Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aa süper olur ya, bak üyeye de ihtiyacımız var zaten
Nolur gelsin
Bu arada ben de 83 kiloyum bugün morordek cim
Tebrik ederim kardelencim sen de caktırmadan eksiye gidiyorsun ne güzel

Bir soluk aldın mı nazarlara mu geliyorsun Bedir kaptaniçem. Benim gibi seninde Yıldız’ın düşük herhalde. Çok geçmiş olsun oğluşuna ya.

Kendin kendini daha iyi anlarsın. Bak bakalım duruma göre devam eder ya da etmezsin.

Bende tartıldım ama büyük bir hüsrandı. 84,6
Önümüzdeki Cuma’ya hedefim 82 ördekim. morordek

Dünkü menümde
Kahvaltı
Simit +kaşar
Çay

Ara
Filtre kahve

Öğle
1 tabak bamya
1 dilim ekmek
Ayran

Ara
Türk kahvesi

Akşam
Birkaç parça tavuk
1 yk bulgur
1 kase pırasa çorbası
1 dilim ekmek

Su: 1,5 lt
Spor: yoktir.

yok kuzum ben izne ayrılırsam daha da salarım diye düşünüyorum diyetisyenle de konuştum 2-3 hafta bana mola verin bildirim yapmayayım gelmeyeyim çok yorgunum diye o da tamam ama biz arada ararız halinizi hatırınızı aramaya çok bırakmayın dedi ben kurallara uyamıyorum diye izne ayır demiştim düzene girerim inşallah
Bir soluk aldın mı nazarlara mu geliyorsun Bedir kaptaniçem. Benim gibi seninde Yıldız’ın düşük herhalde. Çok geçmiş olsun oğluşuna ya.
ayy sorma ferah cım yaa saolasın ama çok yoruldum dün akşam 8 de yattım gece 1 gibi ufaklık gene kalktı sabah 5 e kadar ayaktaydık bi de öğlene kadar hastanedeydik inşallah atlatacağız bu günleri de

menün çok güzel hafif olmuş canım ama bisküvi sağlıksız, onun yerine salata çorba vs tüketsen daha iyi olur

Bence de bisküvi yerine daha sağlıklı şeyler yiyebilirsin
Bir de kahvaltıyı daha sağlam yapmanı öneririm. Bak bu ara dikkat etmen gerek bünyene. Kahvaltı günün en önemli ögünü. En enerjik ve en dolu olması gereken ögünümüz yani. Aklında olsun şekerim

Selam şekerler.
Umarım herkes iyidir.
Kilo veren herkesi tebrik ederim.

Bu sabah fena üstü bir mide yanması, bulanması ve ağrısı ile uyandım.
Ne yapacağımı bilemedim resmen.
Sanırım 3 gün saf protein benim bünyeyi iflas ettirdi.
İlaç falan da ile yaramayınca saf protein serüvenim erkenden sona ermek zorunda kaldı.

Gerçekten de ekmek yiyince toparlandım. Yine minik minik kilo vermeye çalışacağım.

Bu saf pro bünyeleri sarsıyor galiba. Sağlıklı gitsin minik gitsin hedefcim

Nasıl bi durum bu ya. Karbonhidrat eroin gibi bişey resmen, almayınca bünye error veriyo .
Alışkanlıklarımızı bırakmak gerçekten zor canım sağlığın nasıl elveriyorsa öyle devam et kilo yavaş yavaş da verilir mühim olan sağlıklı bi beden.

Öğlen bir sey yemeden nasıl durdun karabibercim ya?
Ama tabi yine güzel bir menü olmuş :)
Kardelencim senin şekersiz ne oldu, hatırlayamadım son durumu?

Saf protein agir geliyo saniyorum ya. Dikkat etmek lazim. Cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…