Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şuan komşunun birine çok sinirliyim assagida gördü beni marketten geliyordum aaaaa eda zayiflamissin dedi Teşekkür ettim kac kilo verdin dedi 85ten 71 kiloya indim dedim bana hemennn aaa yüzün çok çökmüş çizgilerin çıkmış diyor daha 71 kilodami çökmüş yüzüm salak kadin dicektim de neyse sabir eda dedim kilom daha 71 ne çökmesinden bahsediyorsun moral falan koymuyor insanlar tebrik et değilmi ne var yani ben daha 10 kilo verecegim nerdeyse hortlagin çıkmış derler buseferde ama umrumda degilsiniz esim bana yüzünün güzelliği ortaya çıkmış diyor

Merhaba arkadaslar.. Ben bugün kendime gelemiyorum gece 3te yattım. Sabah da erken kalktım. uykum vaaaar
Yat uyu fırsatı kaçırma :)
O seni cekemediginden öyle demiştir canım hiç takılma.

Takma canım sen onları bazıları da kıskandığından der.

Aynen canim devam et sen....ağzı olan konuşuyor:) hic takmaaaa

deneyeyim bakalım bir ara şimdi 3 ay yetecek kadar aldım bence fairy iyj daha parlak yapıyor . keşke becerebilsek daha iyi yapmayı ama yok canım malesef Türk bir köpük yüz yıkama jeli aldım pompası bozuldu yine meciefendi saç kreminde de aynısı oldu deterjanda kimyasalda başarısız

puahhah..bende 40 yasindayim 2.bu yasa kismetmis
Vav kolay gelsin 1. kaç yaşında belki 40mda 3. düşünürüm bilemiyorum pamugun dediği gibi hep tepemizde laf yetiştirmek zor hele 2 si aynı anda soru sorunca kafamı bir biri çeviriyor bi biri cevap bekliyor artık sorularda zorlaşıyor o ayrı mevzu

hedefcim Sağol alıntı diyodum du bakıyorum yok sende maşallah baya alıntı yapıyorsun pes peşe.

Aynen, çok daha kolay geliyor bana tatlım.

Off, makine dedin yaramı deştin pamuğum.
Bizim makine zırt pırt koku yapıp duruyor. Bana bir çare bulun!
Deterjan olarak quantum ya da fairly kullanıyorum. Başka alternatifleri denemiştim ama daha kötü geldiler. Frosh hep denk geliyor ama hiç denememiştim.

Böyle, sanki yumurta kokusu gibi bir şey oluşuyor. Çok çok kötü bir koku.
Her seferinde olmuyor ama sık sık oluyor.

Makineye yumurtalı şeyleri atmam.
Filtreyi her seferinde temizlerim.
Makineyi ayda bir ayrıca temizliyorum.
Bulaşıkları sudan geçirir atarım ama önüne tamamen geçemedim.
Sorun ne olabilir ki??
Hadi bana bir el atın.

Tamamen kıskançlık yapmış karabibercim.
Bence zayıflayınca daha güzelleşiyor yüz.

Allahım bir gün benim de yüzüm çökecek mi?
Komsum bunu çekemeyip yüzüme vuracak mi?

Buraya kocaman bir insallah! iliştireyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…