Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

oo ne güzelmiş, bizimki maks. 3 saat uyuyor, benim iyi dedigim bu yani. 3 saatte 1 emzir, kucakta dik tut, sonra yatagina koy. ben de emmeden uyumayi ogretmek istiyorum ama bakalim.
buyudukce dertler de büyüyor desenize :)

İşte o emmeden uyuma sorununu hiç çözemedim. En son delirmek üzereydim ki zaten memeyi kestim artık. Büyüyüp olayı algıladıkça iyice şımarmıştı. Gece saat başı uyandırıp meme istiyordu. Zombi gibi dolaşıyordum artık. Emzirmesem ortalığı yıkıyordu. Bu arada 18 aylıktı. Net karar verdim ve kestim. Memeden ayrılış olayı çok duygusal ama yaa... Çok üzülmüştüm ben de ama mutlaka bir yerde bitecek ve ruh sağlığım şu an daha önemli diye düşünerek kendimi teselli etmiştim. Çünkü benim ruh halim haliyle çocuğa yansıyor ben iyi olmayınca o da iyi olamaz dimi :)

Mutlu yıllar Didem. 66’yı görürsün neden göremeyesin, hiç bozmadan devam et sadece. Şimdi göremesen de bir kaç güne göreceksin nasıl olsa :))

Mutlu yıllar Didem. 66’yı görürsün neden göremeyesin, hiç bozmadan devam et sadece. Şimdi göremesen de bir kaç güne göreceksin nasıl olsa :))
cok saol canim bgun an itibariyle 66.9 gordum canim yarinda dogum gunum 1 gun oncesnden az once tarti fotosunuda paylasmistim

Yıllardır diyet yapıyoruz Şahnur artık biliyoruz ki ödemdir o :)) Bilse de insan yine bi tedirgin oluyor ama değil mi? Yediğin bir şey ödem yapmış olabilir. Sonra birden düşersin sabret.

Çok geçmiş olsun prkycim bi kurtulamadık hastalıklardan...

Yıllardır diyet yapıyoruz Şahnur artık biliyoruz ki ödemdir o :)) Bilse de insan yine bi tedirgin oluyor ama değil mi? Yediğin bir şey ödem yapmış olabilir. Sonra birden düşersin sabret.
canım wc ye çıkamamıştım ondandı ödem de değil çıktım rahatladım muhtemelen yarın bayaa düşük çıkacak

Şeyma’cım sen de mi akreptin yaa :)) Akrepler arasında kaldım desenize. Eşimin doğum günü de 15 Kasım. 16’sında doğum günü olan var mı, her günü dolduralım boş kalmasın

sağol canım ne benim bu akreplerden çektiğim oğlum 12 kasım babası 20 kasım evlendik 16 kasım kaptanım 17 kasım didemcim kasım akrep tarlası mübarek

iyi ki doğdunuz gençler
Ahahaha cidden ne cok akrep varmıs cevrende :))
Sen ne burcuydun?
Afiyet olsun cok güzel görünüyor
Süpersin Didemcim tebrikler En güzel doğum günü hediyesi desene
Şeyma’cım sen de mi akreptin yaa :)) Akrepler arasında kaldım desenize. Eşimin doğum günü de 15 Kasım. 16’sında doğum günü olan var mı, her günü dolduralım boş kalmasın
Ahahah senin eşin de mi akrep? :)
Yanlış bilmiyorsam fancynancy 'nin eşi de akrep :)
Sana da sorayım, sen ne burcuydun Esracım? Kesin konusmusuzdur dogum gunu olayını ama unuttum maalesef

menün güzelde o ekmeği akşam yeme bence bak acayip faydasını görürsün..
evet aslinda ogleni artirip aksami azaltsam iyi olacak ama esim isten gelince beraber sofra keyfi oluyor o sirada goturuyorum :) tabi bu bahane degil, aksam ekmeklerini keseyim, yemekten 1 kasik fazla yesem bile daha iyi.

balık

evet aslinda ogleni artirip aksami azaltsam iyi olacak ama esim isten gelince beraber sofra keyfi oluyor o sirada goturuyorum :) tabi bu bahane degil, aksam ekmeklerini keseyim, yemekten 1 kasik fazla yesem bile daha iyi.
doyana kadar ye yemeğini tabi bu yemek makarna pilav börek olmayacak akşamları ekmeği kesince bir müddet sonra eksikliğini hiç hissetmiyorsun..tek öğünde bir ekmeğe yakın yemeden kalkmayan ben şimdi ağzıma sürmüyorum,canım çekerse ne ala

ay simdi hayal edince bile kotu oldum, benim oglan tam memeci. uyandiginda meme istiyor hemen, agzina gelene kadar eli ayagi titriyor, hizli hizli nefes aliyor filan :) yine de her hali sevimli geliyor su siralar, buyuyunce umarim degisir yoksa beni parmaginda oynatacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…