- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #297.341
Takılıyorum yahu :)Bu kısım bana iyi kapak oldu
Ilk kez diyet yapıyorum ilk haftam başarısız kabul ediyorum.
Bu hafta daha çok odaklanacagim diyete.
Hedefi de küçülttüm bu arada 3kg olsun benimkisi de.
Onemki olan pes etmemek vermesende sen devam et sakin pes etme canim buarada tesekkur ederimTebriklerrrDeniz ve Kum
Ben de saat 10 gibi spor salonunda tartılacağım insallah.Oradaki tartı böyle rakamlı gösteriyor.
Ama kilo veremedim ben bence
Gelince de şu Leslieye bi bakacagim.
Harikasin canim noral bozmak yokSonunda yetmişli rakamlar şuanki kilom 79,4. Şu an adet dönemimdeyim buna ragmen fena değil bence.morordek sence
Oo karbonhidratlar yokmu bizi mafeden onlar tek suçlusu onlar valla ama dun agzima hiç almadim ekmeklaaaaaaayn benimdi o kilodün yediğim karbonhidratlar tırmaladı yeminle
Lor çorbasi nasil oluyor canim merak ettimDünün menüsü
Sabah
2 haş yumurta
2 zeytin
Öğle
Bir kese lor çorbası
Akşam
Fırınlanmış hamsi
Az salata
Çok mutlu olurum canim burda olursan ilk sayfayi oku kabul ettim yazman lazim gunde buraya 5 mesaj mutlaka yazma sorumlulugu var ve hergun diyet sekkinde yediklerini yaz yaptigin sporlari cuma gunleride kilonu bildireceksin birde 2 hafta duzenli paylasim yapanlar gruba kesin girebiliyor simdi denemede oluyorsunuz o yuzden senin elinden gelenin en iyisini yapacagini biliyorum benDeniz ve Kum selam canim hem sen burada oldugun icin hemde baska gruba katildim ilgi göremedim o nedenle burada olmak istiyorum sartlar nelerdir
Teşekkür ederim kardelencimSüpersin tebrikler canım
İnşallah girebilir çok sevdigim bir arkadasimilk sayfadaki kuralları okuyup okudum kabul ettim kilom şu boyum şu hedefim bu demen yeterli hoşgeldin
Evet kaptanim 16 kasimda 70.küsür olmamis istemisti doktorkuzum 16 kasımdı senin kontrolün değil mi tebrikler 16 kasıma bile gelmeden başardın
ya ben zaten ekmek yemiyorum kiOnemki olan pes etmemek vermesende sen devam et sakin pes etme canim buarada tesekkur ederim
Harikasin canim noral bozmak yok
Oo karbonhidratlar yokmu bizi mafeden onlar tek suçlusu onlar valla ama dun agzima hiç almadim ekmek
Lor çorbasi nasil oluyor canim merak ettim
Çok mutlu olurum canim burda olursan ilk sayfayi oku kabul ettim yazman lazim gunde buraya 5 mesaj mutlaka yazma sorumlulugu var ve hergun diyet sekkinde yediklerini yaz yaptigin sporlari cuma gunleride kilonu bildireceksin birde 2 hafta duzenli paylasim yapanlar gruba kesin girebiliyor simdi denemede oluyorsunuz o yuzden senin elinden gelenin en iyisini yapacagini biliyorum ben
Aynenn burda kaptan ne derse kırılmaca gücenmece yok ooooo ben ilk sayfaya girdigimde duzenli menu yazardim sonra oruc ayında bir bosladimmm çok uyardi kaptanim beni kirilmadim hiç dahada sarildim diyetime simdi onun meyvesini yiyorumTakılıyorum yahu :)
Esprili bi kişiliksin belli ki, o yüzden takıldım :) Diyetin başlangıcında hepimiz öyleydik. Burda kırbaç yiye yiye bu hale geldik
Kaptanimmm sen naptin ya masallah valla harika kilo vermissin herkezi tebrik ederim bu arada***5. Takım 595. Etap***
toplight (/75/73,9/1,1/%1,47)
karabiber01 (71.4/70,6/0,8/%1,12)
parkbyull (71.6/71,2/0,4/%0,55)
fattofit85 (80.3/79,4/0,9/%1,12)
5. Takım Ortalaması: %1,065
morordek tatlım şu an takımda olanlar için listeyi düzenledim listeye girecek olanlar, yeni başlayanların kilosu vs kısmını sana bıraktım tatlım
kızlar tebrik ederim yüzdemiz gayet güzel
Canim aramiza hoşgeldin kilo cok güzel vermissin ozaman 1 haftada sakin paylasim yapmayi birakma aksamlari mutlaka yatmadanda olsa girOkudum kabul ettim
