- 13 Mayıs 2012
- 577
- 977
- 103
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #296.121
Yine de çok dikkat edicem tatlı yemicem kesinlikle akşamları da çorbaa falan geçiştircem. Sen endişe etme ama proteine devam et ilk hafta bende bişey yoktu ne olduysa 2. Hafta olduBence de o zaman çok zorlama. En azından ilk kilolar gitmiş oldu.
Gecmis olsum canim.Ben çok kötüyüm süreekli midem bulanıyor başım dönüyor ne olduğunu bilmiyorum ama derslere giremez hale geldim dukan bırakıp Karataya mı dönsem diyorum ne yapmalıyım bilmiyorum bana bir yol gösterin lütfen
Hadi insallah canim. Inersin benceSelam şekerler.
Bugün uğrayamadım ama dünden beri baş ağrısı ile uğraşıyorum. Şimdi daha iyiyim ama insanın canını sıkıyor.
Saf proteinin ilk gününü başarı ile atlattım. Hafiflediğimi hissediyorum resmen.
Pazar gününe kadar böyle devam.
Pazartesi itibari ile 1+1 devam edeceğim.
Yeni yıla az kaldı. Bence 58 kilo girebilirim!!
Bende basladim egzersizlere yarim kaldi kışlık temizlige başladım bitsin yine başlayacağımSpor konusunda da göbek bölgesi egzersizlerine başlamak istiyorum daha önce yaptığımda yarım kalmıştı. 30günde egzersiz programını indiricem telefonuma. Bugün başlıyorum inşallah. Benimle beraber başlamak isteyen olur mu?
Çok halsiz kalkıyorum bu aralar sabahları uykumu alamıyorum bir türlü , çok yorgun hissediyorum kendimi çok enerjisiz, dengesiz beslendiğim için ve spor yapmadığım için böyle olduğunu düşünüyorum
Ben de havaya bağlıyorum ama bilemiyorum ki.Eşimden de var. Gökyüzü falan mı etkili acaba.
İnşallah senin de olur kardelencim. Yeni yıl çok motive edici geliyor bana.
Canim eğer ciddi sekilde rahatsiz oluyorsan mutlaka Nöroloji bölümüne git ama yediklerinden kaynakliysa yeme düzenini değiştir az ve sık beslenmeye gecebilirsinBen çok kötüyüm süreekli midem bulanıyor başım dönüyor ne olduğunu bilmiyorum ama derslere giremez hale geldim dukan bırakıp Karataya mı dönsem diyorum ne yapmalıyım bilmiyorum bana bir yol gösterin lütfen
Biraz ara ver bakalım canım . Düzelirsen dukandandır düzelmezsen başka bi sorun var demektir.Bilmiyorum gerçekten ama 2 3 gündür gribim bitti ama ben hala böyleyim 2 gündür durup dururken başım dönüyor titriyorum midem bulanıyor. Daha kiloluyken rahatça cıktığım merdivenleri dizlerim titreyerek zar zor çıkabiliyorum dinlene dinlene. Sağlıklı beslenip akşam yemeklerinden kısmaya karar verdim. 13 14 gündür yapıyorum dukanı artık ilk günler geçtihedef38beden kardelelen321 si_bel
Canim oglenki yemeğinin yaninda 1 dilim tam buğday ekmegide yiyebilirsin ben sabah ogken ve akşam birer dilim ekmek yiyorum ve herhafta 1 kilo verdim nerdeyseBugün yediklerim
Kahvaltı yiyemedim mide bulantısından
Öğle
70 gram et şiş yağsız
1 küçük ayran
Akşam
1 kase Sebze çorbası
bir dilim tb ekmeği
Akşam yemeğini 5 te yedim
Doymadım ama idare etcem
Şu an için su 1 bucuk lt artar yatana kadar
Şeymacım çok geçmiş olsun. Yakın olsak gelirdim valla.Selam hanımlar
Geç kaldım bugün çünkü ben de hasta oldumoglus daha iyi neyse ki. Dün gece birden boğazım ağrımaya başladı, gece çok fenaydım, sabah her yanım ağrıyordu. Parol aldım şimdi biraz daha iyiyim bakalım geçer inşallah.
Canım zorlanıyorsan dediğin gibi Karatay yap. Belli bünyen kaldormıyordur.Ben çok kötüyüm süreekli midem bulanıyor başım dönüyor ne olduğunu bilmiyorum ama derslere giremez hale geldim dukan bırakıp Karataya mı dönsem diyorum ne yapmalıyım bilmiyorum bana bir yol gösterin lütfen
Yine de çok dikkat edicem tatlı yemicem kesinlikle akşamları da çorbaa falan geçiştircem. Sen endişe etme ama proteine devam et ilk hafta bende bişey yoktu ne olduysa 2. Hafta oldu
Süpersin hedefcimSelam şekerler.
Bugün uğrayamadım ama dünden beri baş ağrısı ile uğraşıyorum. Şimdi daha iyiyim ama insanın canını sıkıyor.
Saf proteinin ilk gününü başarı ile atlattım. Hafiflediğimi hissediyorum resmen.
Evet canım susuzluktan da olabilir.fattofit85 acaba suyu az içmeden kaynaklı olabilir mi çok su icmiyorsun en az 2 belkide daha fazla su icmelisin
Sağol violincim. Oğlum artık iyi. Hastalığı bana sattıGecmis olsun ya ben oglunun hasta oldugunu kacirmisim.
Canım bence de Dukan'ı bırakBilmiyorum ki ciddi bişey yok deuip yolladılarmorordek
Sağol kardelencimGeçmiş olsun canım
Aynen Sibelcim. Dün bol bol dinlendim. Bal limon karışımı içiyorum. Bir boğaz ağrısı kaldı işte. Umarım o da geçer en kısa sürede.Geçmiş olsun bol sarmısak tuketsen sute etki eder mi bilemedim bir baş sarmısak iyj geldi pazar fenaydim ne onersem emzirme olması bozuyor adaçayı falan zararlı en iyisi dinlenme limon
Sağol hedefcimHava değişimleri herkesi iyi vurdu ördeğim. Aman kendine dikkat et.
Ya süpersinSelam şekerler.
Tatlım benim düşünmen yeterŞeymacım çok geçmiş olsun. Yakın olsak gelirdim valla.
Ah hadi yarına da 71.9 gel :)küt mornink leydizin centilminin
kaptanım vakvakım geçmiş olsun ,bende sendenim ama bünye beden paşa gibi olunca çaktırmıyom
gelelim menüye ...
morordek Cikilatacanavari fancynancy
sabah:1 dereotlu mayasız poğaça, şekersiz çay
öğlen:bulgur pilavı tavuk şinitzel mini porsiyon
akşam :YOK
misafirliğe gittim çay içtik ikramlarını yemedim diye cırlayınca bir diş kurabiye ısırdım devamını getirmedim ama
güncel kilo 71,9
su:2 litre
spor:15 dk bölgesel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?