Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkür ederim ferihancım çok misafirperversiniz ...
Bu hafta yarım kilo alınca tedirgin oldum ..
Yoğurt hemen yazdım bir kenara
Zaten çok severim yoğurtu artık düzenli yerim ..
Bir de yoğurtla kırmızı biberin çok faydalı olduğunu duymuştum yağ yakımına ..
Ekmek zaten doğru dürüst yemiyorum yersem sabahları ...
Geçen hafta bir kaç büyük kaçamak yaptım ondan da olmuş olabilir.
Şimdi de hasta olmak üzereyim kalkıp spor yapamıyorum

teşekkürler ferihancım,sağol inş

Günaydın kızlar nasılsınız?
Begüm ayriyetten seni takipteyim bu sıralarda durdu kilo vermem de ( hoş aslında nedeni kaçamaklarım)
Biraz işin sırrını öğreneyim ..

benim çok yeni kilo verme sürecümde,dilimi ısırayım ondan daha durmak yok
kilo vermen durduysa şu karbonhidrad diyetini yap 1 hafta
böle zamanlarda tam onu yapmanın sırasıymış haberin olsun
ayrıca yoğurt yeşil çay ve acı biber bol bol ye

herkese günaydın :))
ancak kahvaltıdan kalktım, biliyorum geç ama napim h.sonu uyudum biraz :)
kahvaltım biraz fazla gibi ama yazayım
1 dilim kepek ekmek, 1 tane küçük sigara böreği, 1 dilim hellim, 5 zeytin ( takyon yine kızacak bana:))) ), çay ve azıcık reçel, salatalık

Ne yazıkki ben belli bir diyete bağlı kalamıyorum.
GÜn içinde fırsatım olmadığı oluyor
Malum bir de öğrenci olunca geçiştirmelik yediğim çok oluyor ..
Ama yoğurt yeşil çay acı biber bunlara dikkat etmeyi düşünüyorum.
Yeşil çayı düzenli olmasa da içiyorum zaten.
Bu arada acı biber mutluluk veriyormuş kızlar bilginiz olsun ...

Afiyet olsun ..
Bunlar da hafta sonu keyif kaçamağı sayılır :)

Günaydın arkadaşlaaarr

Bu hafta 2. olmuşuz ne güzel hepimizi tebrik ederim :13: Haftaya birinciyiz bayanlar ona göre bu hafta sporumuzu artıralım ne dersiniz? Herkes yarım saat yürüyüş - jimnastik - dans filan yapsın günlük kuralımız olsun.

Begümcüm sana da kocaman tebrikler, nazar değmesin işallah, darısı da hepimizin başına olsun.

Ben dün akşam iş çıkışı doğumgününe gittim çok yakın br arkadaşımın. 2'de geldim ve gece gece yarım saat yürüyüş yapmayı da başardım :))

Dünkü menüm:

6:30 : 2 dilim ekmek, 1 kk peynir
10:00 : Yarım bardak sütle nescafe
12:30 : 4-5 kaşık tavuk sote, biraz salatalık, 1 kaşık yoğurt
16:00 : Yarım bardak süt
20:30 : 1 tost (yağsız ve küçük)

Sabah resmen açlıktan uyandım :)) Yine klasik kahvaltımı yapmaya çalıştım ama 2 tatlı kaşığı nutella yedim :/

Bugün mutlaka spor yapmam lazımmmm

Günaydın canım, arada olur öyle haftasonu kaçamakları, sporla ve gün içinde yediklerinle elbet dengelersin

Afiyet olsun ..
Bunlar da hafta sonu keyif kaçamağı sayılır :)[/QUOTE]

evet biraz kaçamak oldu ama bugün de nesfit yemek istemedim, neyse eritirim ben bunları :)

günaydın ebrehecim, maşallah o saatte yürüyüş yapmışsın bravo sana
bu arada afiyet olsun, benim kahvaltımı gör de kendini kötü hissetme canım :)

ben sabah 1,5 dilim light ekmek
1 kk beyaz peynir
2 zeytin
domates,maydonoz
1 fincan şekersiz çay

10,30 gibide tarçınlı 1 kase yoğurdumu yicem

Tarçınlı yoğurt mükemmel oluyor gerçekten, sütlaç yer gibi oluyorum :))

Bazen de içine 2-3 kuru kayısı doğruyorum biraz sıcak suda bekletip, o da iyi. Yazın da donduruyorum buzlukta güzel serinletiyor ve tıkıyor

ferihancım galiba sen mesaj yazarken ben çıkmışım mesajını yeni gördüm çok teşekkür ederim iyiyi canım sen nasılsın

cnm seni çooooooooooook tebrik ediyorum inş darısı bize artık

herkese slm arkadaşlar bugünki menüm sabah 2 zeytin 1 dilim kepek e. kk peynir 1 bardak çay ara yok
1 saat tempolu yürüyüş yaptım bu arada dünde yapmıştım ama yazmayı unutmuşum öğlen 1kase yoğurt yarım porsiyon yağsız ıspanak (ekmeksiz) 1 br rezene çayım
ara 1 nar akşam 4 kaşık pırasa yemeğim var çok azda yoğurt var bukadar

rica ederim masalcım kardeşimizi kapıdamı bırakıcaz tüm misafirperverliğimizi göstericez tabiki . aldığın yarım kilo hastalanmak üzereysen normaldir ödem oluşuyor canım üzerinde çok durma . ben kırmızı biberli yoğurt sayesinde epey kilo verdim o yüzden yağ yaktığından eminim özellikle akşam yemeklerini bir kase yoğurt içine kırmızı biberle çok yaptım ilk fırsatta tekrar döneceğim o diyetime zaten . tekrar bekleriz takımımıza herzaman görüşmek üzere canım .:92:

canım haftasonu kahvaltısı için hiç fena değil hatta çok güzel ben olsam daha fazla yerdim ekmek değil ama peynir ve sigara böreğini kaçırabilirdim sen yine tutmuşsun kendini bravo kesin haftaya listeye girdiğinde dereceye gireceksin . gidecek kilolar fıstık olucaz inşallah . sizin böyle azimli davranmanız benide motive ediyor .:76:

dünkü listen çok güzel canım ama akşam tost yerine daha hafif şeyler yiyebilseydin keşke akşamları ekmek yemek daha ağır geliyor sanki gün içinde harcadığın kaloriyle ekmeği yakıyorsun ama akşam oturuyorsun o yüzden akşam ekmek miktarını ya çok az yada tamamen kaldırmak iyi olur diye düşünenlerdenim . sabahki nutellada hiç olmamış sporla dengelersin inşallah canım . bu smileyi çok sevdim keyfime düşkün olduğumu çok mu belli ediyor

yoğurdun bu kadar lezzetli anlatımını ilk kez duyuyorum canım istedi eve gidince yiyeyim hemen .

merhaba canım menün çok güzel kesinlikle haftaya kilo vermiş olacaksın listeye giren herkezden derece görmeye alıştık sendende bekleriz iilk fırsatta .

canım takımım benim mesaim bitti hepinize iyi hafta sonları çok kalori almayın pazartesi günü diyete başlamış olarak buluşmak üzere hepiniz çok çok bolca öpüyorum .

İKİNCİ
5.takım ( 1,05% )
tebrikler kızlar :93::94:

ETAP 2.Sİ
begümd ( 87,70/ 84,3 / 3.88 %/ 3,8 % )

tebrikler şekerciim :95::96:

teşekkür ederim ebrehecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…