- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #297.501
menün güzelde o ekmeği akşam yeme bence bak acayip faydasını görürsün..herkese merhaba,
bugunku menum:
uyaninca: 1 yk elma sirkesi, 1 g lesitin
sabah: 1 haslanmis yumurta, 1 avuc ceviz, 3 parca keci peyniri, 1 dilim cavdar ekmegi, domates, salatalik, 1 bardak yagsiz sut
ogle: 1 dilim cavdar ekmegi, fistik ezmesi, 1 bardak yagsiz sut
aksam: dana kofte (200 g), salata, 1 dilim tam tahilli ekmek
ara: 1 armut
su: yarim litre
spor: yok
Menün az bence en azından kahvaltıda yumurta yesen seni tutardı. azcık daha yiyin canım böyle olmaz AaaaSabah:1 kase domates sosu,peynir,zeytin..
Öğle:Yok
Aksam:6 tane köfte,salata,cacık,2 dilim ekmek
Spor:Yok
Su:3 litre
Kızlar ben yarın Taylan Kümeli'nin 3 günde 3 kilo diyetine başlayacağım.Youtube da var videosu.Yesil çaylı olan video.Insallah uygulayabilirim.
Herkese iyi akşamlar
İlk sayfadaki kuralları okudum ve kabul ediyorum.
Öncelikle merhabalar adım Okyanus. 19 yaşındayım. 1,64 boyum ve 62 kiloyum.54 kilo olmak istiyorum. Şu zamana kadar tek başıma yaptığım içim diyetlerimi hep bozdum ama kilo vermem ve vücudumu şekillendirmem gerekiyor. Aynı zamanda esnemem gerekiyor. Bunun için de biraz fazla kilolarımdan kurtulmam gerekiyor. İlk 1 hafta gerçekten uyduğum takdirde fazla kilo verebiliyorum, ardından kaybedilen kilolar azalıyor. Böyle bir ortam olduğu için gerçekten çok sevindim. Umarım herkesin istediği gibi ben de amacıma ulaşırım. :)
Görsen bu çocuk mu falan dersin o kadar da sakin , uyumlu gözükür dışarda. :)))) Geçen hafta sonu sabah baleye gitmek üzere hazırlanırken eşimi delirtti, bir sinir harbi ve sonunda gitmiyorsun baleye dedik. Üzerini giydireceğiz ki sabah erken gidiyoruz daha afyonumuz patlamamış yedir-içir-giydir uğraşıyoruz. Sürekli bir azgınlık peşinde. Kaçıyor, gülüyor, üzerini giymiyor, hölölö falan yapıp dalga geçiyor.... Neyse es kaza ikna edersen yanına geldiyse üzerini giydirirken saçlarını yüzüne kapatır, kollarını mıncıklar... vs illa birşey yapıp seni rahatsız edecek birşey buluyor ve bununla eğleniyor, gülüyor. Tabii biz sinir küpü... yapma dedikçe o yaptıkça deliriyoruz. Geçen hafta sonu neyse zar zor hazırladık ayakkabılarını giydiriyoruz kapının önüne kadar gelmişiz artık; ayakkabısını giyeceğine gırgır yapıyor dil çıkarıp hülülülü falan kendince komiklik yapıyor arkadaş!Tabii biz yerde paspas olmuşuz artık.... en sonunda eşim patladı. Gitmiyorsan gitme her hafta sonu bu ne böyle yaa yeter artık senin şımarıklıkların, gitmiyorsun çabuk içeri gir odana git dedi. Aldık içeri ben de konuşmadım hiç yanına gitmedim başedemiyoruz çocuk laf dinlemiyor resmen yaa.... Gitmiyorsun dedik ama bu sefer de deli gibi ağlıyor Şeyma.... abartmıyorum 2.5 saat aralıksız salya sümük ağladı. Ben baleye gidecektim, yeni hareketleri sizin yüzünüzden kaçırıyorum, siz beni iyi eğitemiyorsunuz....... Gülsek mi ağlasak mı.... birde böyle boyundan büyük manyak lafları var bazen biz ne yaptık falan diye dumur oluyoruz birbirimize bakıp. 2.5 saat kafamız kazan gibi ağlamayla dolduktan sonra yanıma gelip annecim ben sakinleştim konuşalım mı!? dedi ama ben o an ben değildim. Modum düşmüş psikolojim bitmiş.... resmen üstümden tır geçmiş kıvama gelmiştim daha sabahın 10’unda! Düşün perişanlığımızı
Sibelcim hadi artık başla bence de hep başlıyorum diyorsun yarıda kalıyor :)Iyi geceler arkadaşlar
ayvaçiçeği süt konularında nazarda oluyor birde vücut alışık olmadığından sanırım belki metal iyi gelebilir dene göğüs ucu catlaginada soğan kesip koyardim ay 4 5 ay göğüsler fora gezdim evde bol emzirme duslar belki sağmak iyi gelir ilkinde meme acısı hamilelikte başladı bende çok şükür emzirebilmek bile iyi lohusa psikolojisi yaşamistim.
