Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayır öğretmen olduğum için derse gitmeden dedim ama tabi bi yandan da kpssye calısıyorm yani kısmen hem çalışıp hem okuyorum sayılır

Abow kızlar gördünüz mü sonuncu olmuşum eyvah ki eyvah

eşim eskişehirli canım pazartesi de tatil yakın ildeyiz diye gidelim dedik.

Aaa, ne güzel. Biz de Eşkişehirliyiz. Serin havalarda bir başka olur, tadını çıkarın.
Bu arada acayip boza istiyor canım. İçersen benin için de iç kara kedi'de :)

Umarım ördeğim. Cidden fena durumdayız.

Hayır öğretmen olduğum için derse gitmeden dedim ama tabi bi yandan da kpssye calısıyorm yani kısmen hem çalışıp hem okuyorum sayılır

Aaa, ben seni daha okuyor zannediyordum nedense fattıfitcim.

slmmm evet kaptanim 6 kasima randevumu aldim ama suanda diyete tekrar basladim dun ve bgun braz salsamda sporada basladim ama tam anlamiyla diete donup tekrar araniza dnmek istemistim sizi hayal kırıkligina ugratmak istemiyorum cunku ama takımın durumhda icler acısı suan cok fazla artıdadegilim 69.5 kilodayim braz disimi sıksam bu hafta listeye girebilirim aslinda cunku 1 kilosu odem bunun ona i aniyorum en iyisi ben yarndan itibaren buralardan ayrılmayayim bu haftaki durumuma gorede beni listeye alirsin kaptanim olurmu

Didemcim ne yalan söyleyeyim süper olur. Takımın hali içler acısı. Yeni üye de gelmiyor, eski üyelerin de çoğu kayıp. O yüzden çok mutlu olurum :)

Ya gel birtanem ya

Didemcim ne yalan söyleyeyim süper olur. Takımın hali içler acısı. Yeni üye de gelmiyor, eski üyelerin de çoğu kayıp. O yüzden çok mutlu olurum :)
tamamdir kaptanim bu sabahole gzel uyandimki diyet degil saglikli besleniceksin spora agirlik vericeksin artik dedim ve gnumu dolu dolu yasadim 50 dakika zumbabi yaptim bile yuphiiiii

Ya gel birtanem ya
ya canim masallah sana en son 77 de brakmistim seni smdi 71 lere inmiss bile hay masallah gercekten aynen devam seni motive etmeye geldim insallahhh

tibet ne canim

Bgunku menum
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
Salatalik
2 siyah zeytin
Kk beyaz peynir
Nescafe
2kaysı
2 günkurusu
1hurma

Saat 3 gibi
3 kasik yogurt
1.5 kasik yulaf kepegi
3 tane gün kurusu
2 hurma
Hepsini dograyip karistirip tukettim

Aksam 19.30
2 haslanmis yumurta
Uzerine sarimsakli yogurt 2 kasik kadar
Nane ve pul biber koydum misss

Su 2lt
1 lt dukan birasi

Spor
50 dakika zumba

Birazdan turk kahvemide icerim yninda 1 tane hurm yirim

morordek

Tibet yogası diye bakabilirsin tatlım.
Her gün yapılan ufak hareketler. Amaç kilo verdirmekten çok direkt hormonları, vücudu düzene sokmak.
Göz atmanı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…