- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #296.681
Güzel menü kaptanicem
Yaa şu kahvaltıyı atlamayın gözünüzü seveyim :) Yoksa yediklerini beğendim
Bence çok mantıklı Didemcim, herkes perşembe gunu ekstra dikkat etse en azından artı gelinmez diye dusunuyorum. Tabi her zaman aynı olmaz ama yine de çok etki ederSlm hanimlar bgun ara ara grip yazismalari okuyup cıktım geri dondum ama cok yogunum hala yinede geceleri cocuklari uyuturken yazmak buraya gelmek iyi geliyo bana
Bi fikrim var bence persembe gunleri safprotein ilan edelim hemn vucudumuzu sasirtiriz hemde takımımızı braz toparlariz daha fazla motive oluruz gibi geliyo bana yada safprotein yapamadikmi persembe gunu hic bi karbonhidrat almayalim cocgunluka protein agirlikli beslenelim ama isterseniz sebze yemegide yiyebiliriz yetrki agırlik olrak protein tuketelim ogun cok fazla etkisini gorucegimze inaniyorum ben
Bide sporrrrrr sporrrr yine yarisma yapalim spora agirlik verelim gun icinde spor yaptigimizda buraya girip yazalim yine ip atlayalim puanlama olsun bu sekilde de daha fazla motive olucagimiza inaniyorum ben yıl basina artik fazlaliklarimdan kurtulmus olraj girmek istiyorun 2 ay var onumde ve ben 60 kilo olabilirim gercekten istersem ve istersek haydi bi gayret ben basaricagimiza inaniyorum takimimada cok gveniyorum bi bu kotu gunleri hep beraber atlaticizzzzz
biraz uzun yazdm kusura bakmayin
Menünü begendim sadece meyveler akşama kalmasaymış iyiymiş :)Bgunku menum
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
Kk beyaz peynir
2 gun kurusu
3 kuru kaysi
1 bardak nescafe
Arada
Sekersiz turk kahvesi
3 hurma
Aksam
5 kofte galete unuyla yapilmis boyutlari kucuk ama firinda pismis
2 elma dilim patates
Arada
sekersiz turk kahvesi
1 hurma
1 dilim elma
2 tatli kasigi nar
3 dilim mandalina
Su 2lt
1lt dukan birasi
1.5 bardak aclikotu cayi
Spor
45 dakika zumba
morordek
Tebrik ederim parkcım :)günaydın bebeklerim güllerim....
morordek @fancynancy @Cikilatacanavari
öncelikle kilo bildirimi yapayım ..
genen hafta 72,5 bu hafta 71,6 giden 0,900 doğru mu yazdım bilmiyorum..
dün ki menüm...
kahvaltı:2haşlanmış yumurta,1/2 avokado,ceviz..
öğlen:tavuklu pilav
akşam karnabahar ,ev yapımı yoğurt...
su:3,25 litre
Tebrikler kardelencim sen de korumuşsun en azından :)
Kaptanicem eline sağlık halletmişsin listeyi***5. Takım 594. Etap***
toplight (76/75/1/%1,32)
karabiber01 (71.6/71,4/0,2/%0,28)
parkbyull (72.5/71,6/0,9/%1,24)
fattofit85 (81.1/)
5. Takım Ortalaması: %
fattofit85 tatlım bir sen kaldın kilo bildirmeyen hadi güzel bir sonuç da senden gelsin
ben her zaman her turlu destekcinizim canimSüpersin canım ne güzel söyledin.
İstersek kararlı olursak başarırız biz bu işi. Ha bi de birbirimize destek olursak...
super super supersinnnnnnngünaydın bebeklerim güllerim....
morordek @fancynancy @Cikilatacanavari
öncelikle kilo bildirimi yapayım ..
genen hafta 72,5 bu hafta 71,6 giden 0,900 doğru mu yazdım bilmiyorum..
dün ki menüm...
kahvaltı:2haşlanmış yumurta,1/2 avokado,ceviz..
