- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #297.481
Su miktarı gercekten cok az, emziriyorsun bir de, bol sıvı alman gerek
Ne kadan da tanıdık bir düsünce
Bebegin ne kadarlıktı bu arada?
Gerçekten ben de merak ettim ne kadar zamanda sana bunu düşündürdü :))) Benim de 4 yaşında kızım var ben de emzirme döneminde ilk ve son tribine çoktan girmiştim. Ve halen aynı düşüncedeyim... :))
Bence menün güzel sayılır, hamburger ev yapımı olanlardansa yine cok kötü sayılmaz :) aksam da sadece elma yemissin zaten dengelenmiştir. Suyunu bence de artırmalısınİyi akşamlar kızlar.
Sabah
- Dereotlu omlet
- 10 zeytin
- Yarım domates
- Bir bardak süt
(Ekmeksiz)
Öğlen
- Hamburger
- Su
Akşam
- 1 elma
Ara öğün
- 1 domates
Su tüketimi: 1.5 litre (epey az içiyormuşum)
Spor: Bir buçuk saat yürüyüş
Oyy daha cok minikmis bebeginilk zamanlar cok su iciyordum, farkinda olmadan azaltmisim. bebekle sık sık tuvslete gidilmiyor diye herhalde. ilk iş suyu artirmaliyim.
bebek 14 haftalık oldu yeni. şu süt düğümlenmesi olayını cozsem, gündüz uykularinin birinde leslie yapmak istiyorum.
Bence menün güzelBugün
Sabah 1 yumurta 1 çavdar ekmeği 1 tk avakado 1 zeytin
Ara çeyrek elma çeyrek ayva çeyrek nar
Öğlen pırasa yoğurt salata
Akşam karnıvahsr yoğurt salata
20 Dk yürüyüş 2.5 su
Hahahah ya cok gülüyorum senin bu hallerine ama bi yandan da kendimi görüyorumTek bi fark eşimin bu fikrimden henüz haberi yok Daha dogrusu var ama ciddi olmadıgımı düsünüyor, gün gelince 2.yi isteyecegimi dusunuyor. Ben de büyük konusmak istemiyorum ama herhalde düsünmem ikinciyi :))
Bu arada fikrine de tamamen katılıyorum, kesinlikle bebekligi özlemekten oluyor ikinciler ve bir diger etken de "tek cocuk olmasın bi kardesi olsun". Ben zaten ikinci fikri tamamen reddeden ve kendimden örnek vererek cürüten bi insanım, eger bebeklik özlemi olmazsa (ki olacagını sanmıyorum :)) ) yırtabilirim belki :)))
Evet sporun da iyi, yakmıssındır zaten :))
ya aslında benim bebek rahat, uykusu emmesi filan düzgün ama su mastit, apse olayı beni cok gerdi 1 aydir. memeyle ugrasmaktan bebekle evle filan ilgilenemiyorum. bilinmezlik icinde birseyler yapip duruyorum ise de yaramıyor.
ama tabi genc degilim, hakkini vererek ancak bir çocukla ilgilenebilirim gibi geliyor.
Hahaha ya sen böyle anlattıkça çok merak ediyorum kızını Esraaa nasıl ilallah ettirmiş :)))Benim eşim de en başta aynen öyleydi yani sonradan çocuk biraz büyüyüp kendimize gelince fikir değişir belki falan diyordu ama şimdi gel gör! :)))))) Ya deli misin yaşayacağım bir ömür yok diyor yani öyle burnumuzdan getirdi bizim :)))) Uslu bir çocuk olsaydı belki böyle düşünmez biz de o bebeklik özlemine yenik düşebilirdik ama yok yokk gördük dünya kaç bucak.... :)) Kardeşi olması mevzusuna ben de katılmıyorum. Tek çocuk olmaktan mutlu olan çok insan var. Ben yaşamı biraz bireysel görüyorum açıkçası. Herkesin kendi yaşantısı var, kardeş olunca da bence farkeden pek bişey yok.
:) karisik 10 ila 15 tane arasiGeçen gün KK'daki başka bir konuda bu ikinci cocuk mevzuusu konusuluyordu. Biri dedi ki "büyük kızım 4 yaşına gelene kadarki düsüncem evlat katili olmadan kızımı büyütmekti"Sonra ikinciyi yapmış. Fikirler değişebiliyor galiba Esracım, bak sen de o sınıra yeni gelmişsin :))))
Menülerin çok güzel de ben kahvaltıdaki zeytin miktarına takılıyorum niyeyse, 15 fazla gibi :) Tuzsuzdur umarım?
Korkutmayın beni yaaYa zaten bu tarz diyetlere en fazla 2 gün veeiyorum ben çünkü vücut halsiz kalıyor. 3. Gün bence ağır geliyor.
Hahaha ya sen böyle anlattıkça çok merak ediyorum kızını Esraaa nasıl ilallah ettirmiş :)))
Tek çocuk olmaktan mutlu olan birçok insana örnek olarak kendimi vereyim hemen :) O yüzden "kardeşi olsun mutlaka" diyenleri çürütmek çok kolay oluyor :)))
Korkutmayın beni yaa
Ben de diyeti kendime göre değiştireceğim.
Aynisi uygularsam 3.gün hastanelik olurum
İyi geceler Şeyma.Bu saatlere kadar açıköğretim konularına çalıştım, beynim yandı
Herkese iyi geceler
oo ne güzelmiş, bizimki maks. 3 saat uyuyor, benim iyi dedigim bu yani. 3 saatte 1 emzir, kucakta dik tut, sonra yatagina koy. ben de emmeden uyumayi ogretmek istiyorum ama bakalim.Ah ahh. İnan ilk 4 ay o kadar rahattım ki. Emziriyordum gece 12’de yatırıyordum sabah 6 ya kadar aralıksız uyuyordu. 4 aydan sonra gözü bir açıldı pir açıldı! 4 aydan 4 yaşa kadar, yaşattığı o 4 aylık huzuru, fitil fitil burnumdan gerirdi sağolsun
denrmedigim sey kalmadi, umarim bu yeni sertligi mastit olmadan cozerim, olursam bicak koymayı denerim artik.Iyi geceler arkadaşlar
ayvaçiçeği süt konularında nazarda oluyor birde vücut alışık olmadığından sanırım belki metal iyi gelebilir dene göğüs ucu catlaginada soğan kesip koyardim ay 4 5 ay göğüsler fora gezdim evde bol emzirme duslar belki sağmak iyi gelir ilkinde meme acısı hamilelikte başladı bende çok şükür emzirebilmek bile iyi lohusa psikolojisi yaşamistim.
balpamuk sendede iyi hikayeler varmış he bol bol sabır annelere hadi bakalım uzun yıllar haberlesirizde alırız haberleri
genel olarak menüler iyi ördekcim bu arkadaşlar oldukça hevesli bende bu hafta başlıyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?