- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #297.321
Çarşamba perşembe temizlik işleriyle uğraştım canım dikkat edemedim fazla. İpin ucu bi kaçtımı gidiyo hemenAy bu mesajı atlamışım
Çok çok geçmiş olsun mastit çok fena bir şey. Sıcak masaj uygula gögüslerine, bir de afedersin ama inek pozisyonunda emzirmek çok rahatlatıyor.
Emzir bol bol ki açılsın gögüs kanalları. Emzirirken sertlik olan yere gögüs ucuna doğru masaj yap. Aklıma bunlar geldi, insallah gecer en kısa sürede.
Aaaa kardelencim sen de iyi gidiyordun oysa ki. Sporların da iyiydi. Kaçtı mı arada ne oldu böyle
sağolsun takip eder beni juicelerime ve smoothielerime hastaBelki de o kadar iyi bir doktordu ki senin bünyeni iyi analiz edip sende o hastalığın görülmesinin imkansız oldugunu söylemiştir
Bravo canım SüpersinGecmisi daha sonra okucam ama sanirim derece yapicaz gibi cok sevindim dunku safproteini bozmadim misafirlerime okadr borek corege ragmen oyuzden gzel eksi gordum bguniyikide bozmadim tuttum kendimi aferin kız sana dedim tarti ustundeyken
Daha cok gircem bilgisayar gitti gelmedi ne yaptılar bilmiyorum ama telefondan girmeye alışıyorum artık daha dikkat edicem yeni arkadaşlar da gelmiş güzel güzel zayıflayalımkuzum biraz girmeye çalış ama güzel kilo veriyon da bak bi şekilde bir merhaba deyip kaçıyoz kaç gündür yazmıyon merak ediyoz kilo içinde regliye rağmen çok güzel tebrikler
Kaptanım çok güzel vermişsiniz sırrınız nedir :)***5. Takım 595. Etap***
toplight (/75/73,9/1,1/%1,47)
karabiber01 (71.4/70,6/0,8/%1,12)
parkbyull (71.6/71,2/0,4/%0,55)
fattofit85 (80.3/79,4/0,9/%1,12)
5. Takım Ortalaması: %1,065
morordek tatlım şu an takımda olanlar için listeyi düzenledim listeye girecek olanlar, yeni başlayanların kilosu vs kısmını sana bıraktım tatlım
kızlar tebrik ederim yüzdemiz gayet güzel
Hoş geldin canım spor yapamama on özel bir sebebi var mı yoksa zaman mı problem ? Leslie sansone yapmanı öneririm evdeOkudum kabul ettim
Diyete basladigim tarih 05.11.2018
Pazartesi
Boyum 1.60
Baslangic kilom 69
Verdigim kilo -1.4
Eki Görüntüle 2204376
Hedef kilom 57
Karatay diyeti yapiyorum
Spor yapamiyorum calisiyorum
Desteklerinize ihtiyacim var
Leaslieyi yapmistim müthis destek oluyorHoş geldin canım spor yapamama on özel bir sebebi var mı yoksa zaman mı problem ? Leslie sansone yapmanı öneririm evde
DondummmYoo ooo.. Geri dööööön.
Evde tarti var ama milattan öncecanım bence evde tartın var mı yoksa da bir tartı al mesela geçen hafta a101 de vardı 20-30 tl arası birşey her hafta tartılacağın için iyi olur bugün spor salonunda tartıl başlangıç kilon olarak kayda girer
6 kilo cok yilbasina ne kaldi haftalik 500gr gitse yaklasik 7 hafta var 3.5 kilo gitmasi gerekir buda iyi yaniGeçmiş olsunparkbyull morordek
HosgeldinBeyazOrkidem
Bu arada ben takıma girdim mi?
Şimdi 66 kiloyum yılbaşına kadar 6 kilo hedef koysam çok yüksek olmaz değil mi?
Tesekkur ederim bu aradaGeçmiş olsunparkbyull morordek
HosgeldinBeyazOrkidem
Sevgili kitap avcısı arkidişim, takımımıza dahil oldun ama takım listesine girmen icin minimum 2 hafta deneme süresi uygulanıyor, kurallarda da vardı hatırlarsan :)Geçmiş olsunparkbyull morordek
HosgeldinBeyazOrkidem
Hımm evet çok mantıklı 3 kg olsun benim hedefim o zaman.6 kilo cok yilbasina ne kaldi haftalik 500gr gitse yaklasik 7 hafta var 3.5 kilo gitmasi gerekir buda iyi yani
sen şimdi çaylaksın deneme sürecin var iki üç hafta boyu eksi gelirsen takıma resmen giriş yapacaksın yani ben öyle biliyorumGeçmiş olsunparkbyull morordek
HosgeldinBeyazOrkidem
Sevgili kitap avcısı arkidişim, takımımıza dahil oldun ama takım listesine girmen icin minimum 2 hafta deneme süresi uygulanıyor, kurallarda da vardı hatırlarsan :)
2 haftaki performansına göre listeye girme durumunu değerlendirecegiz.
Yılbaşına kadar 6 kiloyu istersen verebilirsin tabi. Börek kurabiye yiyerek zor ama onu diyeyim
Tamam az daha sabret diyon yani.sen şimdi çaylaksın deneme sürecin var iki üç hafta boyu eksi gelirsen takıma resmen giriş yapacaksın yani ben öyle biliyorum
Canım diyetisyen menüsü artı bol yürüyüş ptesi den beri yaptığım yürüyüşü ekliyorum ki bugün işim vardı yürüyemedimKaptanım çok güzel vermişsiniz sırrınız nedir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?