- 31 Ekim 2016
- 4.962
- 11.544
- 158
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #296.181
Kaptanım bu sabah ilçe müdürü ile toplantı vardı geç kaldım, aceleyle tartılamadım. O an eczaneye de giremedim. Bu hafta bildirim yapamayacağım.Yaa bi an dedim ne ara mezun oluyor
Hadi bakalım insallah. Bence dikkat ettiysen gelirsin
Eki Görüntüle 2199158 bu haftaki sonuç 72.9
Tebrik ederim sizleriGeçen cuma geri döndüğümde kilo 83. 0
Güncel 80.9
sorma tatlım yaa dün akşam 8 de sızmışım resmen gece 1 de kalktım öksürük nöbetleri başladı şimdi de az sonra dr a gideceğimtoplight çok geçmiş olsun önce sağlık. Umarım bir an önce sağlıklarını kavuşurlar ben henüz bekar olduğum için uykusuzluk nedir pek bilmediğimden çok zor olabileceğini tahmin ediyorum. Cocuklarla uğraşırken kendinizi çok yorup ihmal etmeyin kaptanım.
hiç duymamıştım deneyeyim bariSon zamanlarda naneli şeylere takmış durumdayım.
Yazın soğuk nane çayı yapıyorduk. Kış geldi sıcağına sardık. Şimdi de moroccan mint yeşil çayı keşfettik. Lipton'un. Çok güzel yapmışlar, tavsiye ederim.
Haim Ginott - Anne Baba ve Çocuk Arasında kitabına başladım kardelencim. Çok beğendim, tavsiye ederimHangi kitaba başladın ördeğim.
Tebrik ederim Edacım, süper gidiyorsunEki Görüntüle 2199158 bu haftaki sonuç 72.9
Canım listenin durumuna baktım. Seni ekleyince nota almıyoruz, zaten derece yapma durumumuz da yok bu hafta. Üye sayımız da az. O yüzden listeye alıyorum seni, artık azimle kilo vereceğiz :)Geçen cuma geri döndüğümde kilo 83. 0
Güncel 80.9
Tamam rintcim izne ayırıyorum seniKaptanım bu sabah ilçe müdürü ile toplantı vardı geç kaldım, aceleyle tartılamadım. O an eczaneye de giremedim. Bu hafta bildirim yapamayacağım.
Hatta beni bir süreliğine izne ayırır mısın?
Kaptaniçem seni de izne ayırırsam liste çok az kişi kalacak dediğin gibi. Diyetisyene de ara verdin mi? Buraya sürekli bildirim yapmadan cuma kg bildirimi şeklinde idare etsek mi birkaç hafta yeni üye gelene kadar? Ya da senin durumlara göre de hareket edebiliriz. İlle izne ayır dersen de ayırırım mecbur.morordek tatlım kilom 75 açıkcası 1 haftadır tartılmamıştım ben daha çok bekliyordum bu hafta doğumgünüm diye 2 gün üst üste 1 er dilim pasta yedim akşam geç saatlerde yedim falan biraz saçma oldu
rint izin istemiş gönüll mezun oldu bende izne ayrılırsam listede 3 kişi kalacak fattofit girecek sen kafana göre takıl beni izine ayırma konusunda ama şu ara düzenli bildirim yapamam biraz kafamı ve çocukları toparlamam lazım
merhaba rintcim nasılsın? kaç kiloya indin konuşamadık bayadır, yakındı kilolarımız bir ara. bebeğin nasıl? 2 yaşına girdi mi?Kaptanım bu sabah ilçe müdürü ile toplantı vardı geç kaldım, aceleyle tartılamadım. O an eczaneye de giremedim. Bu hafta bildirim yapamayacağım.
Hatta beni bir süreliğine izne ayırır mısın?
ben de hemen okuma listeme aldım bu kitabı canım, okuduğun kitapları ilgiyle takip ediyorum :) bütün beyinli çocuk diye bir kitaba başlamayı düşünüyorum, onu okumuş muydun ördeğimGünaydınlar
Haim Ginott - Anne Baba ve Çocuk Arasında kitabına başladım kardelencim. Çok beğendim, tavsiye ederim
.
