- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #296.521
Çok mutlu oldum gelmenize evet 71 küsürleri gördüm canimtamamdir kaptanim bu sabahole gzel uyandimki diyet degil saglikli besleniceksin spora agirlik vericeksin artik dedim ve gnumu dolu dolu yasadim 50 dakika zumbabi yaptim bile yuphiiiii
ya canim masallah sana en son 77 de brakmistim seni smdi 71 lere inmiss bile hay masallah gercekten aynen devam seni motive etmeye geldim insallahhh
tibet ne canim
Valla moral bozukluğundan ben bile bosladim yazmayi ama birazdan yazarim canimHaydiiii hanımlarrrbu takımdaysak ona gore davranalım menulerimizi sporlarimizi yazalim dgerlerinide sevklendirelim ben cok motiveyim haydi yahu modumu dusurmeyin cok sessiz buralarrr
masallahh hadi bakalim beni yakalicaksinÇok mutlu oldum gelmenize evet 71 küsürleri gördüm canim
menun cok gzel canim bence sporuda hayatina eklemelisin yapiomusun bilmiyorum bayadir uzagim menude gormeyince yazmak istedim kilo verirken spor yapmayinca sarkma cok fazla oluyo hemde spor kilo vermeyi hızlandiriyo canimMenümü yazayim canlarim
Sabah
1 dilim ekmek
2 yemek kaşığı biberli domates
1 yemek kaşığı soganli lor kavurmasi
5 zeytin
1 yemek kaşığı yumurta
Ara
1 elma
1 Türk kahvesi
Akşam
2 şiş kebabi
3 yemek kaşığı salata
Başınız sağolsun canım. Sen buraları merak etme.Günaydınlar
Dün akşam babaannemin vefat haberini aldık, apar topar yola çıktık ve memlekete geldik. Bu birkaç gün pek bakamam hanımlar takım size emanet
canim spor sabahları ve aksamlari olmak üzere yürüyüş yapiyorum ama cuma gününden beri cikamiyorum yarin tekrar basliyacagimmasallahh hadi bakalim beni yakalicaksin
menun cok gzel canim bence sporuda hayatina eklemelisin yapiomusun bilmiyorum bayadir uzagim menude gormeyince yazmak istedim kilo verirken spor yapmayinca sarkma cok fazla oluyo hemde spor kilo vermeyi hızlandiriyo canim
Başınız sağolsun Şeymacım.Günaydınlar
Dün akşam babaannemin vefat haberini aldık, apar topar yola çıktık ve memlekete geldik. Bu birkaç gün pek bakamam hanımlar takım size emanet
Günaydın canlar...
Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.
Bugün pazartesi, yeni haftaya başladık. Tatil diye salmayalım, güzel bir başlangıç yapalım. Haydi artık canlanalım güzel hanımlar. Yaza hepimiz fit olucaz gardropları yenilicez. Haydiiiii
Selam kızlar. Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.
Günaydınlar
Başın sağ olsun ördeğim mekanı cennet olsunGünaydınlar
Gecenlerde zayifken aldığım eşofman takimimin içine girebildim nasil mutlu oldum anlatamamGünaydın canlar...
Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.
Bugün pazartesi, yeni haftaya başladık. Tatil diye salmayalım, güzel bir başlangıç yapalım. Haydi artık canlanalım güzel hanımlar. Yaza hepimiz fit olucaz gardropları yenilicez. Haydiiiii
Basinsagolsun canimmGünaydınlar
selamlar ex takımım
biraz geçmişi okudum listenizi görünce biraz baktım araştırdım da izinli olup düzenli paylaşım yapan arkadaşlar var onları extrem bi şekilde oldukları kiloda listeye alsanız olmaz mı en az 7-8 kişi olur hem onlara motivasyon olur hem de takım canlanır
meselahedef38beden (kız sen 67 mi oldum inanameuryorum ) fancynancy @Cikilatacanavari balpamuk alel acele gördüklerim bunlar bence izinli üyelerinizi geri çağırın
bu da bi fikir
Senin adına çok mutlu oldum edacım. Benim de öyle bekleyen birkaç pantolonum var. İnşallah bana da onları giymek nasip olur.Gecenlerde zayifken aldığım eşofman takimimin içine girebildim nasil mutlu oldum anlatamam
Kızlar, biliyorsunuz bir süre önce Tibet'e başladım. Genel olarak çok etkisini göremediğimi düşünüyordum ama galiba kilomu korumama çok yardımcı oluyor. Normalde öyle bir beslenmeye bir sonraki gün minimum +1 göreceğim zamanlarda bile sabit kalmaya başladım.
Başınız sağolsun canım. Sen buraları merak etme.
Başınız sağolsun Şeymacım.
Başın sağ olsun ördeğim.
Buralar aklında olmasın hiç.
Başın sağ olsun ördeğim mekanı cennet olsun
Basinsagolsun canimm
Çok teşekkür ederim hepinizemorordek Çok üzüldüm Şeyma’cım, başın sağolsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?