balpamuk sendede iyi hikayeler varmış he bol bol sabır annelere hadi bakalım uzun yıllar haberlesirizde alırız haberleri
genel olarak menüler iyi ördekcim bu arkadaşlar oldukça hevesli bende bu hafta başlıyorum inşallah
Aaaa 13'ü mü doğum günün ya da 14'ü mü, tam bilemedim şimdi? :) Akrep burcusun demek sen de :)Slm kizlarr gecenin köründe yaziyorum ancak vakit bulabildim oda minnakim uyndi zorla uyuttuyorum o sira grio yazmak istedim
Diyet suanda gzel gidiyo aksam 50 dkikalik zumbamida yaptim sukur 2 gün sonradogum gunum 66 gorebilsem nasil mutlu olurum varya bakalim suanlim gr gr gidiyo kilolar
Bu arada yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz sefalar getrdiniz bi can gelmis sanki takima tekrar masallah aman bozulmasin
Şimdilik birkaç kücük cikolatadan zarar gelmez ama kilo vermen yavasalarsa ya da durursa kesmeye calıs DidemcimBgunku menu
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
Bugday ekmeginde 2 dilim ekmekle tost
Domates salatalik biber
2 siyah 2 yesil zeytin
Az yarim yaglipeynir
Arada
Sade soda
Sekersizturk kahvesi
3 hurma
2 gun kurusu
2kuru kaysi
4tane fındık
(Bu arada diyete ara verince kahve yaninda bunlara cok alistim ayriyetten minik fndiktan kcuk kahve yani cikolatalarolurya bide tas cikilatalar ondan atyorum bikactane agzima ama seviyorum brakmak istemiyorum suanda kilo vermemdebi sknti yaratmiyo sanki bana sizlerin goruslerinide merk ediyorum tabiki ama su donemdecikilatayi tamamen brakicak psikolojide gormuyorum kendimi tutamiyorum cunku)
Aksam
Yumurtali ıspanak yemegi
Coban salata
5 kucuk aci biber tursusu arnavut biberi diyolarsanirim
Arada nescafe
1 hurma
1 kurukaysi
Gun icinde
2.5 lt su
2 bardak 5'i bir arada cay
2 bardak açlık otu yine basladim bunsuz kilo veremiyorum kabizlik cok fazla ama ara ara icicem hergun degil
Spor 50 dakika zumba
morordek
Gecmisler olsun parkcım. Pasta cok güzel görünüyordu bu arada, eline sağlık :)Günaydın canlar...
morordek cuma bildirimim 71,2 idi dimi bu sabah 70,2 hatta bir ara 69,9 u gördüm gibi oldu ama bu kiloyu korursam süper üstüne daha verirsem dehşet muhteşem olur tosun gibi öksürüyorum öksürmekten karın kası yaptım doktora gittim artık dayanamadım bir haftayı geçince..ciğerlerim doluymuş yine antibiyorik yazdı ve yolladı bakalım kullanacam.
cumadan bu yana menülerimi sayayım..
morordek fancynancy Cikilatacanavari
cuma kahvaltı:yeşil detoks,nar suyu,ceviz
cuma öğlen:tavuklu pilav 1/2 porsiyon
cuma aksam:bezelyeli patates yemeği
su :3,25 litre
spor:30 dk yürüyüş..
cumartesi kahvaltı:tereyağında omlet
kuru yufka
az:şeftali reçeli
cumartesi akşam:mercimek corbası
3 litre su
3 dk plank
pazar:2 haşlanmış yumurta,az ceviz,avokado,peynir
pazar akşam:mercimek çorbası az mantar,ev yapımı yoğurt
2 litre su
bugün oğlumun doğum günü diye pastasını yaptım ,börek yaptım ama çöktüm..
