- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #297.381
Sabah kahvaltıları da mutlaka yumurta etmelisin tok tutar kacamak yapmazsın. Ayrıca cok az bu menü aç kalmak yerine saglıklı düşük kalorililerden bol bol yiyebilirsinSabah:Peynir,zeytin,domates,yarim dilim ekmek
Ögle:1 dilim tavuk göğsü( hamur işi tatlılardan sütlü tatlılara geçiş yaptim)
Aksam:1 tane ıspanaklı yufka böregı,ayran
Spor:40 dk yuzme
Su:3 lt
Hoşgeldin canım yenisin galiba sen :)Meraba kızlar ben bu ara çikolata krizlerindeyim malesef sabah kahvaltı yapmadım öğlen çok az bi yemek yedim akşam da çorbayla gecistirdim ama bol bol çikolata yedim ağlıcam
Bence menü budur.SAbah 6.30 kalktım
Lımonlu ılık su içtim
7.30 de yaptım kahvaltımı
3 kucuk zeytınyaglı yumurta kaysı kıvamında
15 adet zeytın
Avuc ıcı kadar beyaz peynır
Avuc ıcı kadar kuruyemıs kavrulmamıs
Yesıl bıber taze
Yesıl cay
Bır adet havuc dogradım yedım
Pesınden form cayı ıctım
Aksama kadar su ıctım 1.5 tl
Bır fıncan kahve ıctım
Aksam 18. De
Fırında Cınekop
4 adet yedım
Yanında salata
Yesıl cay ve form cayı
Bol su
Tesekkur ederım eksılerı görmeye basladım türkıyeye gelıcem kararlıyım bozmayacagım dıyetı aynen devamBence menü budur.
Sabah neden tam kahvaltı degıl calısıyormusunHello gece kuşu olarak arkanızdayız bugün neler zıkkımlandım:
Sabah
Kakaolu süt 200 ml
Öğle
2 yumurtadan az tereyağlı omlet
4 zeytin
2 dilim hindi salam
Azcık peynir
Akşam
Tavuklu salata
2 litre su
1 saat zumba
Ekmek pronc ve kreker bu lardan uzak dur canımEki Görüntüle 2204575
Bugün ki menü
Su 2.5 lt spor maalesef yok
Haa 11 bin adım attım gene de tempolu değildi
InsAllahKızlar haftasonu lütfen dikkat edelim ki ptesi artı gelmeyelim yılbaşı hedeflerinizi unutmayın ona göre hedefe ulaşmak için biraz dişimizi sıkmak lazım
Tarcınlı sütü denedınmı canımMeraba kızlar ben bu ara çikolata krizlerindeyim malesef sabah kahvaltı yapmadım öğlen çok az bi yemek yedim akşam da çorbayla gecistirdim ama bol bol çikolata yedim ağlıcam
Kuzum cok sagolasın hep beraber ınsAllah basarıcazCanim aramiza hoşgeldin kilo cok güzel vermissin ozaman 1 haftada sakin paylasim yapmayi birakma aksamlari mutlaka yatmadanda olsa gir
Tam ucundan ekstremi saglamisiz listedesin hadi bakalım :) uç havalara :))
Basaksehir tarafı
Yani baya baya Avrupa yakası
Ortada buluşuruz olmazsa. Sen tek tabanca sorun yaşamazsın da Ferahcım Mert'le geçebilir mi acaba?
Bende tekrar listeye girdigimde sinavdan 100 almış kadar sevinmistim burda olanyinca yapamiyorsun
Haklısın valla didemcim hep benim yüzümden ama bu kilonun altında olsaydım listeye giremeyecektim. Kaptanım beni uyardığı için bu hafta bu kilonun altına düşmeyeyim diye full yedimbu listeyo sık sık paypas kaptanim motive olur bizede
saol canim
benim gunahim yok kaptanim yuzdesi eksi gelen dusundun
Hepbalpamuk yuzunden dermisim saka saka
Haftata daha gzel olcak insallahhh
merhaba bu menü diyet icin miktar olarak az, kalori olarak yeterli olabilir ama icerik olarak protein, lif, vitamin vb eksik gibi geldi bana.Sabah:Peynir,zeytin,domates,yarim dilim ekmek
Ögle:1 dilim tavuk göğsü( hamur işi tatlılardan sütlü tatlılara geçiş yaptim)
Aksam:1 tane ıspanaklı yufka böregı,ayran
Spor:40 dk yuzme
Su:3 lt
Kızlar slm dün yazamsdım
Dün yediklerim sabah 1 yumurta 2 salatalık ara öğün çeyrek avakado limonlu öğlen de aynı akşamda bol su egzersiz yok
Bu Taylan kümeli diyeti
Meraba kızlar ben bu ara çikolata krizlerindeyim malesef sabah kahvaltı yapmadım öğlen çok az bi yemek yedim akşam da çorbayla gecistirdim ama bol bol çikolata yedim ağlıcam
Canım benim listem diyetisyen menüsü evde galeta kalmamıştı kraker o yüzden günde 5 dilim ekmek yemek zorundayım yemeyince kızıyorEkmek pronc ve kreker bu lardan uzak dur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?