Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Harikasınız kızlar hepinizi tebrik ediyorum

Kaptanim, bu sabah ac karnina tartildim, 59.1 cikti ama gun icinde yediklerimle 60i buluyor. Boyum 156. O zaman ben gun sonunda liste paylasirim. Normalde gunde 2 saat bebek arabasiyla yuruyordum ama simdi emzirme sorunlarim var. Once mastit oldum sonra apseye cevirdi 2 haftadir onunla ugrasiyorum. Eskisi daha iyilesmeden yeni bir sertlik daha olustu, acamiyorum. Sutun yagli dediler, doymus yag yememeliymisim, az yagli besleneyim diyorum.

Yil sonu icin hedefim 55 kilo. Ilk 2-3 kilo cabuk gider zira 2 hafta once 57 kiloydum.

Kızlar neredesiniz yarın cuma tartı günü unutmayın sabah aç karna tartışıyorsunuz bu akşam yemek işiniz bu saatte bitmiş olmalı öyle değil mi hadi bakalım
91.2 sabah ac karnına... sonrasında yumurta ve peynir yedim cay şekersiz

Aaaa o zaman öyle yapın yaşasın kötülük
Şu an havuzun derin sularına kendimi biraktim(2 metre)geri donemeyebilirim
Geri dön geri dön vericez o kiloları
Ay bende tartıldım.
85,6

1 haftada +1.1 neyin nesi ben anlamadım ki. Be kadar çabuk kilo alıyorum. Baklava börekte yemedim. Eskiden akşam yemeğini 2 defa yerdik ama hiç böyle kilo almıyordum.
Feraaaahhh ya sana neler oluyor? Cidden çok hızlı almaya başladın kuzum, sağlık sorunu vs yoktur inşallah?

Ay bende tartıldım.
85,6

1 haftada +1.1 neyin nesi ben anlamadım ki. Be kadar çabuk kilo alıyorum. Baklava börekte yemedim. Eskiden akşam yemeğini 2 defa yerdik ama hiç böyle kilo almıyordum.
Ya ben de 83,8 im. Nasıl oluyo hakikaten ben de anlamış değilim.

Geçmiş olsun canım. Bi an evvel iyileşirsin inşallah keyifle emzirirsin evladını.

Ay bu mesajı atlamışım
Çok çok geçmiş olsun mastit çok fena bir şey. Sıcak masaj uygula gögüslerine, bir de afedersin ama inek pozisyonunda emzirmek çok rahatlatıyor.
Emzir bol bol ki açılsın gögüs kanalları. Emzirirken sertlik olan yere gögüs ucuna doğru masaj yap. Aklıma bunlar geldi, insallah gecer en kısa sürede.
Ya ben de 83,8 im. Nasıl oluyo hakikaten ben de anlamış değilim.
Aaaa kardelencim sen de iyi gidiyordun oysa ki. Sporların da iyiydi. Kaçtı mı arada ne oldu böyle

kopya ile bitirdiyse zaar

iki haftadır göbeğim kaşınıyor bileklerim kaşınıyor bacaklarım kaşınıyor bende gittim imkansız deyip bakmadı gönderdi geri

iki haftadır göbeğim kaşınıyor bileklerim kaşınıyor bacaklarım kaşınıyor bende gittim imkansız deyip bakmadı gönderdi geri
Ama göbekte ve bacaklarda varsa el-ayak olmayabilir. Hastalığın adını çok güzel koymuşlar gerçekten de tam olarak el, ayak ve ağızda döküntüler oluyor

Slm kızlar anca son sayfayi okudum geçmiş olsun ayvacicegi Fancy kardelelen321 vücudunuz kış moduna geçmiş olabilir belki detoks iyi mi olur ki öf çok iş var bendede evde akrep gördük ilaç yaptirdik ev alt üst kızı banyo soktum gönlü olsun diye bekliyorum off off yoruldum umarım takım iyj netice alır okumadım başı nw durumdayız şimdilik iyu günler

Ama göbekte ve bacaklarda varsa el-ayak olmayabilir. Hastalığın adını çok güzel koymuşlar gerçekten de tam olarak el, ayak ve ağızda döküntüler oluyor
elimde ayağımda oluyordu zaten neyse imkansız dedi olmadığımı varsayayım ben yine de

hosbuldum

Insallah parkcım :) azaydidem de eksiyle gelse 1. olabiliriz, Esra kesin artı ile girecek çünkü listeye :)
kaptanik gunaydinnn tunaydinn godmorning hepsi birden ben kilo vererek geldim
67.8 di izne ayrildigim kilo
Suanki kilom 67.5 cok fark yok ama olsun eksiyle grmek beni gzel motive etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…