Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bilgisayarın şarj aletinde sorun var, geçen gün eşim koltuğa taktırmış, ya bire kapanıyo bilgisayar

takyoncum zeytini fazla yememek gerekiyor biliyorum ama benim yediklerim minicik zaten, harşayi azalttım onu da, normalde 20 zeytin yerim ben kahvaltıda :)

banucan meraba canım
olur olur merak etme ve bu kadar yüklenme kendine stres yapma, kilo vermen yavaşlamasın
diyet yaptığını söylemek istemiyosan sen bilirsin ama ne zararı var ki söylemenin

Merhaba kardeş takım.
Nasılsınız iyi misiniz?
Tebrik ederim bireyselde de 2. olan arkadaşımızı, takım olarak hepinizi de

teşekkür ederim shellycim,amin inşallah

begüm d
tbrkler kilo veren herkse aferriiinnn:)))
darısı başımızaaa
takım taze kanlarla baya bi toparlandıı
hadi bakalım silkinmeliyim sıra bendeee
............

teşekkür ederim banucan.ama sende moralini yüksek tut ki,kilo vermeye gayret edip hırlanabilesin.Azim ve istemekle herşey hallolur unutma

teşekkürler esw,inş sende girince bu dereceleri görürsün,çok azimlisin

teşekkür ederim arkadaşım.İnş takım olarakta görücez birincilikleri

ben sabah 1,5 dilim light ekmek
1 kk beyaz peynir
2 zeytin
domates,maydonoz
1 fincan şekersiz çay

10,30 gibide tarçınlı 1 kase yoğurdumu yicem

kimsecikler yok daha,herkes evde tatil yapıyo galiba,
ben işyerindeyim ya erkenciyim o yüzden
görüşmek üzere kızlarrr

günaydın arkadaşlar . şimdi baktım listelere takım olarak 2 . olmuşuz hepinizi tebrik ediyorum uzun zamandır dereceye giremiyorduk sayenizde artık girmeye başladık . ayrıca begümcüm dereceye girmişsin senide ayrıca tebrik ederim .başarılarının devamını dilerim .

sabah 2 küçük ev poğaçası yedim yememem lazımdı biliyorum ama dayanamadım malesef . geçmişe biraz göz gezdireyim tekrar yazarım haftasonu diye kimsecikler yok gibi . altta atceken2005 i görüyorum merhaba atceken nasılsın . geçmiişi okuyayım tekrar yazarım öpüyorum herkezi .

Günaydın kızlar nasılsınız?
Begüm ayriyetten seni takipteyim bu sıralarda durdu kilo vermem de ( hoş aslında nedeni kaçamaklarım)
Biraz işin sırrını öğreneyim ..

Günaydın kızlar nasılsınız?
Begüm ayriyetten seni takipteyim bu sıralarda durdu kilo vermem de ( hoş aslında nedeni kaçamaklarım)
Biraz işin sırrını öğreneyim ..

merhaba masalcım hoşgeldin takımımıza kahve ikram edelim sana kilo vermen durduysa bol miktarda yoğurt tüketmeni öneririm harika bir yağ yakıcı ben hep yoğurtla kilo veririm . ara öğünlerini yarım yağlı yoğurtlardan yana kullan ve ekmeği en aza indir genelde sabahları tercih et sorun kalmaz canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…