Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nasılmış bu yeşil çay süt karışımı? Normal sıcak süte yeşil çay poşeti mi koyuyorsun, olay bu mu yani bookhuntercıııımmmm??

Hafta sonu olunca buralar sakinleşiyor :) Ben hafta sonları kızımla birlikte, baleydi, satrançtı, sinemaydı-tiyatroydu derken ömrüm yollarda geçiyor. Onun için gün içinde çok yazamıyorum. Aslında yazabilsem çoookkk iyi olurdu çünkü hafta sonları tehlikeli oluyor

Kaçamaksız menü olmus tebrikler
Sonradan fark ettim ben burada alttan alttan kendimi Jennifer la kıyaslamışım.
Kimse de laf etmemiş?
Niye siz beni mi avutuyorsunuz bakayim?
Çalış Book senin de mi olur diyorsunuz
Tabi kiii çalış senin de oluuur
Kaçamak yoktur umarımm :)

Ben de menümü ekleyeyim

Su 2 lt
Spor 30 dk tempolu yürüyüş oğlanı futbola götürünce 30 dk yürüyüş yaptım daha yapacaktım paşa beni seyret deyince bu kadar oldu bu haftasonu kaçamağı sinemada 1 bardak kadar mısır oldu onun yerine akşam ve öğleden sonraki ekmeği yemedim akşam yemeğindeki sarma 4 adetti bu arada

Nasılmış bu yeşil çay süt karışımı? Normal sıcak süte yeşil çay poşeti mi koyuyorsun, olay bu mu yani bookhuntercıııımmmm??
Ben videodaki gibi yapıyorum.
(Taylan Kümeli 3 günde 3 kilo diyet videosu)
Bir bardağın yarısı demlenmiş yeşil çay yarısı sut içine de biraz tarcın,zencefil ya da zeradacal.
Ama senin dediğin de olur bence.
Nasılsa hepsi karışıyor.

bugunku menum:
uyaninca: 1 yk elma sirkesi, 1 g lesitin

sabah: 1 avuc findik, 150g peynir, 1 dilim ekmek, 2 yk ev yapimi kahvaltilik salca, 4 yesil zeytin, 1 bardak bitki cayi
ogle: yarim porsiyon kiymali pide, 1 kase yogurt
ara: 1 elma, 10 badem
aksam: 1 kase nohutlu yogurtlu corba, kapya biber ve enginar salatasi

su: yarim litre (farkettim ki su tuketimim cok az)
spor: yok (temizlik yaptik ve bebegi 1 saat gezdirdim)

kahvaltidaki peynir biraz fazla kacti ama en azindan protein, kalsiyum :)

Hosgeldin ilk bebek mi canım Güle güle büyüt bebeğini diyet için biraz daha beklemen daha iyi olur gibi geldi bu arada geçmiş olsun ilk bebekte olabiliyor bu sıkıntılar bende yaşamistim
Hosbulduk :) evet ilk bebegim (muhtemelen de son). ben cok dusuk kalorili diyet yapmayi dusunmuyorum zaten, amac daha cok saglikli beslenme ve sekeri birakmak. bu sekilde kilo verebilecegime inaniyorum. Bir de sutum fazla ve tikanma yasiyorum, fazla yagli beslenme dedi doktor.

Su miktarı gercekten cok az, emziriyorsun bir de, bol sıvı alman gerek
evet ilk bebegim (muhtemelen de son)

Ne kadan da tanıdık bir düsünce
Bebegin ne kadarlıktı bu arada?

morordek birazdan menümü paylaşacağım kahvaltımı görünce intihar etme lütfen çünkü akşam dengeledim. İf (intermittent fasting) yapıyorum onun için sabah erken saatte kahvaltıyı atlayıp 13.30’da kahvaltı ile ilk öğünümü yaptım. Dolayısıyla kahvaltım abartılı gelebilir ama kalori hesabı yapınca totalde günlük almam gereken kaloriyi aşmadım. Ayrıca bugün 6.000 adım attım. 4 km yol yürümüşüm. Fena değil bence. Sizce ??

Evet spor güzel, menü için de bir intro gelmiş, şimdi menüyü bekliyorum heyecanla

Su miktarı gercekten cok az, emziriyorsun bir de, bol sıvı alman gerek

Ne kadan da tanıdık bir düsünce
Bebegin ne kadarlıktı bu arada?

