- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #297.421
sevkete bitanesi soruyo ya hocam diyet yapmak icin önce kilonu almamiz gerekir dye o misal seninkideHaklısın valla didemcim hep benim yüzümden ama bu kilonun altında olsaydım listeye giremeyecektim. Kaptanım beni uyardığı için bu hafta bu kilonun altına düşmeyeyim diye full yedimZayıflamak için önce kilo alan insan modeli
Kaç kilo ile başladın ben kaçırdım sanırım o kısımları :)
lesitin sütün kıvamını azaltıyor, daha sivi akışkan olsun diye. benim süt yagliymis tikanma ondan olur dediler. cilde bir etkisi varmı bilmiyorum.Ay çiçeği Lesitini tam olarak ne sağlıyormuş bu durumda? Ben de Çuha Çiçeği kapsülü kullanıyorum Linoleik Asit desteği için. Egzamam var cildim için takviye olması için alıyorum onun için merak ettim cilt için kullanılan birşey mi diye...
sevkete bitanesi soruyo ya hocam diyet yapmak icin önce kilonu almamiz gerekir dye o misal seninkide
Esracım ben de sonradan fark ettim sen 65.4 bildirmissin ben onu 64.5 okumusum :) listeye yazarken fark ettim.Tam ucundan derken? Sen bana en az 64.5 olabilirsin demiştin? Olmuyor muymuş? :)
Ortalarda buluşalım bence de. Neyse ben geldim de buluşması kaldıBaşakşehir’de baya İstanbul dışı gibi aslındaFerahla konuşur bir ayarlama yaparız artık.
Internete giremiyorsan cumaları bildirim yapman sıkıntı olur o zaman hapinesscim. Sen yine de cumaları girdiğinde bildirim yap, haftalık durumunu takip etmiş olursun :)Pek internete giremiyorum Dün ki kilom72.8 başlangıç 74
Hoşgeldin evet boşluk var :)Merhaba. 5. Grupta boşluk var mı, ben de katılabilir miyim?
Çok geçmiş olsun.Sol tarafımda bacak ve kolda agrı var dız kapaklarım agrıyor 8-17 calısan bırıyım ve aksam agelınce yemek. Sofra kur kaldır derken pestılım cıkıyo yoruluyorum
En azından yurusem ıyı olacak onuda yapamıyorum
InsAllah canımÇok geçmiş olsun.
Inşallah başlayabilirsin spora.
Çok faydası oluyor.
İlk sayfadaki kuralları okudum ve kabul ediyorum.Esracım ben de sonradan fark ettim sen 65.4 bildirmissin ben onu 64.5 okumusum :) listeye yazarken fark ettim.
Ortalarda buluşalım bence de. Neyse ben geldim de buluşması kaldı
Internete giremiyorsan cumaları bildirim yapman sıkıntı olur o zaman hapinesscim. Sen yine de cumaları girdiğinde bildirim yap, haftalık durumunu takip etmiş olursun :)
Hoşgeldin evet boşluk var :)
Ilk sayfadaki kuralları okuyup kabu ettiğini yazar mısın öncelikle? Bir de kendinden bahsedersen, su an kaç kilosun, kaç kilo olmak istiyorsun gibi, seni daha iyi tanımış oluruz :)
Hosgeldın canm basarılarİlk sayfadaki kuralları okudum ve kabul ediyorum.
Öncelikle merhabalar adım Okyanus. 19 yaşındayım. 1,64 boyum ve 62 kiloyum.54 kilo olmak istiyorum. Şu zamana kadar tek başıma yaptığım içim diyetlerimi hep bozdum ama kilo vermem ve vücudumu şekillendirmem gerekiyor. Aynı zamanda esnemem gerekiyor. Bunun için de biraz fazla kilolarımdan kurtulmam gerekiyor. İlk 1 hafta gerçekten uyduğum takdirde fazla kilo verebiliyorum, ardından kaybedilen kilolar azalıyor. Böyle bir ortam olduğu için gerçekten çok sevindim. Umarım herkesin istediği gibi ben de amacıma ulaşırım. :)
Hoşgeldin canımİlk sayfadaki kuralları okudum ve kabul ediyorum.
