- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #296.661
Süpersin canım ne güzel söyledin.Slm hanimlar bgun ara ara grip yazismalari okuyup cıktım geri dondum ama cok yogunum hala yinede geceleri cocuklari uyuturken yazmak buraya gelmek iyi geliyo bana
Bi fikrim var bence persembe gunleri safprotein ilan edelim hemn vucudumuzu sasirtiriz hemde takımımızı braz toparlariz daha fazla motive oluruz gibi geliyo bana yada safprotein yapamadikmi persembe gunu hic bi karbonhidrat almayalim cocgunluka protein agirlikli beslenelim ama isterseniz sebze yemegide yiyebiliriz yetrki agırlik olrak protein tuketelim ogun cok fazla etkisini gorucegimze inaniyorum ben
Bide sporrrrrr sporrrr yine yarisma yapalim spora agirlik verelim gun icinde spor yaptigimizda buraya girip yazalim yine ip atlayalim puanlama olsun bu sekilde de daha fazla motive olucagimiza inaniyorum ben yıl basina artik fazlaliklarimdan kurtulmus olraj girmek istiyorun 2 ay var onumde ve ben 60 kilo olabilirim gercekten istersem ve istersek haydi bi gayret ben basaricagimiza inaniyorum takimimada cok gveniyorum bi bu kotu gunleri hep beraber atlaticizzzzz
biraz uzun yazdm kusura bakmayin
Aynen çok fırsat bulamıyorum birde yüzüm yok sanki allah ne verdiyse götürürken hep aklimdasiniz . acep listeye talip mi olsam benim pek ekstrem durumum yok mu ne ördekcim motive olurmuyum ne olurum bilmiyorum metobolizmam biraz kisarsam veririm gibi ama off off en iyisi yıl başında 59 oluyum yarın tartilayim bir bakiyim ne alemdeyim.Sibelll Nerelerdesin sanki bu aralar gormez oldum senii
Harikasın canım tebriklergünaydın bebeklerim güllerim....
morordek fancynancy Cikilatacanavari
öncelikle kilo bildirimi yapayım ..
genen hafta 72,5 bu hafta 71,6 giden 0,900 doğru mu yazdım bilmiyorum..
dün ki menüm...
kahvaltı:2haşlanmış yumurta,1/2 avokado,ceviz..
öğlen:tavuklu pilav
akşam karnabahar ,ev yapımı yoğurt...
su:3,25 litre
teşekkür ederim canımHarikasın canım tebrikler
Ugrastim yapamadim bende canim cok dagolCanım cepten eklemek zor yarın pc den eklerim seni de
Günaydın canim
Menun çok güzel canım benimBugünkü Menümü de yazayım hemmennn...
Sabah:
-Filtre Kahve
Öğle:
-Kıymalı yumurta
-2 yk karnabahar yemeği
Ara:
-5 küçük gün kurusu kayısı
-Sütlü kahve
Akşam:
-2 yk bulgur pilavı
-7-8 yk susuz nohut
-1 kk beyaz peynir
- yeşilçay
-spor: Leslie 1 mile yapıldı.
Inan bir kac gün aciktiginda sabret ve alisiyorsun atistirmak bile aklina gelmiyor ama bir hafta kacamak kesinlikle yapmaŞu an mide ağrısı çekiyorum sanırım açıııııııımmmmmmmama yemeyeceğim yemeyeceğim yemeyeceğiiimmm... Alışıyorum, midem küçülüyor.....
