Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Güzel menü kaptanicem

Yaa şu kahvaltıyı atlamayın gözünüzü seveyim :) Yoksa yediklerini beğendim

Kahvaltıyı bilerek atladım Şeyma’cım. İntermittent Fasting yapıyorum, aralıklı oruç diyeti. Yağ yakımı için 16-18 saat açlık bırakıyorum. Bugün de saat 13.00’da yemeye başlayacağım, sabrediyorum. Ama yağdan gittiğini hissediyorum resmen. İyi geldi gibi :)

Günaydınlar
Bence çok mantıklı Didemcim, herkes perşembe gunu ekstra dikkat etse en azından artı gelinmez diye dusunuyorum. Tabi her zaman aynı olmaz ama yine de çok etki eder
Menünü begendim sadece meyveler akşama kalmasaymış iyiymiş :)
Tebrik ederim parkcım :)
Günaydın güzel hatunlar
morordek cim 83 kiloyum ben de.
Tebrikler kardelencim sen de korumuşsun en azından :)
Kaptanicem eline sağlık halletmişsin listeyi

Süpersin canım ne güzel söyledin.
İstersek kararlı olursak başarırız biz bu işi. Ha bi de birbirimize destek olursak...
ben her zaman her turlu destekcinizim canim

super super supersinnnnnnn

aynen canim saf protein yogurt sut peynir yumurta tavuk et kofte bu tarz seyler saf protein demek canim mesele
Sabah yunurta peynir sut tuketirdin arada yogurt yulafkepegi tuketirsin
Aksam tavuk yersin tam anlamiyla saf protein yapmis oluyosun ozman yada et yada balik ama sebze yemek istersen yine cogunlugu protein tuketirsek geen o gunu kilo vererek atlaticagimizi inaniyorum

Az oldugu icin baey olmaz dye dusundum ama haklisin kaptanim dikkate alicimm

fattofit85 güzel bir bildirimle gelirse senin sabiti tolere edebiliriz diye düsünüyorum. Ama olur da bildirim yapmazsa o zaman haftaya girsen daha iyi olur Didemcim

teşekkür ederim canım

sağol kaptanım

8-16 intermitted fasting muhabbetine bende gireceğim ufaktan ..paslaşalım ara ara

geçtiğimiz aylarda yaptım çok iyiydi.

Gecen hafta cuma 69.5 kiloydum 1 haftada 1.2 kilo vermisim aslinda gzel bi sonuc ama listeye girmeme yetmede malesef
Bi onceki haftada yani 2 hafta once 70.7 de gordum itiraf ediyorum zten o beni kendime getrdi ve dikkat etmeye basladim ama takima yazmaya basladigimdan beri adam akilli dyet yapiyorum dyeblirim oyuzden uzmicem kendimi hafta gzel eksilerle gelicm insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…