Öncelikle merhabalar adım Okyanus. 19 yaşındayım. 1,64 boyum ve 62 kiloyum.54 kilo olmak istiyorum. Şu zamana kadar tek başıma yaptığım içim diyetlerimi hep bozdum ama kilo vermem ve vücudumu şekillendirmem gerekiyor. Aynı zamanda esnemem gerekiyor. Bunun için de biraz fazla kilolarımdan kurtulmam gerekiyor. İlk 1 hafta gerçekten uyduğum takdirde fazla kilo verebiliyorum, ardından kaybedilen kilolar azalıyor. Böyle bir ortam olduğu için gerçekten çok sevindim. Umarım herkesin istediği gibi ben de amacıma ulaşırım. :)
Adim gerçekten Okyanus mu?İlk sayfadaki kuralları okudum ve kabul ediyorum.
Yalniz akşam menün enfesSabaheynir,zeytin,yeşil biber,tuzsuz çerez,zeytinyaglı 2 yumurta,eski kaşar,havuç,portakal
Yesıl cay form cayı
Öğle:Yok
Aksam:2 tane çig köfte marulla birlikte tereaglı közlenmiş patlıcan haşlanmış karnıbahar zeytinyagında kavrulmuş acı biber
Yeşil Çay
Spor:Yok
Su:3 litre
Hadi bakalım ben daha önce duymamıştım o diyeti. Biraz şok diyet gibi, 3 günde 3 kilo dediğine göre. Sonrasında çok dikkat etmen gerek ama, verdiklerini geri almaman icinSabah:1 kase domates sosu,peynir,zeytin..
Aksam:6 tane köfte,salata,cacık,2 dilim ekmek
Kızlar ben yarın Taylan Kümeli'nin 3 günde 3 kilo diyetine başlayacağım.Youtube da var videosu.Yesil çaylı olan video.Insallah uygulayabilirim.
Herkese iyi akşamlar
Hoşgeldin Okyanuscum, ismin gercekten çok güzelmişİlk sayfadaki kuralları okudum ve kabul ediyorum.
Akşam menüne ben de bayıldım ve bu saatte canım çiğ köfte istedi!! Yapmayın bunu bana ama!Sabaheynir,zeytin,yeşil biber,tuzsuz çerez,zeytinyaglı 2 yumurta,eski kaşar,havuç,portakal
Yesıl cay form cayı
Aksam:2 tane çig köfte marulla birlikte tereaglı közlenmiş patlıcan haşlanmış karnıbahar zeytinyagında kavrulmuş acı biber
Yeşil Çay
Anam bugün herkes çiğ köfte yemişBugün sabah yulaflı omlet 1 salatalık 1 bardak süt
Ara öğün 2 ceviz
Öğlen 5 tane sarma
Akşam hindi türlüsü salata 2 tane çiğ köfte turşu biber
Ara yeşilçay
1 saat yürüyüş
İnşallah canım yaa, bilmiyorum. Çok anlamsız geldi. Bir firesiz yaparsam Cuma’ya kadar anlarız ne olduğunu. Ama abartmadım da yemeği, niye o kadar artı geldim anlamadım.Aaaa o zaman öyle yapın yaşasın kötülük
Geri dön geri dön vericez o kiloları
Feraaaahhh ya sana neler oluyor? Cidden çok hızlı almaya başladın kuzum, sağlık sorunu vs yoktur inşallah?
Ödem mi acaba? Yüzüğümü de zor taktım sabah.Ya ben de 83,8 im. Nasıl oluyo hakikaten ben de anlamış değilim.
Ördekimin de dediği gibi en çok ayak ve elde oluyor parkycim.iki haftadır göbeğim kaşınıyor bileklerim kaşınıyor bacaklarım kaşınıyor bende gittim imkansız deyip bakmadı gönderdi geri
Ama göbekte ve bacaklarda varsa el-ayak olmayabilir. Hastalığın adını çok güzel koymuşlar gerçekten de tam olarak el, ayak ve ağızda döküntüler oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?