Diyete basladigim tarih 05.11.2018
Pazartesi
Boyum 1.60
Baslangic kilom 69
Verdigim kilo -1.4
Eki Görüntüle 2204376
Hedef kilom 57
Karatay diyeti yapiyorum
Spor yapamiyorum calisiyorum
Desteklerinize ihtiyacim var
Tamam canim evet yazmistin sen unutmusum ben ilk defaa dun yemedim her öğün 1 dilim ekmegim var yoksaya ben zaten ekmek yemiyorum kibak bugün öğlen de kalan pilavı yedim haftaya bana pilav makarna erişte yok yersem hatırlat
Bu eşler yokmu benimde esimde ayni gurbetim kiloma cok laf soyleyenn biriydi artik dama ettim ve bu sefer laf soyletmicem dedim kendime 15 kilo verdimTesekkür ederim kaptanim ihtiyacim var cok bunaldim
InsAllah beraber basaricaz
2014 de dukan diyeti ile 75 den 55 se dustum
Kilomu korudum bir yil daha sonra hamilekaödim iki sefer ve dusukle sonuclandi derken kilo aldim 65 e ciktim 1 yildir 65 le devam etti son iki aydir almaya basladim 69 oldum esim reklam etti kilomu aldin dedi
Ve pazartesi diyete basladim insAllah hedefime ulasirim
Istediğiniz kadar takınabilirsiniz sayın gurumTakılıyorum yahu :)
Esprili bi kişiliksin belli ki, o yüzden takıldım :) Diyetin başlangıcında hepimiz öyleydik. Burda kırbaç yiye yiye bu hale geldik
Hadi inşallah canimmŞeyma’cım 65.4 ile beni listeye alırsın herhalde. Son 3 gündür yediklerim etkisini göstermiş bünyem sağolsun
Bende tekrar listeye girdigimde sinavdan 100 almış kadar sevinmistim burda olanyinca yapamiyorsunYani artık listede miyim? Havalara uçabilir miyim yani?
Cok tatlısın yaIstediğiniz kadar takınabilirsiniz sayın gurummorordek
Sorun degil
Sözleriniz kulağıma küpedir bilesiniz
Niye şimdi resmi olduysam bu kadar
Hahaha ya cok sevdim ben seni, azıcık çatlaklık var sanırım sende deIstediğiniz kadar takınabilirsiniz sayın gurummorordek
Sorun degil
Sözleriniz kulağıma küpedir bilesiniz
Niye şimdi resmi olduysam bu kadar
Hedefini küçük kiyman çok iyi olmuş canim ozamana kadar veremzsen moral8n bozulurdu yoksaBu kısım bana iyi kapak oldu
Ilk kez diyet yapıyorum ilk haftam başarısız kabul ediyorum.
Bu hafta daha çok odaklanacagim diyete.
Hedefi de küçülttüm bu arada 3kg olsun benimkisi de.
Canım çok motiveyim bu sefer beni geçmişin şimdi ben seni geçeceğimKaptanimmm sen naptin ya masallah valla harika kilo vermissin herkezi tebrik ederim bu arada
Listeyi şöyle öne getireyim herkescikler görsün
azaydidem ve balpamuk 'u listeye dahil edince ortalama düstü dogal olarak. Dereceyi ellerimizle vermiş olabiliriz, bunun sorumluluğu sizde Bundan sonra süper performans bekliyorum ona göre :)
***5. Takım 595. Etap***
toplight (75/73.9/1.1/%1.47)
karabiber01 (71.4/70.6/0.8/%1.12)
parkbyull (71.6/71.2/0.4/%0.56)
fattofit85 (80.3/79.4/0.9/%1.12)
balpamuk (61.4/65.4/-4/%-0.24) 568. etapta izne ayrılan üye Ekstrem a2 kuralına göre geri döndü, yüzdesi 27'ye bölündü
azaydidem (67.8/67.5/0.3/%0.05) 587. etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 9'a bölündü
5. Takım Ortalaması: %0.679
***Deneme sürecindeki üyeler***
Bookhunter (66/) yeni üye, başlangıç tarihi: 06.11.2018, başlangıç kilosu: 66, hedef kilosu: 50
BeyazOrkidem (67.6/) yeni üye, başlangıç tarihi: 09.11.2018, başlangıç kilosu: 67.6, hedef kilosu: 57
ayvacicegi (59.1/) yeni üye, başlangıç tarihi: 09.11.2018, başlangıç kilosu: 59.1, hedef kilosu: 48
***İzindeki Üyeler***
fancynancy (84.6/85.6/-1/-%1.18)
***Mezun Üyeler***
si_bel (62.4/)
kardelelen321 (83/83.8/-0.8/-%0.96)
Azicik?Hahaha ya cok sevdim ben seni, azıcık çatlaklık var sanırım sende de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?