Taylancigim iyi güzel bir diyet yapmış da ben onu kendime göre degistirdim.Menün az bence en azından kahvaltıda yumurta yesen seni tutardı. azcık daha yiyin canım böyle olmaz Aaaa
Bu burda kalsın benim de kilo vermem duraklarsa ben de kümeli denerim
Maşallah sen çok güzel kilo veriyorsunGünaydın canlar...
morordek cuma bildirimim 71,2 idi dimi bu sabah 70,2 hatta bir ara 69,9 u gördüm gibi oldu ama bu kiloyu korursam süper üstüne daha verirsem dehşet muhteşem olur tosun gibi öksürüyorum öksürmekten karın kası yaptım doktora gittim artık dayanamadım bir haftayı geçince..ciğerlerim doluymuş yine antibiyorik yazdı ve yolladı bakalım kullanacam.
cumadan bu yana menülerimi sayayım..
morordek fancynancy Cikilatacanavari
cuma kahvaltı:yeşil detoks,nar suyu,ceviz
cuma öğlen:tavuklu pilav 1/2 porsiyon
cuma aksam:bezelyeli patates yemeği
su :3,25 litre
spor:30 dk yürüyüş..
cumartesi kahvaltı:tereyağında omlet
kuru yufka
az:şeftali reçeli
cumartesi akşam:mercimek corbası
3 litre su
3 dk plank
pazar:2 haşlanmış yumurta,az ceviz,avokado,peynir
pazar akşam:mercimek çorbası az mantar,ev yapımı yoğurt
2 litre su
bugün oğlumun doğum günü diye pastasını yaptım ,börek yaptım ama çöktüm..
evet kaptanim yarin 13 dogum gunu ben biliodum sizinde akrep oldugunuzu ayne bu hafta bizim haftamiz olsun
Ya ne diyeyim Esracım Allah sabırlar versin. Bi de dalga geciyormus baksana, bana da yapılsa ben de çok sinir olurdum kesin. Yalnız "Siz beni iyi eğitemiyorsunuz" lafına koptum
Bu cocuklar enerji sömürücü ya gercekten, onlara yetisebilmek imkansız :)
Sibelcim hadi artık başla bence de hep başlıyorum diyorsun yarıda kalıyor :)
Aaaa 13'ü mü doğum günün ya da 14'ü mü, tam bilemedim şimdi? :) Akrep burcusun demek sen de :)
Benim de 17'si, bu hafta bizim haftamız olsun
Şimdilik birkaç kücük cikolatadan zarar gelmez ama kilo vermen yavasalarsa ya da durursa kesmeye calıs Didemcim
Gecmisler olsun parkcım. Pasta cok güzel görünüyordu bu arada, eline sağlık :)
Ben de çıkamıyorum ya tuvalete.günaydınlarr
nerdesiniz hanımlar yaa pazartesi bu saat oldu hala gelen giden yok maalesef
ben sabah tartıldım haftasonu kaçamağım olmamasına rağmen 600 gr fazla geldim sanırım wc ye çıkamadığım için oldu bu ya da haftasonu 3 lt den az su içince oldu anlamadım ama bu hafta cumaya hedefim 73,5 bakalım tutturabilecekmiyim
sağol canım ne benim bu akreplerden çektiğim oğlum 12 kasım babası 20 kasım evlendik 16 kasım kaptanım 17 kasım didemcim kasım akrep tarlası mübarek
Ya ne diyeyim Esracım Allah sabırlar versin. Bi de dalga geciyormus baksana, bana da yapılsa ben de çok sinir olurdum kesin. Yalnız "Siz beni iyi eğitemiyorsunuz" lafına koptum
Bu cocuklar enerji sömürücü ya gercekten, onlara yetisebilmek imkansız :)
Sibelcim hadi artık başla bence de hep başlıyorum diyorsun yarıda kalıyor :)
Aaaa 13'ü mü doğum günün ya da 14'ü mü, tam bilemedim şimdi? :) Akrep burcusun demek sen de :)
Benim de 17'si, bu hafta bizim haftamız olsun
Şimdilik birkaç kücük cikolatadan zarar gelmez ama kilo vermen yavasalarsa ya da durursa kesmeye calıs Didemcim
Gecmisler olsun parkcım. Pasta cok güzel görünüyordu bu arada, eline sağlık :)
yemekle alakalı değil yani alakalı ama çok değil bağırsak florası ile ilgili bir durum bu bende yıllardır var bu sıkıntı kendi yaptığım yoğurdu yediğimden beri bir miktar düzeldi.Ben de çıkamıyorum ya tuvalete.
Bir tek ben de bu problem var sanıyordum
Niye böyle olduk?
Az yediğimiz için mi?
Benim 79.2 sanırım 200 gram gitmiş cumaya göreGünaydinlarrr birazdan tartilip bildirimimi yaparim hanimlarrr hadi bakalim pazartesi kilolar ne alemde gorelim ona gore onumuze bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?