- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #296.201
Aa süper olur ya, bak üyeye de ihtiyacımız var zatenTeşekkürler kaptancığım ben devam edicem haftada bir kilo bir kilo vercem inş aslında benim bi arkadaşım var o da zayıflamak istiyor ona bi sorayım isterse o da katılsın klube takıma alalım her zaman görüşmüyoruz ama görüşünce sorarım
Tebrik ederim kardelencim sen de caktırmadan eksiye gidiyorsun ne güzelBu arada ben de 83 kiloyum bugünmorordek cim
Bir soluk aldın mı nazarlara mu geliyorsun Bedir kaptaniçem. Benim gibi seninde Yıldız’ın düşük herhalde.günaydınlarr
kızlar nedir benim bu çocuklardan çektiğim dün böbrek ağrısı yüzünden uyuyamayan küçük sıpanın bu gece bademcikleri şişmiş durumda idi bu gece gene uykusuzduk aıyet miyet hak getire uykusuzluk bu hafta tavan yaptı bugün diyetisyene gideceğim bir süre ara vermesini isteyeceğim çünkü kafamı ytoparlayıp diyet yapacak durumum yok hatta izne mi ayrılsam bi süre
Kendin kendini daha iyi anlarsın. Bak bakalım duruma göre devam eder ya da etmezsin.Olabilir Karataya geçtiğim için kilo almaktan korkuyorum ama sağlığımı bu derece kötü etkileyecekse napcaz bilmiyorum dün dukan harici bir kase Sebze corbasıyla 1 dilim tb ekmeği yedim ve sonrasında bir elma yedim sabah baktım yine eksideyim ama bugünü Karatay diyetiyle geçirsem yarın ne olacak bilmiyorum
Evet bebeğim.Hadi Fancycim. Son olsun o bisküvi ve artık hedefe doğru tam olarak ilerle.
Tamamdır kuzum ben aldım beyazinci'den :)
yok kuzum ben izne ayrılırsam daha da salarım diye düşünüyorum diyetisyenle de konuştum 2-3 hafta bana mola verin bildirim yapmayayım gelmeyeyim çok yorgunum diye o da tamam ama biz arada ararız halinizi hatırınızı aramaya çok bırakmayın dedi ben kurallara uyamıyorum diye izne ayır demiştim düzene girerim inşallahGünaydınlar
Kaptaniçem seni de izne ayırırsam liste çok az kişi kalacak dediğin gibi. Diyetisyene de ara verdin mi? Buraya sürekli bildirim yapmadan cuma kg bildirimi şeklinde idare etsek mi birkaç hafta yeni üye gelene kadar? Ya da senin durumlara göre de hareket edebiliriz. İlle izne ayır dersen de ayırırım mecbur.
ayy sorma ferah cım yaa saolasın ama çok yoruldum dün akşam 8 de yattım gece 1 gibi ufaklık gene kalktı sabah 5 e kadar ayaktaydık bi de öğlene kadar hastanedeydik inşallah atlatacağız bu günleri deBir soluk aldın mı nazarlara mu geliyorsun Bedir kaptaniçem. Benim gibi seninde Yıldız’ın düşük herhalde.Çok geçmiş olsun oğluşuna ya.
Bende tartıldım ama büyük bir hüsrandı. 84,6
Sağol kaptanımAa süper olur ya, bak üyeye de ihtiyacımız var zaten
Nolur gelsin
Tebrik ederim kardelencim sen de caktırmadan eksiye gidiyorsun ne güzel
menün çok güzel hafif olmuş canım ama bisküvi sağlıksız, onun yerine salata çorba vs tüketsen daha iyi olurBugün neler yedim
Sabah
Bir şekersiz kahve
Öğle
1 bucuk kase çorba
1 dilim tb ekmeği
Akşam(saat 17de)
ızgara tavuklu salata
Ara19. 30
Altın başak diyet bisküvi 4 5 tane
1 avuç az yağlı patlamış mısır
Bence de bisküvi yerine daha sağlıklı şeyler yiyebilirsinBugün neler yedim
Sabah
Bir şekersiz kahve
Öğle
1 bucuk kase çorba
1 dilim tb ekmeği
Akşam(saat 17de)
ızgara tavuklu salata
Ara19. 30
Altın başak diyet bisküvi 4 5 tane
1 avuç az yağlı patlamış mısır
Arkadaşımdaydım ya yorgunluktan yemek yapamamışlar nişan yüzünden o kendine peynir eritmesi yaptı ben de gec olmadan atıştırayım azcık dedim ama gece başka bişey yemedim onunla kapattım
Bu saf pro bünyeleri sarsıyor galiba. Sağlıklı gitsin minik gitsin hedefcimSelam şekerler.
Umarım herkes iyidir.
Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Bu sabah fena üstü bir mide yanması, bulanması ve ağrısı ile uyandım.
Ne yapacağımı bilemedim resmen.
Sanırım 3 gün saf protein benim bünyeyi iflas ettirdi.
İlaç falan da ile yaramayınca saf protein serüvenim erkenden sona ermek zorunda kaldı.
Gerçekten de ekmek yiyince toparlandım. Yine minik minik kilo vermeye çalışacağım.
Nasıl bi durum bu ya. Karbonhidrat eroin gibi bişey resmen, almayınca bünye error veriyoSelam şekerler.
Umarım herkes iyidir.
İlaç falan da ile yaramayınca saf protein serüvenim erkenden sona ermek zorunda kaldı.
Gerçekten de ekmek yiyince toparlandım. Yine minik minik kilo vermeye çalışacağım.
Öğlen bir sey yemeden nasıl durdun karabibercim ya?Iyi aksamlar canlar
Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
3 dilim domates
5 zeytin
Ara
1 Türk kahvesi
Öğlen
Birşey yemedim içli köfte yaptim
Akşam
1 içli köfte
1 kase tarhana corbasi
Sadece sabah yürüyüş yaptim
Kardelencim senin şekersiz ne oldu, hatırlayamadım son durumu?Nasıl bi durum bu ya. Karbonhidrat eroin gibi bişey resmen, almayınca bünye error veriyo.
Alışkanlıklarımızı bırakmak gerçekten zor canım sağlığın nasıl elveriyorsa öyle devam et kilo yavaş yavaş da verilir mühim olan sağlıklı bi beden.
Saf protein agir geliyo saniyorum ya. Dikkat etmek lazim. Cok gecmis olsunSelam şekerler.
Umarım herkes iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?