Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Su miktarı gercekten cok az, emziriyorsun bir de, bol sıvı alman gerek

Ne kadan da tanıdık bir düsünce
Bebegin ne kadarlıktı bu arada?

ilk zamanlar cok su iciyordum, farkinda olmadan azaltmisim. bebekle sık sık tuvslete gidilmiyor diye herhalde. ilk iş suyu artirmaliyim.

bebek 14 haftalık oldu yeni. şu süt düğümlenmesi olayını cozsem, gündüz uykularinin birinde leslie yapmak istiyorum.

Gerçekten ben de merak ettim ne kadar zamanda sana bunu düşündürdü :))) Benim de 4 yaşında kızım var ben de emzirme döneminde ilk ve son tribine çoktan girmiştim. Ve halen aynı düşüncedeyim... :))

ya aslında benim bebek rahat, uykusu emmesi filan düzgün ama su mastit, apse olayı beni cok gerdi 1 aydir. memeyle ugrasmaktan bebekle evle filan ilgilenemiyorum. bilinmezlik icinde birseyler yapip duruyorum ise de yaramıyor.

ama tabi genc degilim, hakkini vererek ancak bir çocukla ilgilenebilirim gibi geliyor.

Bence menün güzel sayılır, hamburger ev yapımı olanlardansa yine cok kötü sayılmaz :) aksam da sadece elma yemissin zaten dengelenmiştir. Suyunu bence de artırmalısın
Oyy daha cok minikmis bebegin

Bugün
Sabah 1 yumurta 1 çavdar ekmeği 1 tk avakado 1 zeytin
Ara çeyrek elma çeyrek ayva çeyrek nar
Öğlen pırasa yoğurt salata
Akşam karnıvahsr yoğurt salata
20 Dk yürüyüş 2.5 su
Bence menün güzel
Meyveler de en azından sabah ile öğle arasında :)

Benim eşim de en başta aynen öyleydi yani sonradan çocuk biraz büyüyüp kendimize gelince fikir değişir belki falan diyordu ama şimdi gel gör! :)))))) Ya deli misin yaşayacağım bir ömür yok diyor yani öyle burnumuzdan getirdi bizim :)))) Uslu bir çocuk olsaydı belki böyle düşünmez biz de o bebeklik özlemine yenik düşebilirdik ama yok yokk gördük dünya kaç bucak.... :)) Kardeşi olması mevzusuna ben de katılmıyorum. Tek çocuk olmaktan mutlu olan çok insan var. Ben yaşamı biraz bireysel görüyorum açıkçası. Herkesin kendi yaşantısı var, kardeş olunca da bence farkeden pek bişey yok.

Ah ahh. İnan ilk 4 ay o kadar rahattım ki. Emziriyordum gece 12’de yatırıyordum sabah 6 ya kadar aralıksız uyuyordu. 4 aydan sonra gözü bir açıldı pir açıldı! 4 aydan 4 yaşa kadar, yaşattığı o 4 aylık huzuru, fitil fitil burnumdan gerirdi sağolsun

Bu arada ben de mastit olmuştum. Sıcak masaj yaptım biraz rahatlatmıştı. Bir de ilginç hiçte inanmam böyle şeylere ama teyzem üzerine bıçak koyarak bir dua okumuştu. Sanırım metal bir şey değdirmek iyi geliyor sonradan bunu düşündüm. Mutlaka bilimsel bir açıklaması vardır çünkü cidden geçti. Bıçağın keskin tarafı değil tabii bu arada, o metal kısmını kızaran yerin üzerine koyup kaldırmıştı bir kaç defa. İlginç ama cidden o metalin değmesi iyi geldi bence...

