diye bir kitaba başlamayı düşünüyorum, onu okumuş muydun ördeğim

ben de hemen okuma listeme aldım bu kitabı canım, okuduğun kitapları ilgiyle takip ediyorum :) bütün beyinli çocuk diye bir kitaba başlamayı düşünüyorum, onu okumuş muydun ördeğim
Teşekkür ederim incicim, mutlu oldum ilgine :)
Bütün Beyinli Çocuk'u okumadım ama listemdeki kitaplardan biri. Fırsatım olursa okuyacağım, onu da çok öneriyorlar :)

Teşekkür ederim incicim, mutlu oldum ilgine :)
Bütün Beyinli Çocuk'u okumadım ama listemdeki kitaplardan biri. Fırsatım olursa okuyacağım, onu da çok öneriyorlar :)
bütün beyinli öocuk ve doğadaki son çocuk kitaplarının pdf i var elimde okumak istersen veya başka okumak isteyen arkadaş olursa mail atabilirim :)

Aynen canim duzenki kilo bildirimi yap arada gel birşeyler yaz

Çok teşekkür ederim kaptanim

Sen beğendiysen alacağım kitaplar arasına ismini kaydediyorum.

Teşekkürler kaptancığım ben devam edicem haftada bir kilo bir kilo vercem inş aslında benim bi arkadaşım var o da zayıflamak istiyor ona bi sorayım isterse o da katılsın klube takıma alalım her zaman görüşmüyoruz ama görüşünce sorarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…