- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #297.161
Aynen, çok daha kolay geliyor bana tatlım.
Off, makine dedin yaramı deştin pamuğum.
Bizim makine zırt pırt koku yapıp duruyor. Bana bir çare bulun!
Deterjan olarak quantum ya da fairly kullanıyorum. Başka alternatifleri denemiştim ama daha kötü geldiler. Frosh hep denk geliyor ama hiç denememiştim.
Böyle, sanki yumurta kokusu gibi bir şey oluşuyor. Çok çok kötü bir koku.
Her seferinde olmuyor ama sık sık oluyor.
Makineye yumurtalı şeyleri atmam.
Filtreyi her seferinde temizlerim.
Makineyi ayda bir ayrıca temizliyorum.
Bulaşıkları sudan geçirir atarım ama önüne tamamen geçemedim.
Sorun ne olabilir ki??
Hadi bana bir el atın.
Tamamen kıskançlık yapmış karabibercim.
Bence zayıflayınca daha güzelleşiyor yüz.
Gecmis olsun kaptanicem.Büyük oğlan hastalandı tüm öğleden sonra hastanedeydim çok yoruldum iyi geceler
Büyük oğlan hastalandı tüm öğleden sonra hastanedeydim çok yoruldum iyi geceler
Çökersem onun da çözümü var ama daha bir çökmüşlük göremedim ben yüzümü böyle daha çok beğeniyorum deseydin. İnsanlar ne kadar kötü ve ne kadar hadsiz... Gerçekten böyle düşünsen bile böyle birşeyi bir insanın yüzüne nezaket gereği bu şekilde söyleyemezsin. Böyle insanlara selam bile vermemek gerekiyor. Negatifi üzerine salıp devam ediyorlar hayatlarına. Böyle cahil ve görgüden nezaketten uzak insanlara hayatımızda yer yok bana göre.
Hedefcim ben bu sorunu çok uzun süre yaşadım. Makinenin markası ne bilmiyorum ama benim ki Bosch ve Bosch kullananların çoğunda bu şikayeti hep duyuyorum. O olaydan ben çok çektim. Söylediğin herşeyi ben de yaptım ama ne yapsam olmuyordu. Sürekli şikayetlenince eşim bir gün ben bakayım şuna dedi. Sonra tencere ayarını keşfetti. Tencere ayarı çok yüksek sıcaklıkta yıkadığı için hem çok daha kupkuru çıktı bulaşıklarım hem de koku falan kalmadı. Tencere ayarı veya en yüksek ayarın hangisiyse o ayarda çalıştırmayı dene derim. Önceden bulaşığı hep suyla akıtıp temiz koyduğum halde koku yapardı. Şimdi çoğu zaman üstün körü su tutup koyuyorum tamamen sıyırmıyorum tabakları falan ama inan pırıl pırıl tertemiz çıkıyor ve koku falan da kalmadı. Daha önce nefret etriğim ve çok rahatsız olduğum halde bulaşık makinesi kokularını bile kullanmayı denemiştim.
Eğer elimdeki suyu bitirebilirsem bugün toplamda 3 litre su içmiş olacağım.
Hadi bakalım insallah bugün ictigim suda bogulmam.
O an öyle birsey beklemiyordum bende güzel birşey dicek sandım kac kilo verdiğimi sorunca hani dersin 56 kilo olursun der o ayri tabiki 71 kiloyum daha benÇökersem onun da çözümü var ama daha bir çökmüşlük göremedim ben yüzümü böyle daha çok beğeniyorum deseydin. İnsanlar ne kadar kötü ve ne kadar hadsiz... Gerçekten böyle düşünsen bile böyle birşeyi bir insanın yüzüne nezaket gereği bu şekilde söyleyemezsin. Böyle insanlara selam bile vermemek gerekiyor. Negatifi üzerine salıp devam ediyorlar hayatlarına. Böyle cahil ve görgüden nezaketten uzak insanlara hayatımızda yer yok bana göre.
Nasil gecti konserÇok geçmiş olsun Şahnur’cum. Ferah’cım Mert’e de çok geçmiş olsun. Ya ne oluyor çocuklar bir türlü iyileşemiyor. Benim kızım da henüz iyileşti ama bu akşam benim boğazım şişti resmen konser akşamı yaa şaka gibi. Ağrı kesici bile fayda etmedi ama gideceğim kaçırmam bu konseri.
Canım geçmiş olsun ya sende maşallah çok ugrastin acil şifalar tekrardanBüyük oğlan hastalandı tüm öğleden sonra hastanedeydim çok yoruldum iyi geceler
Çok geçmiş olsun canımBüyük oğlan hastalandı tüm öğleden sonra hastanedeydim çok yoruldum iyi geceler
Harikasın canımEğer elimdeki suyu bitirebilirsem bugün toplamda 3 litre su içmiş olacağım.
Hadi bakalım insallah bugün ictigim suda bogulmam.