Umarım bir an önce atlatırsın. Sağlıkla büyüaün beneğin ayvacicegi

Hahaha ya sen böyle anlattıkça çok merak ediyorum kızını Esraaa nasıl ilallah ettirmiş :)))
Tek çocuk olmaktan mutlu olan birçok insana örnek olarak kendimi vereyim hemen :) O yüzden "kardeşi olsun mutlaka" diyenleri çürütmek çok kolay oluyor :)))

:) karisik 10 ila 15 tane arasi

Görsen bu çocuk mu falan dersin o kadar da sakin , uyumlu gözükür dışarda. :)))) Geçen hafta sonu sabah baleye gitmek üzere hazırlanırken eşimi delirtti, bir sinir harbi ve sonunda gitmiyorsun baleye dedik. Üzerini giydireceğiz ki sabah erken gidiyoruz daha afyonumuz patlamamış yedir-içir-giydir uğraşıyoruz. Sürekli bir azgınlık peşinde. Kaçıyor, gülüyor, üzerini giymiyor, hölölö falan yapıp dalga geçiyor.... Neyse es kaza ikna edersen yanına geldiyse üzerini giydirirken saçlarını yüzüne kapatır, kollarını mıncıklar... vs illa birşey yapıp seni rahatsız edecek birşey buluyor ve bununla eğleniyor, gülüyor. Tabii biz sinir küpü... yapma dedikçe o yaptıkça deliriyoruz. Geçen hafta sonu neyse zar zor hazırladık ayakkabılarını giydiriyoruz kapının önüne kadar gelmişiz artık; ayakkabısını giyeceğine gırgır yapıyor dil çıkarıp hülülülü falan kendince komiklik yapıyor arkadaş! Tabii biz yerde paspas olmuşuz artık.... en sonunda eşim patladı. Gitmiyorsan gitme her hafta sonu bu ne böyle yaa yeter artık senin şımarıklıkların, gitmiyorsun çabuk içeri gir odana git dedi. Aldık içeri ben de konuşmadım hiç yanına gitmedim başedemiyoruz çocuk laf dinlemiyor resmen yaa.... Gitmiyorsun dedik ama bu sefer de deli gibi ağlıyor Şeyma.... abartmıyorum 2.5 saat aralıksız salya sümük ağladı. Ben baleye gidecektim, yeni hareketleri sizin yüzünüzden kaçırıyorum, siz beni iyi eğitemiyorsunuz....... Gülsek mi ağlasak mı.... birde böyle boyundan büyük manyak lafları var bazen biz ne yaptık falan diye dumur oluyoruz birbirimize bakıp. 2.5 saat kafamız kazan gibi ağlamayla dolduktan sonra yanıma gelip annecim ben sakinleştim konuşalım mı!? dedi ama ben o an ben değildim. Modum düşmüş psikolojim bitmiş.... resmen üstümden tır geçmiş kıvama gelmiştim daha sabahın 10’unda! Düşün perişanlığımızı

Iyi geceler arkadaşlar
ayvaçiçeği süt konularında nazarda oluyor birde vücut alışık olmadığından sanırım belki metal iyi gelebilir dene göğüs ucu catlaginada soğan kesip koyardim ay 4 5 ay göğüsler fora gezdim evde bol emzirme duslar belki sağmak iyi gelir ilkinde meme acısı hamilelikte başladı bende çok şükür emzirebilmek bile iyi lohusa psikolojisi yaşamistim.
balpamuk sendede iyi hikayeler varmış he bol bol sabır annelere hadi bakalım uzun yıllar haberlesirizde alırız haberleri
genel olarak menüler iyi ördekcim bu arkadaşlar oldukça hevesli bende bu hafta başlıyorum inşallah

oo ne güzelmiş, bizimki maks. 3 saat uyuyor, benim iyi dedigim bu yani. 3 saatte 1 emzir, kucakta dik tut, sonra yatagina koy. ben de emmeden uyumayi ogretmek istiyorum ama bakalim.
buyudukce dertler de büyüyor desenize :)

denrmedigim sey kalmadi, umarim bu yeni sertligi mastit olmadan cozerim, olursam bicak koymayı denerim artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…