Teşekkür ederim incicim, mutlu oldum ilgine :)ben de hemen okuma listeme aldım bu kitabı canım, okuduğun kitapları ilgiyle takip ediyorum :) bütün beyinli çocuk diye bir kitaba başlamayı düşünüyorum, onu okumuş muydun ördeğim
bütün beyinli öocuk ve doğadaki son çocuk kitaplarının pdf i var elimde okumak istersen veya başka okumak isteyen arkadaş olursa mail atabilirim :)Teşekkür ederim incicim, mutlu oldum ilgine :)
Bütün Beyinli Çocuk'u okumadım ama listemdeki kitaplardan biri. Fırsatım olursa okuyacağım, onu da çok öneriyorlar :)
Aa çok isterim hemmen özele geliyorummm :)bütün beyinli öocuk ve doğadaki son çocuk kitaplarının pdf i var elimde okumak istersen veya başka okumak isteyen arkadaş olursa mail atabilirim :)
Harikasin canimGeçen cuma geri döndüğümde kilo 83. 0
Güncel 80.9
Teşekkürler canimTebrik ederim sizleri
Aynen canim duzenki kilo bildirimi yap arada gel birşeyler yazmorordek tatlım kilom 75 açıkcası 1 haftadır tartılmamıştım ben daha çok bekliyordum bu hafta doğumgünüm diye 2 gün üst üste 1 er dilim pasta yedim akşam geç saatlerde yedim falan biraz saçma oldu
rint izin istemiş gönüll mezun oldu bende izne ayrılırsam listede 3 kişi kalacak fattofit girecek sen kafana göre takıl beni izine ayırma konusunda ama şu ara düzenli bildirim yapamam biraz kafamı ve çocukları toparlamam lazım
Çok teşekkür ederim kaptanimGünaydınlar
Haim Ginott - Anne Baba ve Çocuk Arasında kitabına başladım kardelencim. Çok beğendim, tavsiye ederim
Tebrik ederim Edacım, süper gidiyorsun
Canım listenin durumuna baktım. Seni ekleyince nota almıyoruz, zaten derece yapma durumumuz da yok bu hafta. Üye sayımız da az. O yüzden listeye alıyorum seni, artık azimle kilo vereceğiz :)
Tamam rintcim izne ayırıyorum seni
Kaptaniçem seni de izne ayırırsam liste çok az kişi kalacak dediğin gibi. Diyetisyene de ara verdin mi? Buraya sürekli bildirim yapmadan cuma kg bildirimi şeklinde idare etsek mi birkaç hafta yeni üye gelene kadar? Ya da senin durumlara göre de hareket edebiliriz. İlle izne ayır dersen de ayırırım mecbur.
Sen beğendiysen alacağım kitaplar arasına ismini kaydediyorum.Günaydınlar
Canım listenin durumuna baktım. Seni ekleyince nota almıyoruz, zaten derece yapma durumumuz da yok bu hafta. Üye sayımız da az. O yüzden listeye alıyorum seni, artık azimle kilo vereceğiz :)
Kaptaniçem seni de izne ayırırsam liste çok az kişi kalacak dediğin gibi. Diyetisyene de ara verdin mi? Buraya sürekli bildirim yapmadan cuma kg bildirimi şeklinde idare etsek mi birkaç hafta yeni üye gelene kadar? Ya da senin durumlara göre de hareket edebiliriz. İlle izne ayır dersen de ayırırım mecbur.
İsterim canım sana zahmet olmazsabütün beyinli öocuk ve doğadaki son çocuk kitaplarının pdf i var elimde okumak istersen veya başka okumak isteyen arkadaş olursa mail atabilirim :)
Özelden mailini atar mısın canımİsterim canım sana zahmet olmazsa
Sen beğendiysen alacağım kitaplar arasına ismini kaydediyorum.
Teşekkürler kaptancığım ben devam edicem haftada bir kilo bir kilo vercem inş aslında benim bi arkadaşım var o da zayıflamak istiyor ona bi sorayım isterse o da katılsın klube takıma alalım her zaman görüşmüyoruz ama görüşünce sorarımGünaydınlar
Tebrik ederim sen de harikasın :)Teşekkürler canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?