öğlen:tavuklu pilav
akşam karnabahar ,ev yapımı yoğurt...
su:3,25 litre
aynen canim saf protein yogurt sut peynir yumurta tavuk et kofte bu tarz seyler saf protein demek canim meseleUzun yaz birsey olmaz canim yeterki motive olalim ben inanin herseye herzaman varim eskiden menu yazmadigimizda onumuze kinmasi spor icin ceza verilmesi çok guzeldi izinde olan arkadaslar kilolarini veremeselerde girecek hale gelseydiler bir yoksa burdan kimse kopmuyor aslinda
Bu arada saf protein derken ben pek anlamam oyle seylerden nasil beslenmeliyiz kisaca yazsan canim yani hic ekmek yok ogun degilmi et ve sebze agirlikli beslenecegiz
Az oldugu icin baey olmaz dye dusundum ama haklisin kaptanim dikkate alicimmGünaydınlar
Bence çok mantıklı Didemcim, herkes perşembe gunu ekstra dikkat etse en azından artı gelinmez diye dusunuyorum. Tabi her zaman aynı olmaz ama yine de çok etki eder
Menünü begendim sadece meyveler akşama kalmasaymış iyiymiş :)
Tebrik ederim parkcım :)
Kaptanicem eline sağlık halletmişsin listeyi
Perşembe oldugundan takıldımAz oldugu icin baey olmaz dye dusundum ama haklisin kaptanim dikkate alicimm
Evet evet dogru dedin haftaya cok pis saf protein ilan edicimmmm persembe gununuPerşembe oldugundan takıldım
Yoksa dedigin gibi miktar cok degil
Gunaydin kizlarrrrr
Daha tartilmadim cok merak ediyorum insallah listeye girebilirim ama sanirim bu hftaki listede gzel olucak eger etkilersem girmesemde olur kaptanim duruma gore beni listeye ekle cunku sabit gelirim en fazla gibi dusunuyorummorordek
teşekkür ederim canımben her zaman her turlu destekcinizim canim
super super supersinnnnnnn
aynen canim saf protein yogurt sut peynir yumurta tavuk et kofte bu tarz seyler saf protein demek canim mesele
Sabah yunurta peynir sut tuketirdin arada yogurt yulafkepegi tuketirsin
Aksam tavuk yersin tam anlamiyla saf protein yapmis oluyosun ozman yada et yada balik ama sebze yemek istersen yine cogunlugu protein tuketirsek geen o gunu kilo vererek atlaticagimizi inaniyorum
sağol kaptanımGünaydınlar
Bence çok mantıklı Didemcim, herkes perşembe gunu ekstra dikkat etse en azından artı gelinmez diye dusunuyorum. Tabi her zaman aynı olmaz ama yine de çok etki eder
Menünü begendim sadece meyveler akşama kalmasaymış iyiymiş :)
Tebrik ederim parkcım :)
Kaptanicem eline sağlık halletmişsin listeyi
8-16 intermitted fasting muhabbetine bende gireceğim ufaktan ..paslaşalım ara araKahvaltıyı bilerek atladım Şeyma’cım. İntermittent Fasting yapıyorum, aralıklı oruç diyeti. Yağ yakımı için 16-18 saat açlık bırakıyorum. Bugün de saat 13.00’da yemeye başlayacağım, sabrediyorum. Ama yağdan gittiğini hissediyorum resmen. İyi geldi gibi :)
malesef kaptanik resmen hayal kırıkligiyik biliyorum kilom 68.3fattofit85 güzel bir bildirimle gelirse senin sabiti tolere edebiliriz diye düsünüyorum. Ama olur da bildirim yapmazsa o zaman haftaya girsen daha iyi olur Didemcim
O zaman haftaya alalım seni insallah :)malesef kaptanik resmen hayal kırıkligiyik biliyorum kilom 68.3
insallah kaptanimO zaman haftaya alalım seni insallah :)
canım sıkma canını halledersin sen haftaya arada böyle olabiliyorBide bu hafta sadece 1 gun spor yapmadam sanirim full zumba yaptim belkide kas yaptim yag yaktim bide ustune kilo verdimmm bilemeyiz ki wuhuuuu
(Resmen kendi kendimi teselli ediyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?