Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok mutlu oldum gelmenize evet 71 küsürleri gördüm canim

Haydiiii hanımlarrr bu takımdaysak ona gore davranalım menulerimizi sporlarimizi yazalim dgerlerinide sevklendirelim ben cok motiveyim haydi yahu modumu dusurmeyin cok sessiz buralarrr
Valla moral bozukluğundan ben bile bosladim yazmayi ama birazdan yazarim canim

Menümü yazayim canlarim
Sabah
1 dilim ekmek
2 yemek kaşığı biberli domates
1 yemek kaşığı soganli lor kavurmasi
5 zeytin
1 yemek kaşığı yumurta

Ara
1 elma
1 Türk kahvesi

Akşam
2 şiş kebabi
3 yemek kaşığı salata

Çok mutlu oldum gelmenize evet 71 küsürleri gördüm canim
masallahh hadi bakalim beni yakalicaksin

menun cok gzel canim bence sporuda hayatina eklemelisin yapiomusun bilmiyorum bayadir uzagim menude gormeyince yazmak istedim kilo verirken spor yapmayinca sarkma cok fazla oluyo hemde spor kilo vermeyi hızlandiriyo canim

canim spor sabahları ve aksamlari olmak üzere yürüyüş yapiyorum ama cuma gününden beri cikamiyorum yarin tekrar basliyacagim

Selam kızlar. Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.

Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.
Bilginin ışında olduğumuz güzel bayramlar yaşamamız dileğiyle..

Günaydınlar
Dün akşam babaannemin vefat haberini aldık, apar topar yola çıktık ve memlekete geldik. Bu birkaç gün pek bakamam hanımlar takım size emanet

Başın sağ olsun ördeğim.
Buralar aklında olmasın hiç.

Gecenlerde zayifken aldığım eşofman takimimin içine girebildim nasil mutlu oldum anlatamam

Valla beni listeye alsanız zayıflayacağım da liste dışı kaldığım için ve bir türlü izne ayrıldığım kiloya dönemediğim için kendimi daha çok saldım zaten morordek öyle bir durum olursa lütfen listeye ilk alacakların arasında beni de düşün. Listedeyken çok iyi gidiyorum. Yarış ve grup psikolojisi bana iyi geliyor.

Hedefcim ben yokken neler yaptın? Tibet’te neyin nesi? Anlat belki bende katılırım sana. Ya seni hep 58 kg hatırlıyorum aklımda öyle kaldın sen 60’lardan bahsedince her defasında, “nasıl olur!?” diyorum. :))

Başınız sağolsun canım. Sen buraları merak etme.

Başınız sağolsun Şeymacım.

Başın sağ olsun ördeğim.
Buralar aklında olmasın hiç.

Başın sağ olsun ördeğim mekanı cennet olsun

Basinsagolsun canimm

morordek Çok üzüldüm Şeyma’cım, başın sağolsun...
Çok teşekkür ederim hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…