1.sayfadaki kuralları okuyup kuralları kabul ettiğini buraya yazman gerekiyo canım.Hoş bulduk napıcaz şimdi
ay insallahhhHayırlısı olsun canım. İnşallah yağlar gidecek
bana sordu aralari uzunmu olsun yomsa kisami olsun dedi bende sık olursa beni dhacok motive eder dedm bakalim nolcak2 haftada 1 çağırması çok iyi bişey canım. Kendini salmazsın böylelikle. Başarılı olacağına eminim
aminnnncanim aminnnGüzel başlangıçlar olsun didem. Kaçamaksız günahsız bir diyet yolculuğu diliyorum. :)) hepimize tabiiiii... amiiiinnnnn.....
saol kaptanim insallahhsu çok önemli takımların önemi de burda çıkıyor ortaya tatlımsuyuna tarçın da atabilirsin o da güzel bir tat veriyor hemde şeker isteğini dizginler
didem cim çok güzel açıklamışsın hadi bakalım hayırlı olsun tatlım
insallah iliklerime kadr hissediyorum bu dediginiGeçmiş olsun Ferahcım, yine hastalık desene
Hadi bakalım Didemcim inşallah iyi gelecek bu diyetisyen sana :)
Hoşgeldin :) bize kendinden bahseder misin?
bu msji gorseydim erkenden bgunde safproteine yakin besken bozma drdim canim dun braz fazla kacrmissin cunku nese onumuze bakicaz yarn misafirlerim gekiyo ama ben safprotein yapicam bunu basarablirim kendime gveniyorum insallahazaydidem
Didemcim sen mi söylemiştin perşembeleri saf protein yapalım diye? Ben dün fazla kaçırdığım için bugün yapacağım ama yarın da hep beraber yapalım mı? Yaa düşündüm de ben bu akşam da konsere gideceğim orada yerim içerim kesinen iyisi perşembe hep beraber saf protein yapalım. Ne dersiniz?
aynen hersey bisde bitiyo insallah bu sfer olucakama cok istikrarli grdum kendimiCanım hiç sıkılmadim okumaktan zevkle okudum diyetin benim listenin aynisi aslinda sadece uymamiz gerekiyor hersey bizde yani birde doktora gidecegimiz zaman kilo vermis olarak gitmek mutlu ediyir insani randevuyu nezamana verdi
Bebiş doğsun yaparsin annesi
Bende kizlarin bu sene kitaplarini fotokobi cikarttirdim
evetbak cuma68.3duhafta sonu kacrdim bu sabh ancak 68.3 grdum sonunda bakalim cumaya listeye girebilsem bariCanim inan bak mutlaka vereceksin agzina birsey atacagin an ne yapiyorum ben başa dönmek istemiyorum de az fazla kaçir 1 hafta ugrasamam de o kilolarla de 3 gün dişini sık ve goreceksin canin istemicek kacamak yapmak hele baskül bir oynasin assagiya dogru ozaman hayatta bozmazsin
aynen dunde kask hesabi yaptim bgunde insallah bole devamSakinnnnnn bozma moralini benimde ayni seninle kitapciga sadece kac kasik kac ekmek yemem gerekenleri not tutuyor sen kasik hesabina uy yeneklerini kasikla sayarak koy tabağına boylelikle yaptigin heryemegi yemesini ogreneceksin birde mesela pizzami yaptin eve sen kendine sebze yap gerekirse 2 gün ye o yemegi ama kilo aldiracak seyleri yeme
Saol canım iyi oldu açıklama bakalım ne kadar ne yapabilirim maş fasulye islattim salata yerim muhtemelenBen yarin cok giremeyeblirim ama safprotein yapicagimda ve bozmayacagimdan emin olablirsiniz
Kısaca safproteiniacayim bilmeyenle icin
Tavuk et kofte kiyma yogurt yumurta sut peynir btun gun bu sekilde tuketicez
Benimki yarin ki menum tavukla dolu olur buyuk ihtimal kizartma tabiki yok haslamada frinda pisirip yiyelim ne yapicaksak sabah 2 yumurta haslanmis olursa cok gzel tok tutuyo oglen kofte yada tavuk balikda olablir yogurtlada gecistreblirsiniz aksamda oglenki gibi yeteki safprotein beslenelim kahve cay sekersiz tuz cok az hatta hic olmasa daha gzel olur bence bitki caylari icileblirsir bol su hatta dukan birasiyapalim ben yarn yapicam
Dukan birasi bilmeyenler icin
3 poset yesil cayin uzerine 3 bardak sicak su demlendikten sonra suzup iliyinca icine 1 maden suyu yarim limon skip btun gun afiyetle tuketiyoruz haydi herkese iyi gecelerrr
Çok geçmiş olsun kaptanım.
Aynen ya pamukcum. İnsanlarda hiç utanma, çekinme kalmamış. Bence bunun en büyük nedeni sosyal medya. İnsanlar karşısında makine var gibi yazmaya alışıyor. Sonra gerçek hayatta da aynı şekilde devam ediyorlar. İyi niyetle zayıflamışsın, kendine ve sağlığına dikkat et diyecek olsan en yakınına bile çekinirsin ama yok. Gerçekten anlayamıyorum.
Ariston kullanıyoruz tatlım.
Tencere ayarı yok ama yoğun ayar için tencere ve çok kirli bulaşıklara uygun diyor. Kaç derece bilmemekle beraber tamamen kuru çıkıyor ve açıp direk dokununca el yakacak şekilde.
Ne güzel kurtulmuşsun. Çok sevindim adına.
Bulaşık makinesini değiştirelim diye düşündük ama ya aynı sorun çıkarsa ne yapacağız diye ona da cesaret edemedim.
O yüzden sürekli çözüm arıyorum.
Nasil gecti konser
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?