- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #296.161
Galiba zararlı değil hedefcim. Kullanayım olmazsa.
Son kilonu bilmesem de bence de baya verdin hedefcim. Uzun vadede baya fark etmiştir
Haftaya çarşamba tartılacağım ördeğim ama hemen hemen mezuniyet kilolarımda olduğumu düşünüyorum. Ekstra kilo vermedim gibi. Spor yaptım fakat yeme konusunda çok dengesizdim.
İki gündür neredeyse hiçbir şey yemiyorum. Çorba peynir domates. Umarım eksi gelirim. İnanılmaz bir şişkinlik var ama lütfen eksi geleyimYaaa belki bir hastalığı vardır. Neyse çok geçmiş olsun tekrardan
Rintcim senin kaçamak yapmaya hakkın yok aslındazaten verilecek az kilon var hemen artıya çıkarsın bak lütfen cuma eksi gellll :)
Bugün ve yarını sıkı tut lütfen
Sagol kuzum o iyi biraz daha ama ben fenayım
Menü güzel Ferahım
Sağol Sibelcim
Çok geçmiş olsun sana da neyin varmış
Baklava mı
Neyse ki eksi gelmeye devam ediyorsun hadi insallah cumaya da böyle devam eder
Yaaa ben öyle hissederim de çağırırım işte
Hadi bakalım Karatay bence de güzel aslında diyet değil de yaşam tarzı olması gerek ama iste iradesizligimiz maalesef
Sagol kaptanicem
Inan ki aynı durumdayım. Akşamları genelde tv ya da sosyal medyaya dalıp gidiyorum, kitap okuyayım diyorum ama onu bile beceremiyorumkeşke plan yapabilsem ve yaptıktan sonra da uyabilsem
Yaa bi an dedim ne ara mezun oluyorİzin diyeceğime mezuniyet demişim. Mezuniyet kafasına girmişim belli.
Hadi bakalım insallah. Bence dikkat ettiysen gelirsinİki gündür neredeyse hiçbir şey yemiyorum. Çorba peynir domates. Umarım eksi gelirim. İnanılmaz bir şişkinlik var ama lütfen eksi geleyim
Ayy guzel bir kitap oku bence. Bu ara en cok yapmak istedigim sey.Bu akşam artık bi kitap okuyayım diyorum. Oğluş da erken uyudu. Boş geçirmeyeyim. Ya da biraz açıköğretim konularına mı çalışsam? Her halükarda faydalı bi şeyler yapayım di mi?
Sosyal medyada gezerken yakalarsanız kafama vurun
Evet ben de tercihimi kitaptan yana kullandım. Cok da beğendim, bi ara vermişken buraya bakayım dedim :)Ayy guzel bir kitap oku bence. Bu ara en cok yapmak istedigim sey.
HiiiiiiSabah
2 haş yumurta
Çeşitli peynirlerden toplam 50-70 gram
7 zeytin
1 domates
1 çay kaşığı pekmez
Öğlen
Pınar protein süt
Akşam
2 yemek kaşığı tereyağlı peynir eritmesi
1 dilim ekmek
Arkadaşının nişanı hayırlı uğurlu olsun. Sen nasıl oldun tatlım bugün iyi misinBugün pek giremedim sabah kahvaltı yapıp direk arkadaşımın evine gittim nişanı var nişan kurabiyesi yaptık şeker hamurlu daha yeni bitti eve de yeni geldim perşembe perşembe olmaması gereken şekilde beslendim bakalım ne olacak
Hangi kitaba başladın ördeğim.Evet ben de tercihimi kitaptan yana kullandım. Cok da beğendim, bi ara vermişken buraya bakayım dedim :)
Hiiiiii
Akşam saçma olmuş cidden
Acıkırsın sabaha kadar, daha tok tutacak protein ağırlıklı bi seyler yeseydin
Arkadaşımdaydım ya yorgunluktan yemek yapamamışlar nişan yüzünden o kendine peynir eritmesi yaptı ben de gec olmadan atıştırayım azcık dedim ama gece başka bişey yemedim onunla kapattımEvet ben de tercihimi kitaptan yana kullandım. Cok da beğendim, bi ara vermişken buraya bakayım dedim :)
Hiiiiii
Akşam saçma olmuş cidden
Acıkırsın sabaha kadar, daha tok tutacak protein ağırlıklı bi seyler yeseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?