Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çarşamba perşembe temizlik işleriyle uğraştım canım dikkat edemedim fazla. İpin ucu bi kaçtımı gidiyo hemen

kuzum biraz girmeye çalış ama güzel kilo veriyon da bak bi şekilde bir merhaba deyip kaçıyoz kaç gündür yazmıyon merak ediyoz kilo içinde regliye rağmen çok güzel tebrikler
Daha cok gircem bilgisayar gitti gelmedi ne yaptılar bilmiyorum ama telefondan girmeye alışıyorum artık daha dikkat edicem yeni arkadaşlar da gelmiş güzel güzel zayıflayalım

Kaptanım çok güzel vermişsiniz sırrınız nedir :)

Okudum kabul ettim
Diyete basladigim tarih 05.11.2018
Pazartesi
Boyum 1.60
Baslangic kilom 69
Verdigim kilo -1.4
Eki Görüntüle 2204376

Hedef kilom 57
Karatay diyeti yapiyorum
Spor yapamiyorum calisiyorum
Desteklerinize ihtiyacim var
Hoş geldin canım spor yapamama on özel bir sebebi var mı yoksa zaman mı problem ? Leslie sansone yapmanı öneririm evde

Hoş geldin canım spor yapamama on özel bir sebebi var mı yoksa zaman mı problem ? Leslie sansone yapmanı öneririm evde
Leaslieyi yapmistim müthis destek oluyor
Caliyorum yapamiyorum
Dizlerim agriyor kollarim agriyor sadece asönsör kullanmyiprum merdivenleri inip cikyiorum

Evde tarti var ama milattan önce
Bildiğin esnaf tartısı gibi bisey.
Rakamlı göstermiyor.
Denk gelirsem alırım bir tane.
Teşekkür ettim toplight

Geçmiş olsun parkbyull morordek
Hosgeldin BeyazOrkidem
Bu arada ben takıma girdim mi?

Şimdi 66 kiloyum yılbaşına kadar 6 kilo hedef koysam çok yüksek olmaz değil mi?
Sevgili kitap avcısı arkidişim, takımımıza dahil oldun ama takım listesine girmen icin minimum 2 hafta deneme süresi uygulanıyor, kurallarda da vardı hatırlarsan :)
2 haftaki performansına göre listeye girme durumunu değerlendirecegiz.
Yılbaşına kadar 6 kiloyu istersen verebilirsin tabi. Börek kurabiye yiyerek zor ama onu diyeyim

Bu kısım bana iyi kapak oldu
Ilk kez diyet yapıyorum ilk haftam başarısız kabul ediyorum.
Bu hafta daha çok odaklanacagim diyete.
Hedefi de küçülttüm bu arada 3kg olsun benimkisi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…