Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Slm kizlarr gecenin köründe yaziyorum ancak vakit bulabildim oda minnakim uyndi zorla uyuttuyorum o sira grio yazmak istedim
Diyet suanda gzel gidiyo aksam 50 dkikalik zumbamida yaptim sukur 2 gün sonradogum gunum 66 gorebilsem nasil mutlu olurum varya bakalim suanlim gr gr gidiyo kilolar
Bu arada yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz sefalar getrdiniz bi can gelmis sanki takima tekrar masallah aman bozulmasin

Bgunku menu
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
Bugday ekmeginde 2 dilim ekmekle tost
Domates salatalik biber
2 siyah 2 yesil zeytin
Az yarim yaglipeynir

Arada
Sade soda
Sekersizturk kahvesi
3 hurma
2 gun kurusu
2kuru kaysi
4tane fındık
(Bu arada diyete ara verince kahve yaninda bunlara cok alistim ayriyetten minik fndiktan kcuk kahve yani cikolatalarolurya bide tas cikilatalar ondan atyorum bikactane agzima ama seviyorum brakmak istemiyorum suanda kilo vermemdebi sknti yaratmiyo sanki bana sizlerin goruslerinide merk ediyorum tabiki ama su donemdecikilatayi tamamen brakicak psikolojide gormuyorum kendimi tutamiyorum cunku)

Aksam
Yumurtali ıspanak yemegi
Coban salata
5 kucuk aci biber tursusu arnavut biberi diyolarsanirim

Arada nescafe
1 hurma
1 kurukaysi

Gun icinde
2.5 lt su
2 bardak 5'i bir arada cay
2 bardak açlık otu yine basladim bunsuz kilo veremiyorum kabizlik cok fazla ama ara ara icicem hergun degil

Spor 50 dakika zumba
morordek

günaydınlarr
nerdesiniz hanımlar yaa pazartesi bu saat oldu hala gelen giden yok maalesef
ben sabah tartıldım haftasonu kaçamağım olmamasına rağmen 600 gr fazla geldim sanırım wc ye çıkamadığım için oldu bu ya da haftasonu 3 lt den az su içince oldu anlamadım ama bu hafta cumaya hedefim 73,5 bakalım tutturabilecekmiyim

Günaydın canlar...
morordek cuma bildirimim 71,2 idi dimi bu sabah 70,2 hatta bir ara 69,9 u gördüm gibi oldu ama bu kiloyu korursam süper üstüne daha verirsem dehşet muhteşem olur tosun gibi öksürüyorum öksürmekten karın kası yaptım doktora gittim artık dayanamadım bir haftayı geçince..ciğerlerim doluymuş yine antibiyorik yazdı ve yolladı bakalım kullanacam.

cumadan bu yana menülerimi sayayım..
morordek fancynancy Cikilatacanavari

cuma kahvaltı:yeşil detoks,nar suyu,ceviz
cuma öğlen:tavuklu pilav 1/2 porsiyon
cuma aksam:bezelyeli patates yemeği
su :3,25 litre
spor:30 dk yürüyüş..

cumartesi kahvaltı:tereyağında omlet
kuru yufka
az:şeftali reçeli
cumartesi akşam:mercimek corbası
3 litre su
3 dk plank

pazar:2 haşlanmış yumurta,az ceviz,avokado,peynir
pazar akşam:mercimek çorbası az mantar,ev yapımı yoğurt
2 litre su

bugün oğlumun doğum günü diye pastasını yaptım ,börek yaptım ama çöktüm..

menün güzelde o ekmeği akşam yeme bence bak acayip faydasını görürsün..

Menün az bence en azından kahvaltıda yumurta yesen seni tutardı. azcık daha yiyin canım böyle olmaz Aaaa

Bu burda kalsın benim de kilo vermem duraklarsa ben de kümeli denerim

Selam okyanus hoş geldin ismin ne güzel öyle ben de kendimi tanıtmayı ben Buket 25 yaşındayım bekarım atama bekleyen bir İngilizce öğretmeniyim. 1 ay önce 83 le burda başladım şu an 79 kiloyum. Daha önce de burdayım gerçi ben hem 2012 de hemde 2015de kilo verme maceraları oldu ve hep bu arkadaşlar sayesinde ilk denemede 8 kilo 2015de yaptığım diyette 16 kilo vermiştim ama biraz zayıflayınca şımardıgm için 1,bucuk seneye falan o 16nın tamamını alarak geri döndüm. Bu sefer kesin zayıflamak istiyorum çünkü atanırsam nisanda nişan eylülde düğün düşünüyorum. Senin ilk günlerde cok dah sonra az kilo vermen ilk hafta ödem atma olduğundan. Kilo vermen azalınca demoralize olma haftada yarım kilo da olsa verirsin sen diyetini bozmadıkca ve yarım kilo da kötü bir rakam değil Aramıza hoşgeldin :)

Ya ne diyeyim Esracım Allah sabırlar versin. Bi de dalga geciyormus baksana, bana da yapılsa ben de çok sinir olurdum kesin. Yalnız "Siz beni iyi eğitemiyorsunuz" lafına koptum
Bu cocuklar enerji sömürücü ya gercekten, onlara yetisebilmek imkansız :)
Sibelcim hadi artık başla bence de hep başlıyorum diyorsun yarıda kalıyor :)
Aaaa 13'ü mü doğum günün ya da 14'ü mü, tam bilemedim şimdi? :) Akrep burcusun demek sen de :)
Benim de 17'si, bu hafta bizim haftamız olsun
Şimdilik birkaç kücük cikolatadan zarar gelmez ama kilo vermen yavasalarsa ya da durursa kesmeye calıs Didemcim
Gecmisler olsun parkcım. Pasta cok güzel görünüyordu bu arada, eline sağlık :)

Menün az bence en azından kahvaltıda yumurta yesen seni tutardı. azcık daha yiyin canım böyle olmaz Aaaa

Bu burda kalsın benim de kilo vermem duraklarsa ben de kümeli denerim
Taylancigim iyi güzel bir diyet yapmış da ben onu kendime göre degistirdim.
Yanı hatun günde 4 mü 5 mi ne yumurta ye diyor.
Tavuk çiftliğine döner insan içi hih

Maşallah sen çok güzel kilo veriyorsun parkbyull
Oğlusuna da nice mutlu yillar

evet kaptanim yarin 13 dogum gunu ben biliodum sizinde akrep oldugunuzu ayne bu hafta bizim haftamiz olsun
Aynen kaptanim bende ole dusundumdedigini uygulicam

Ben de çıkamıyorum ya tuvalete.
Bir tek ben de bu problem var sanıyordum
Niye böyle olduk?
Az yediğimiz için mi?

sağol canım ne benim bu akreplerden çektiğim oğlum 12 kasım babası 20 kasım evlendik 16 kasım kaptanım 17 kasım didemcim kasım akrep tarlası mübarek

iyi ki doğdunuz gençler

Ben de çıkamıyorum ya tuvalete.
Bir tek ben de bu problem var sanıyordum
Niye böyle olduk?
Az yediğimiz için mi?
yemekle alakalı değil yani alakalı ama çok değil bağırsak florası ile ilgili bir durum bu bende yıllardır var bu sıkıntı kendi yaptığım yoğurdu yediğimden beri bir miktar düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…