- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #297.441
ASlında proteın yok aceleden öle haZırladım et olması ıyı olcaktı neyse bıgınden bırsey olmaZYalniz akşam menün enfes
Hoş buldum ve teşekkür ederimHosgeldın canm basarılar
Aslında Elif Okyanus ama Okyanus’u kullanıyorum daha çok. Ve teşekkür ederim.Adim gerçekten Okyanus mu?
Ne kadar güzel bir isim
Çok teşekkür ederim.Hadi bakalım ben daha önce duymamıştım o diyeti. Biraz şok diyet gibi, 3 günde 3 kilo dediğine göre. Sonrasında çok dikkat etmen gerek ama, verdiklerini geri almaman icin
Hoşgeldin Okyanuscum, ismin gercekten çok güzelmiş
Menülerini yazmaya başlayınca zaten nerelerde hata yapıyorsun biz sana söylemeye calısacagız. El birliğiyle hedefine ulastıracagız seni de umarım :)
Bu arada ben de kendimi tanıtayım. Takım kaptanıyım, 29 yaşındayım, evliyim ve bir oğlum var. Doğum öncesi ve sonrası kilolarımı burada verdim ben de, şimdi de sizleri zayıflatmaya calısıyoruz
Akşam menüne ben de bayıldım ve bu saatte canım çiğ köfte istedi!! Yapmayın bunu bana ama!
Günaydın canımGünaydıııııııınlar
herekese gunaydin :)Günaydıııııııınlar
yulafli omlet nasil oluyor? kuru yulaftan mi, yoksa suda yumusatiyor musun?Bugün sabah yulaflı omlet 1 salatalık 1 bardak süt
Ara öğün 2 ceviz
Öğlen 5 tane sarma
Akşam hindi türlüsü salata 2 tane çiğ köfte turşu biber
Ara yeşilçay
1 saat yürüyüş
Yumurtayı çırparken 1 kaşık yulaf kepeği katıp karıştırıyorum krep gibi pişiyoyulafli omlet nasil oluyor? kuru yulaftan mi, yoksa suda yumusatiyor musun?
Canım menünü paylaştığın proğram mı acabaGünaydınlar dünki menüyü ekleyeyim maalesef spor yok dün halı silme, kırılıp yeniden yapılan wc yi temizleme ve ortalığı toplama spordan sayılmaz sa sabah 9 dan akşam 5 e kadar ayaktaydım maalesef
Eki Görüntüle 2204846
Tatlım ben diyetisyene gidiyorum interaktif diyet diye yediğim herşeyi gün sonunda diyetisyenle paylaşıyorum onun programı interaktif diyet diye aratırsan ama üye olmayanlar girebiliyor mu bilmiyorum hersey kalorisi proteini yağı ile hesaplanıyorCanım menünü paylaştığın proğram mı acaba
Tatlım ben diyetisyene gidiyorum interaktif diyet diye yediğim herşeyi gün sonunda diyetisyenle paylaşıyorum onun programı interaktif diyet diye aratırsan ama üye olmayanlar girebiliyor mu bilmiyorum hersey kalorisi proteini yağı ile hesaplanıyor
Hosgeldin ilk bebek mi canım Güle güle büyüt bebeğini diyet için biraz daha beklemen daha iyi olur gibi geldi bu arada geçmiş olsun ilk bebekte olabiliyor bu sıkıntılar bende yaşamistim3 ay once 71 kilo ile dogum yaptim. 1 ay
sonrasinda 56ya kadar inmistim ama son haftalarda dikkat etmedim, baslangic 59.1.
gebelik sekeri de ciktigi icin hem kilo vermek hem sağlıklı beslenmek amacım.
Sonradan fark ettim ben burada alttan alttan kendimi Jennifer la kıyaslamışım.Gunaydinlaaarr
Az önce Jennifer Lopez'in son klibini izledim
Şarkıyı sevmedim bizim Ido Tatlises'i geçemez bence
Ama kadın taş mübarek ya.O nasıl vücuttur.
Işte hep böyle bacılar yüzünden diyete basliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?