- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #29.741
merhaba masalcım hoşgeldin takımımıza kahve ikram edelim sanakilo vermen durduysa bol miktarda yoğurt tüketmeni öneririm harika bir yağ yakıcı ben hep yoğurtla kilo veririm . ara öğünlerini yarım yağlı yoğurtlardan yana kullan ve ekmeği en aza indir genelde sabahları tercih et sorun kalmaz canım .
günaydın arkadaşlar . şimdi baktım listelere takım olarak 2 . olmuşuz hepinizi tebrik ediyorum uzun zamandır dereceye giremiyorduk sayenizde artık girmeye başladık . ayrıca begümcüm dereceye girmişsin senide ayrıca tebrik ederim .başarılarının devamını dilerim .
Günaydın kızlar nasılsınız?
Begüm ayriyetten seni takipteyim bu sıralarda durdu kilo vermem de ( hoş aslında nedeni kaçamaklarım)
Biraz işin sırrını öğreneyim ..
benim çok yeni kilo verme sürecümde,dilimi ısırayım ondan daha durmak yok
kilo vermen durduysa şu karbonhidrad diyetini yap 1 hafta
böle zamanlarda tam onu yapmanın sırasıymış haberin olsun
ayrıca yoğurt yeşil çay ve acı biber bol bol ye
herkese günaydın :))
ancak kahvaltıdan kalktım, biliyorum geç ama napim h.sonu uyudum biraz :)
kahvaltım biraz fazla gibi ama yazayım
1 dilim kepek ekmek, 1 tane küçük sigara böreği, 1 dilim hellim, 5 zeytin ( takyon yine kızacak bana:))) ), çay ve azıcık reçel, salatalık
Günaydın canım, arada olur öyle haftasonu kaçamakları, sporla ve gün içinde yediklerinle elbet dengelersinherkese günaydın :))
1 dilim kepek ekmek, 1 tane küçük sigara böreği, 1 dilim hellim, 5 zeytin ( takyon yine kızacak bana:))) ), çay ve azıcık reçel, salatalık
Günaydın arkadaşlaaarr
Bu hafta 2. olmuşuz ne güzel hepimizi tebrik ederim :13: Haftaya birinciyiz bayanlar ona göre bu hafta sporumuzu artıralım ne dersiniz? Herkes yarım saat yürüyüş - jimnastik - dans filan yapsın günlük kuralımız olsun.
Begümcüm sana da kocaman tebrikler, nazar değmesin işallah, darısı da hepimizin başına olsun.
Ben dün akşam iş çıkışı doğumgününe gittim çok yakın br arkadaşımın. 2'de geldim ve gece gece yarım saat yürüyüş yapmayı da başardım :))
Dünkü menüm:
6:30 : 2 dilim ekmek, 1 kk peynir
10:00 : Yarım bardak sütle nescafe
12:30 : 4-5 kaşık tavuk sote, biraz salatalık, 1 kaşık yoğurt
16:00 : Yarım bardak süt
20:30 : 1 tost (yağsız ve küçük)
Sabah resmen açlıktan uyandım :)) Yine klasik kahvaltımı yapmaya çalıştım ama 2 tatlı kaşığı nutella yedim :/
Bugün mutlaka spor yapmam lazımmmm
ben sabah 1,5 dilim light ekmek
1 kk beyaz peynir
2 zeytin
domates,maydonoz
1 fincan şekersiz çay
10,30 gibide tarçınlı 1 kase yoğurdumu yicem
sabah 2 küçük ev poğaçası yedim yememem lazımdı biliyorum ama dayanamadım malesef . geçmişe biraz göz gezdireyim tekrar yazarım haftasonu diye kimsecikler yok gibi . altta atceken2005 i görüyorum merhaba atceken nasılsın . geçmiişi okuyayım tekrar yazarım öpüyorum herkezi .
benim çok yeni kilo verme sürecümde,dilimi ısırayım ondan daha durmak yok
kilo vermen durduysa şu karbonhidrad diyetini yap 1 hafta
böle zamanlarda tam onu yapmanın sırasıymış haberin olsun
ayrıca yoğurt yeşil çay ve acı biber bol bol ye
Teşekkür ederim ferihancım çok misafirperversiniz ...
Bu hafta yarım kilo alınca tedirgin oldum ..
Yoğurt hemen yazdım bir kenara
Zaten çok severim yoğurtu artık düzenli yerim ..
Bir de yoğurtla kırmızı biberin çok faydalı olduğunu duymuştum yağ yakımına ..
Ekmek zaten doğru dürüst yemiyorum yersem sabahları ...
Geçen hafta bir kaç büyük kaçamak yaptım ondan da olmuş olabilir.
Şimdi de hasta olmak üzereyim kalkıp spor yapamıyorum
herkese günaydın :))
Günaydın arkadaşlaaarr
Bu hafta 2. olmuşuz ne güzel hepimizi tebrik ederim :13: Haftaya birinciyiz bayanlar ona göre bu hafta sporumuzu artıralım ne dersiniz? Herkes yarım saat yürüyüş - jimnastik - dans filan yapsın günlük kuralımız olsun.
Begümcüm sana da kocaman tebrikler, nazar değmesin işallah, darısı da hepimizin başına olsun.
Ben dün akşam iş çıkışı doğumgününe gittim çok yakın br arkadaşımın. 2'de geldim ve gece gece yarım saat yürüyüş yapmayı da başardım :))
Dünkü menüm:
Sabah resmen açlıktan uyandım :)) Yine klasik kahvaltımı yapmaya çalıştım ama 2 tatlı kaşığı nutella yedim :/
Bugün mutlaka spor yapmam lazımmmm
Tarçınlı yoğurt mükemmel oluyor gerçekten, sütlaç yer gibi oluyorum :))
Bazen de içine 2-3 kuru kayısı doğruyorum biraz sıcak suda bekletip, o da iyi. Yazın da donduruyorum buzlukta güzel serinletiyor ve tıkıyor
herkese slm arkadaşlar bugünki menüm sabah 2 zeytin 1 dilim kepek e. kk peynir 1 bardak çay ara yok
1 saat tempolu yürüyüş yaptım bu arada dünde yapmıştım ama yazmayı unutmuşum öğlen 1kase yoğurt yarım porsiyon yağsız ıspanak (ekmeksiz) 1 br rezene çayım
ara 1 nar akşam 4 kaşık pırasa yemeğim var çok azda yoğurt var bukadar
günaydın arkadaşlaaarr
bu hafta 2. Olmuşuz ne güzel hepimizi tebrik ederim :13: Haftaya birinciyiz bayanlar ona göre bu hafta sporumuzu artıralım ne dersiniz? Herkes yarım saat yürüyüş - jimnastik - dans filan yapsın günlük kuralımız olsun.
dünkü menüm:
sabah resmen açlıktan uyandım :)) yine klasik kahvaltımı yapmaya çalıştım ama 2 tatlı kaşığı nutella yedim :/
bugün mutlaka spor yapmam lazımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?