Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Azicik?
Bu konu da mütevazı olamayacağım sayın gurum
Direkt bam güm dalmayayım diye nezaketen azıcık dedim
Sabah:Peynir,zeytin,domates,yarim dilim ekmek
Ögle:1 dilim tavuk göğsü( hamur işi tatlılardan sütlü tatlılara geçiş yaptim)
Aksam:1 tane ıspanaklı yufka böregı,ayran
Spor:40 dk yuzme
Su:3 lt

Ben bu menüyü yorumlamak istemiyorum

bu listeyo sık sık paypas kaptanim motive olur bizede

Bravo canım Süpersin
saol canim

benim gunahim yok kaptanim yuzdesi eksi gelen dusundun
Hep balpamuk yuzunden dermisim saka saka
Haftata daha gzel olcak insallahhh

benim gunahim yok kaptanim yuzdesi eksi gelen dusundun
Hep balpamuk yuzunden dermisim saka saka
Haftata daha gzel olcak insallahhh
Olsun, olmalı da zaten :)
Değdi mi bak ac kaldığına? Onun yerine doya doya sebze yemeği yiyebilirdin. Yoğurt falan ye de azıcık bastır açlığını

Olsun, olmalı da zaten :)

Değdi mi bak ac kaldığına? Onun yerine doya doya sebze yemeği yiyebilirdin. Yoğurt falan ye de azıcık bastır açlığını
Evet ya öyle yapmalıydım dimi
Şimdi yeşil çay içiyorum.
Çok çok acıkırsam yoğurt yerim artık.
Sen hiç hamur işi yemiyor musun morordek ?
Kendimi çok suçlu hissediyorum sana yazdıktan sonra

Ben hangi listedeyim acaba

Kızlar slm dün yazamsdım
Dün yediklerim sabah 1 yumurta 2 salatalık ara öğün çeyrek avakado limonlu öğlen de aynı akşamda bol su egzersiz yok
Bu Taylan kümeli diyeti
Ben de şimdi Taylan Kümeli'nin videolarına bakıyordum.
3 günde 3 kilo diyetini yapacağım muhtemelen.

Şimdik beni karıştırma
Ben emziren anneyim, canım çekerse yiyorum. Doğum sonrası kilolarımı verdim, buradan ikinci kez mezun oldum. Şu anda korumadayım. Çok şükür kilo almıyorum çünkü benim oğlan beni fazla sömürüyor almaya başlarsam hemen frene basarım. 59 kiloyum şu anda.
Ben hangi listedeyim acaba
Öğlen 12ye kadar kilo bildirimi yapsaydın seni de eklerdim hapinesscim :) Kurallarımızı okuyup kabul etmiştin, kurallardan biri de bu. Eger sabah tartildiysan şimdi bildir kilonu, deneme sürecindesiniz ne de olsa

Meraba kızlar ben bu ara çikolata krizlerindeyim malesef sabah kahvaltı yapmadım öğlen çok az bi yemek yedim akşam da çorbayla gecistirdim ama bol bol çikolata yedim ağlıcam
adet mi olcaksin acaba belki ondandir. sute kahve kako tarçın falan katsan belki hurma kayısı falan yada kuruyemiş bende abur cubur krizleri yaşıyorum kuruyemişe sariyorum onunda sınırı var ama abur cubura göre daha iyi

Bende müthiş yükselişteyim 63.2 geldim bu sabah ama ilk diyete başlamış gibiyim buaralar ağzım sürekli çalışacak asabi yorgun aç kesin bir sıkıntı var en kisa zamanda bir tahlil gerek banada Karnım tok olmasına rağmen gece kalkınca bile bişeyler arıyorum sanki kız maşallah gece 2 kere çişe kalkiyor gündüz yok söylemiyor delircem valla ne ters bebeler var bende

Tamam az daha sabret diyon yani.
Teşekkür ettim
Eminim cok iyi gidecek diyetin. Kilo verdiğini gördükçe motive oluyor insan. İlk kez diyet yapıyorsan dogru beslendiğin sürece rahat vereceğine inanıyorum suyu ihmal etme bir de çünkü su hayattır :)

Canım diyetisyen menüsü artı bol yürüyüş ptesi den beri yaptığım yürüyüşü ekliyorum ki bugün işim vardı yürüyemedimEki Görüntüle 2204419
OMG!!! . Ben zumba salonuna kendimi zor Atıyorum dönüşte de üşenip dolmuşa biniyorum 10 dk merdiven cıkmamak için. Helal sana kaptaniçem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…