Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben de iki dersi komple bitirdim kaldı 4 ama benimki tarih zorluyor işte ,gerçi sosyoloji de uzun metrajlıdır:d
Daha sosyoloji derslerine başlayamadım bile Tarih de çok zordur bence ya, kolay gelsin diyeyim..
Bu arada ben Anadolu Üniversitesi değil de Atatürk Üniversitesi açıköğretime başladım onu söylemiş miydim.. Oranın dersleri daha hoşuma gitti Bizim sınavlar sizinkilerden 1 hafta sonra.

Yediklerin çok guzel canim

Aynen canım benim kardeşlerim de öğretmen onlara sordum ben de. İstiyorsa zorlamadan öğret dediler. Ben de zorlamıyorum sesi gösteriyorum eli alışana kadar zaman tanıyorum okulda olmadığı için. Ama eli de yatkın çok güzel yazıyo. Sıkıldığı zaman bırakıyoruz. Senin öyle bi şansın yok tabi. Kısıtlı bi zamanda öğreniyorlar geride kalmasın diye sıkı tutman gerekiyo. Gerçekten zor canım Allah yardımcın olsun

Valla küçük hasta büyükte biraz öksürüyor. Evin içinde hiç iş bitmiyor sende bilirsin. Diyet konusunda eşimde hiç yardımcı olmuyor bana
İrademle tek başıma savaşmaya başladım bakalım, hayırlısı.
Evden çıkmayınca insan da mayışıyor. Neyse deneye inşallah okula başlar küçükte biraz rahatlarım bu konuda. Senin nasıl gidiyor?

Ya ablam senide tanımış oldum çok mutlu oldum bende 3 çocuk annesiyim

Kaptanım yazmıştım ya kilomu :) hedefimi de yazdım. Listede değilim diye çok tartılmıyordum Cuma’ları.

Ahahahaha

Allah kolaylık versin canım. Bu dönem bitince rahatlarsın. Genelde 1.dönem öğreniyorlar okumayı. 2.dönem daha kolay geçiyo
İnşallah. Hep birşeyler geçsin rahatlarız diyoruz ama arkasından başka bir şey geliyor. Bak daha ufaklık var sırada. Ay nerde benim hunim

Ferahcım artık o zaman listeye girmeyi hedefleyelim ve sonrasında da gitsin artık o kilolar tamamen!
Aynen öyle Şeymacım. Kendimden bıkmadan bir nokta koymak lazım.

Ya sorma hafta sonu da onlara baktım ama şu an 6 dersin 3'ünden toplamda 4 ünite falan çalıştım Nasıl olicik bilmiyorum.
Neeeyyyyyy? Ne sınavı? İmdaaatttttt ben tek bir ünite bile çalışamadım.

ben de iki dersi komple bitirdim kaldı 4 ama benimki tarih zorluyor işte ,gerçi sosyoloji de uzun metrajlıdır:d
Yaaa şaka di mi? Ne zaman sınav var?Nye benim haberim yok.

Amin canım, cümlemizin.
Bizim kız solak bir de.

ha aöf ha auzef ha ata hepsi nin ders konusu aynı değil mi ama youtube aöf videoları berbat ata ve auzefin videoları varsa onlara bakacam.

24-25 kasım anadolu üni
1-2 aralık erzurum ata aöf bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…