Gerçekten ben de merak ettim ne kadar zamanda sana bunu düşündürdü :))) Benim de 4 yaşında kızım var ben de emzirme döneminde ilk ve son tribine çoktan girmiştim. Ve halen aynı düşüncedeyim... :))

iyi aksamlar kizlar

Sabah 8 de
15 zeytin
2 kibrit kutusu peynir
tereyagli 2 yumurta
2 mandalin
kavrulmus zeytinyagli yasil Biber

Yesil cay
form cay

Aksama Kadar su

Aksam 19.00
Yesil mercimek corbasi
firinda yumurtali sütlu kasarli karnibahar
Salata
Yesil cay
form cay
su

Gerçekten ben de merak ettim ne kadar zamanda sana bunu düşündürdü :))) Benim de 4 yaşında kızım var ben de emzirme döneminde ilk ve son tribine çoktan girmiştim. Ve halen aynı düşüncedeyim... :))
Geçen gün KK'daki başka bir konuda bu ikinci cocuk mevzuusu konusuluyordu. Biri dedi ki "büyük kızım 4 yaşına gelene kadarki düsüncem evlat katili olmadan kızımı büyütmekti" Sonra ikinciyi yapmış. Fikirler değişebiliyor galiba Esracım, bak sen de o sınıra yeni gelmişsin :))))
Menülerin çok güzel de ben kahvaltıdaki zeytin miktarına takılıyorum niyeyse, 15 fazla gibi :) Tuzsuzdur umarım?

Evet spor güzel, menü için de bir intro gelmiş, şimdi menüyü bekliyorum heyecanla

Hahahah koptum şu an Dur baştan utandırıp rezil etme beni

Yazıyoruuuummm....

Sabah:
-Filtre kahve

Öğle: (13.30)
-3 dilim beyaz peynir
-1 yk lor peyniri
-1 salatalık
-3 çeri domates
-1 çay kaşığı şeftali reçeli
-1 çay kaşığı kırmızı biber reçeli
-2 çay kaşığı tahin pekmez
-1 çay kaşığı bal
-1 çay kaşığı kaymak
-yarım dilim ekmek

Ara:
-Naneli ayran

Akşam: (19.30)
-160 gr Et sote

4 km yürüyüş.
Suyu zaten normalde de en az 3 lt içen tip olduğum için sularımı hiç yazmıyorum. :)

-1 çay kaşığı şeftali reçeli
-1 çay kaşığı kırmızı biber reçeli
-2 çay kaşığı tahin pekmez
-1 çay kaşığı bal
-1 çay kaşığı kaymak
Neyse ki hepsi çay kaşığı

Totalde yediklerin fazla değil Esracım o yüzden sana sopa falan yok, rahat uyuyabilirsin :)))

Ayyyy.... inan saçlarım diken diken olıyoooorrrrr.... :))))) Tövbe ya rabbim böyle de konuşmak istemiyorum ama daha dün eşimle konuştuk. O da dedi ki insanlar ikinci çocuğu bence nasıl yapıyor biliyor musun. İlki büyüyünce bebekliğini özlüyorlar. İşte o duyguya yenilince oluyor bence yoksa şimdi görüyoruz yani ikimizde illallah ettik asla 2. Çocuğu düşünmüyoruz yani o boyuttayız ki başka türlü 2. Çocuğu kimse yapmaz gibi geliyor düşünsene psikolojimizi Şeyma. :))))) onun için asla diyorum ama büyük konuşmayayım yine de başıma bir iş gelmesin.... İsyan gibi algılanmasın. Tövbe tövbe tövbe tövbe............ Bin kere tövbe! :))))

Hahahah ya cok gülüyorum senin bu hallerine ama bi yandan da kendimi görüyorum Tek bi fark eşimin bu fikrimden henüz haberi yok Daha dogrusu var ama ciddi olmadıgımı düsünüyor, gün gelince 2.yi isteyecegimi dusunuyor. Ben de büyük konusmak istemiyorum ama herhalde düsünmem ikinciyi :))
Bu arada fikrine de tamamen katılıyorum, kesinlikle bebekligi özlemekten oluyor ikinciler ve bir diger etken de "tek cocuk olmasın bi kardesi olsun". Ben zaten ikinci fikri tamamen reddeden ve kendimden örnek vererek cürüten bi insanım, eger bebeklik özlemi olmazsa (ki olacagını sanmıyorum :)) ) yırtabilirim belki :)))
Hahahah teşekkür ederim içim rahatladı. :)) Neyse ki yedikten sonra da yürüdüm. O da iyi dimi ))
Evet sporun da iyi, yakmıssındır zaten :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…