Uzun yaz birsey olmaz canim yeterki motive olalim ben inanin herseye herzaman varim eskiden menu yazmadigimizda onumuze kinmasi spor icin ceza verilmesi çok guzeldi izinde olan arkadaslar kilolarini veremeselerde girecek hale gelseydiler bir yoksa burdan kimse kopmuyor aslindaSlm hanimlar bgun ara ara grip yazismalari okuyup cıktım geri dondum ama cok yogunum hala yinede geceleri cocuklari uyuturken yazmak buraya gelmek iyi geliyo bana
Bi fikrim var bence persembe gunleri safprotein ilan edelim hemn vucudumuzu sasirtiriz hemde takımımızı braz toparlariz daha fazla motive oluruz gibi geliyo bana yada safprotein yapamadikmi persembe gunu hic bi karbonhidrat almayalim cocgunluka protein agirlikli beslenelim ama isterseniz sebze yemegide yiyebiliriz yetrki agırlik olrak protein tuketelim ogun cok fazla etkisini gorucegimze inaniyorum ben
Bide sporrrrrr sporrrr yine yarisma yapalim spora agirlik verelim gun icinde spor yaptigimizda buraya girip yazalim yine ip atlayalim puanlama olsun bu sekilde de daha fazla motive olucagimiza inaniyorum ben yıl basina artik fazlaliklarimdan kurtulmus olraj girmek istiyorun 2 ay var onumde ve ben 60 kilo olabilirim gercekten istersem ve istersek haydi bi gayret ben basaricagimiza inaniyorum takimimada cok gveniyorum bi bu kotu gunleri hep beraber atlaticizzzzz
biraz uzun yazdm kusura bakmayin
Tebrikler canimmmmmmgünaydın bebeklerim güllerim....
morordek fancynancy Cikilatacanavari
öncelikle kilo bildirimi yapayım ..
genen hafta 72,5 bu hafta 71,6 giden 0,900 doğru mu yazdım bilmiyorum..
dün ki menüm...
kahvaltı:2haşlanmış yumurta,1/2 avokado,ceviz..
öğlen:tavuklu pilav
akşam karnabahar ,ev yapımı yoğurt...
su:3,25 litre
teşekkürler tatlım..Tebrikler canimmmmmm
Extrem durum için 3 ay gecmesi lazim diye anladim canim ama sen yinede gel sohbete dahil olllAynen çok fırsat bulamıyorum birde yüzüm yok sanki allah ne verdiyse götürürken hep aklimdasiniz . acep listeye talip mi olsam benim pek ekstrem durumum yok mu ne ördekcim motive olurmuyum ne olurum bilmiyorum metobolizmam biraz kisarsam veririm gibi ama off off en iyisi yıl başında 59 oluyum yarın tartilayim bir bakiyim ne alemdeyim.
Aynen canimmSüpersin canım ne güzel söyledin.
İstersek kararlı olursak başarırız biz bu işi. Ha bi de birbirimize destek olursak...
Birde yüzüm yok gibi laflar deme canim neden yapamayasinkii yaparsinn sen birdaha duymimAynen çok fırsat bulamıyorum birde yüzüm yok sanki allah ne verdiyse götürürken hep aklimdasiniz . acep listeye talip mi olsam benim pek ekstrem durumum yok mu ne ördekcim motive olurmuyum ne olurum bilmiyorum metobolizmam biraz kisarsam veririm gibi ama off off en iyisi yıl başında 59 oluyum yarın tartilayim bir bakiyim ne alemdeyim.
canım diyetisyenin verdiği liste birebir aynısıŞahnur, bu diyetisyenin verdiği liste mi yoksa senin yediklerin mi?
ekleyeceğim tatlımtoplight kaptanicem benim yıl basındaki hedefim 60 kilo olmak sabahki kilomuda solerim o sekilde listeye eklersin benide
1 ocak 2019 hedefimiz
nickname 2.11.2018 kg / 01.01.2019 kg
toplight 76 / 69
parkbyull 71,9 / 68-67
balpamuk 65,5 /60
hedef38beden 68/66
Benide yaz canim 66
kızlar gözden kaçırmayayım diye ekledim buraya hepiniziAynen çok fırsat bulamıyorum birde yüzüm yok sanki allah ne verdiyse götürürken hep aklimdasiniz . acep listeye talip mi olsam benim pek ekstrem durumum yok mu ne ördekcim motive olurmuyum ne olurum bilmiyorum metobolizmam biraz kisarsam veririm gibi ama off off en iyisi yıl başında 59 oluyum yarın tartilayim bir bakiyim ne alemdeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?