- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #296.481
Sağol canim benimHarikasın canım
Kaptanimm beni birakmayin ben nereye gidecem yaban elleree kizlarr ne olur kendinize gelinEn son o olacak galiba kaptanicem baksana dükkanı kapatacagız nerdeyse
Hem çalışıp hem okuyor musun fattofitcim?
Evet, iş takıntıya dönünce çok yorucu oluyor her şey.
Karabibercim örneksin hepimize.
Çok ihtiyaç var ördeğim.
Hoşgeldin candycim.
Şaka maka indim buralara ama buralarda sabit takılıyorum.
En son 68'dim. Amacım kilomu dengede tutup minik minik götürmek şimdilik.
Listeye girince olumlu değil olumsuz etkileyebilirim. Çünkü menülerimde illa zararlı şeyler oluyor. Sadece dengeliyorum.
İyi tatiller canımeşim eskişehirli canım pazartesi de tatil yakın ildeyiz diye gidelim dedik.
Sağol canım benim henüz öyle bi sey yok ama baksana gelen giden yokKaptanim sen elinden gelen herşeyi yaptin senin gibi harika bir kaptan bulmak zor grup kapanirsa çok uzulecegim
Abow kızlar gördünüz mü sonuncu olmuşum eyvah ki eyvahCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 593.. ETAP
(19-26 Ekim)
TAKIM DERECELERI
1......%1,18 ....... 10. Takım
2.......%0,936........... 8. Takim
3...........%0,880.......3. Takim
BIREYSEL DERECELER
1.........%3,17...... @Aylin42konya (10. Takim)
2........%2,76...... @Ssy8491 (10. Takim)
3........%2,18....... @Obezzto (10. Takim)
Etap sonuncusu 5. Takımdantoplight ...%-1,33......
eşim eskişehirli canım pazartesi de tatil yakın ildeyiz diye gidelim dedik.
Bu hafta maalesef ki sonuncuyuz. Üstelik bireysel sonuncu da takımımızdan çıktı. Daha kötü yuzdeye sahip olanlar çıkar diye düşünüyordum ama tüm takımlar iyiymiş demek ki. İnsallah en kısa zamanda toparlanabiliriz
Hayır öğretmen olduğum için derse gitmeden dedim ama tabi bi yandan da kpssye calısıyorm yani kısmen hem çalışıp hem okuyorum sayılır
slmmm evet kaptanim 6 kasima randevumu aldim ama suanda diyete tekrar basladim dun ve bgun braz salsamda sporada basladim ama tam anlamiyla diete donup tekrar araniza dnmek istemistim sizi hayal kırıkligina ugratmak istemiyorum cunku ama takımın durumhda icler acısı suan cok fazla artıdadegilim 69.5 kilodayim braz disimi sıksam bu hafta listeye girebilirim aslinda cunku 1 kilosu odem bunun ona i aniyorum
Didemcim ne yalan söyleyeyim süper olur. Takımın hali içler acısı. Yeni üye de gelmiyor, eski üyelerin de çoğu kayıp. O yüzden çok mutlu olurum :)slmmm evet kaptanim 6 kasima randevumu aldim ama suanda diyete tekrar basladim dun ve bgun braz salsamda sporada basladim ama tam anlamiyla diete donup tekrar araniza dnmek istemistim sizi hayal kırıkligina ugratmak istemiyorum cunku ama takımın durumhda icler acısı suan cok fazla artıdadegilim 69.5 kilodayim braz disimi sıksam bu hafta listeye girebilirim aslinda cunku 1 kilosu odem bunun ona i aniyorumen iyisi ben yarndan itibaren buralardan ayrılmayayim bu haftaki durumuma gorede beni listeye alirsin kaptanim olurmu
Insallah olmaz canimSağol canım benim henüz öyle bi sey yok ama baksana gelen giden yok
Bu haftada insallah birinci olursun canimAbow kızlar gördünüz mü sonuncu olmuşum eyvah ki eyvah
Ya gel birtanem yaslmmm evet kaptanim 6 kasima randevumu aldim ama suanda diyete tekrar basladim dun ve bgun braz salsamda sporada basladim ama tam anlamiyla diete donup tekrar araniza dnmek istemistim sizi hayal kırıkligina ugratmak istemiyorum cunku ama takımın durumhda icler acısı suan cok fazla artıdadegilim 69.5 kilodayim braz disimi sıksam bu hafta listeye girebilirim aslinda cunku 1 kilosu odem bunun ona i aniyorumen iyisi ben yarndan itibaren buralardan ayrılmayayim bu haftaki durumuma gorede beni listeye alirsin kaptanim olurmu
tamamdir kaptanim bu sabahole gzel uyandimki diyet degil saglikli besleniceksin spora agirlik vericeksin artik dedim ve gnumu dolu dolu yasadim 50 dakika zumbabi yaptim bile yuphiiiiiDidemcim ne yalan söyleyeyim süper olur. Takımın hali içler acısı. Yeni üye de gelmiyor, eski üyelerin de çoğu kayıp. O yüzden çok mutlu olurum :)
ya canim masallah sana en son 77 de brakmistim seni smdi 71 lere inmiss bile hay masallah gercekten aynen devam seni motive etmeye geldim insallahhhYa gel birtanem ya
tibet ne canimKızlar, biliyorsunuz bir süre önce Tibet'e başladım. Genel olarak çok etkisini göremediğimi düşünüyordum ama galiba kilomu korumama çok yardımcı oluyor. Normalde öyle bir beslenmeye bir sonraki gün minimum +1 göreceğim zamanlarda bile sabit kalmaya başladım.
tamamdir kaptanim bu sabahole gzel uyandimki diyet degil saglikli besleniceksin spora agirlik vericeksin artik dedim ve gnumu dolu dolu yasadim 50 dakika zumbabi yaptim bile yuphiiiii
ya canim masallah sana en son 77 de brakmistim seni smdi 71 lere inmiss bile hay masallah gercekten aynen devam seni motive etmeye geldim insallahhh
tibet ne canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?