Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hedefçim benim makinede de koku oluyordu ben de çok rahatsız oluyordum. Şimdi sıktığım limonların kabuklarını takıyorum teline. Makineyi açınca limon kokusu geliyo artık.

Canım hiç sıkılmadim okumaktan zevkle okudum diyetin benim listenin aynisi aslinda sadece uymamiz gerekiyor hersey bizde yani birde doktora gidecegimiz zaman kilo vermis olarak gitmek mutlu ediyir insani randevuyu nezamana verdi
ohh mis :) ben hareket pek yapamiyorum yuruyus anca .. ama iki gundur onuda yapmadim
Bebiş doğsun yaparsin annesi

Bende kizlarin bu sene kitaplarini fotokobi cikarttirdim

Canim inan bak mutlaka vereceksin agzina birsey atacagin an ne yapiyorum ben başa dönmek istemiyorum de az fazla kaçir 1 hafta ugrasamam de o kilolarla de 3 gün dişini sık ve goreceksin canin istemicek kacamak yapmak hele baskül bir oynasin assagiya dogru ozaman hayatta bozmazsin

Hedefçim benim makinede de koku oluyordu ben de çok rahatsız oluyordum. Şimdi sıktığım limonların kabuklarını takıyorum teline. Makineyi açınca limon kokusu geliyo artık.

Makine kokuları, limon, tarçın gibi seçenekleri denedim kardelencim ama o kokuyu geçirmek değil de yerine farklı bir koku koymak gibi oldu. O da rahatsız etti. O yüzden bıraktım.

Sakinnnnnn bozma moralini benimde ayni seninle kitapciga sadece kac kasik kac ekmek yemem gerekenleri not tutuyor sen kasik hesabina uy yeneklerini kasikla sayarak koy tabağına boylelikle yaptigin heryemegi yemesini ogreneceksin birde mesela pizzami yaptin eve sen kendine sebze yap gerekirse 2 gün ye o yemegi ama kilo aldiracak seyleri yeme

Çok güzel fikirmis bende katayim limon kabugu

Aynen canım keşke bi 15 kilo da biz versek de yüzün çökmüş deseler
Ayy guldurdunuz beni cok yasayin siz insallah derler canim hani yüzün çökmüş yerine iyi zayiflamissin dese sevinecem bu sefer acaba bu kadarmi yetermi diyorsun ama biraksam geri gelir kilolar ve boy 1.60

Yat uyu fırsatı kaçırma :)

O seni cekemediginden öyle demiştir canım hiç takılma.

Takma canım sen onları bazıları da kıskandığından der.

yok valla ben inadına devam ederdim.. . hersoyleneni önemseme canim

Kilo aldigimizda çok kilolusun ver zayiflarsin yüzün çökmüş diyorlar haklisiniz kizlar oan moralim bozuldu sizinle paylasinca unuttum gitti

Allahım bir gün benim de yüzüm çökecek mi?
Komsum bunu çekemeyip yüzüme vuracak mi?

Buraya kocaman bir insallah! iliştireyim
Insallahmi desem acaba ama yok yaa yinede guzel desinler canim

indirimi görünce kendimizden geçiyoruz dimi canım
Aynen öyle. En azından kendi adıma konuşayım. 6 Aydan fazladır duruyor. Artık akıllandım neyse ki.

esra ile mert resitalde düşündüm de bir an

İsmi pek bir ayarsız ama işe yarıyor

Hasedinden çatladın mı deseydin. Kilo alınca kabahat verince kabahat. Yok, kimse kimsenin iyi şeyler yaşanmasını istemiyor. Hiç takılma böyle tiplere.

toplight fancynancy

Yaaa ama Şahnur var yaa Mert o kadar tatlı bir çocuk ki.... Ben kızımdan çok illallah ettim onun için muhtemelen hayal edemezsiniz :))))) ama inan Mert o kadar uyumlu ve akıllı bir çocuk ki, maşallah. İnan hiç sorun yaşayacağımı sanmıyorum resitalde bile olsak Ben kızımı bu yaz sonunda rica minnet “ÇağdaşSanat Topluluğu” nun son dans ve bale gösterisine soktum kaçırmayayım diye, zor izin versiler normalde çocuk almıyorlardı. İnan ilk yarı nasıl bitti sahne kapanana kadar nasıl sabrettik bilmiyorum. Rezil oldum resmen. Tam da ortada oturmuşuz. Sessiz ol dedikçe iyice konuşuyor. Baleein kızları gördükçe “Anne ben ne zaman sahneye çıkacağım” falan.... herkes koptu milletin ilgisi dağıldı. Çıksam iyice dağılacak ortalık. Dişimi sıka sıka bir hal olmuştum. O an tövbe ettim zaten. Bizim kızlar cadı. Hele Ferah’ın kızla bir araya gelince görün şenliği :)))) Mert’cim cool adam hiç takılmıyor bile onlara.

Çökersem onun da çözümü var ama daha bir çökmüşlük göremedim ben yüzümü böyle daha çok beğeniyorum deseydin. İnsanlar ne kadar kötü ve ne kadar hadsiz... Gerçekten böyle düşünsen bile böyle birşeyi bir insanın yüzüne nezaket gereği bu şekilde söyleyemezsin. Böyle insanlara selam bile vermemek gerekiyor. Negatifi üzerine salıp devam ediyorlar hayatlarına. Böyle cahil ve görgüden nezaketten uzak insanlara hayatımızda yer yok bana göre.

Büyük oğlan hastalandı tüm öğleden sonra hastanedeydim çok yoruldum iyi geceler

Çok geçmiş olsun Şahnur’cum. Ferah’cım Mert’e de çok geçmiş olsun. Ya ne oluyor çocuklar bir türlü iyileşemiyor. Benim kızım da henüz iyileşti ama bu akşam benim boğazım şişti resmen konser akşamı yaa şaka gibi. Ağrı kesici bile fayda etmedi ama gideceğim kaçırmam bu konseri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…