- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #29.761
İKİNCİ
5.takım ( 1,05% )
tebrikler kızlar :93::94:
ETAP 2.Sİ
begümd ( 87,70/ 84,3 / 3.88 %/ 3,8 % )
tebrikler şekerciim :95::96:
rica ederim masalcım kardeşimizi kapıdamı bırakıcaz tüm misafirperverliğimizi göstericez tabiki . aldığın yarım kilo hastalanmak üzereysen normaldir ödem oluşuyor canım üzerinde çok durma . ben kırmızı biberli yoğurt sayesinde epey kilo verdim o yüzden yağ yaktığından eminim özellikle akşam yemeklerini bir kase yoğurt içine kırmızı biberle çok yaptım ilk fırsatta tekrar döneceğim o diyetime zaten . tekrar bekleriz takımımıza herzaman görüşmek üzere canım .:92:
merhaba sevgili takımım. ancak girebildim ee çocuklardan fırsat olmuyor.sabah 1 bardak süt içtim. bugün benim büyük oğlum evde özel ders aldığı için güne hızlı başladım. öğretmene hazırlık yapmak zorunda kaldım. kek poğaça vs. zaten eşimde antalyada kongre de. onsuz kahvaltı yapmakda açıkçası canım istemedi.:84:ama öğlen yaptığım şeylerinde tadına baktım tabii kikontrol amaçlı yanlış anlamayın sakınnn ben bugün yoğunum kızlar ara ara girmeye çalışacagım. hepinizi
merhaba canım menün çok güzel kesinlikle haftaya kilo vermiş olacaksın listeye giren herkezden derece görmeye alıştık sendende bekleriz iilk fırsatta .
merhaba sevgili takımım. ancak girebildim ee çocuklardan fırsat olmuyor.sabah 1 bardak süt içtim. bugün benim büyük oğlum evde özel ders aldığı için güne hızlı başladım. öğretmene hazırlık yapmak zorunda kaldım. kek poğaça vs. zaten eşimde antalyada kongre de. onsuz kahvaltı yapmakda açıkçası canım istemedi.:84:ama öğlen yaptığım şeylerinde tadına baktım tabii kikontrol amaçlı yanlış anlamayın sakınnn ben bugün yoğunum kızlar ara ara girmeye çalışacagım. hepinizi
merhabalar 5 takımın güzelleri
bugün yoğundum giremedim aklım burda ama acaba ne yazdılar napıyolar diye.=)
menümü akşam toplu halde yazcam
senanaz maşallah ne güzel bi irade bu bn olsam tadıp bırakamazdım:)
begümd canım sen takımın önceki halini görsen üzüntüden ağlardın böyle bol paylaşım nerdeee=)
ve (yağsız) kızartılmış ekmeğin kalorisinin daha düşük olduğunu duymuştum..
ebrehe sporla eritirsin canım merak etme:)
atceken süpersin hayatım menünü çok beğendim..
esw bunlar haftasonu kendimize verdiğimiz küçük ödüller.inşallah pazartesi bomba gibi başlıycaz diyetlerimize.
yoğurdun biberli yada tarçınlı farketmez çok güzel yağ yaktığı kesin ferihancım sana sonuna kadar katılıyorumm:)
bilgisayarın şarj aletinde sorun var, geçen gün eşim koltuğa taktırmış, ya bire kapanıyo bilgisayar
takyoncum zeytini fazla yememek gerekiyor biliyorum ama benim yediklerim minicik zaten, harşayi azalttım onu da, normalde 20 zeytin yerim ben kahvaltıda :)
Merhaba kardeş takım.
Nasılsınız iyi misiniz?
Tebrik ederim bireyselde de 2. olan arkadaşımızı, takım olarak hepinizi de
olur senanazcım inş.hepimizin takım olarak 1ciliğe oynuycaz,dimi kaptan :)
günaydın arkadaşlar . şimdi baktım listelere takım olarak 2 . olmuşuz hepinizi tebrik ediyorum uzun zamandır dereceye giremiyorduk sayenizde artık girmeye başladık . ayrıca begümcüm dereceye girmişsin senide ayrıca tebrik ederim .başarılarının devamını dilerim .
herkese günaydın :))
ancak kahvaltıdan kalktım, biliyorum geç ama napim h.sonu uyudum biraz :)
kahvaltım biraz fazla gibi ama yazayım
1 dilim kepek ekmek, 1 tane küçük sigara böreği, 1 dilim hellim, 5 zeytin ( takyon yine kızacak bana:))) ), çay ve azıcık reçel, salatalık
Günaydın arkadaşlaaarr
Bu hafta 2. olmuşuz ne güzel hepimizi tebrik ederim :13: Haftaya birinciyiz bayanlar ona göre bu hafta sporumuzu artıralım ne dersiniz? Herkes yarım saat yürüyüş - jimnastik - dans filan yapsın günlük kuralımız olsun.
Begümcüm sana da kocaman tebrikler, nazar değmesin işallah, darısı da hepimizin başına olsun.
Ben dün akşam iş çıkışı doğumgününe gittim çok yakın br arkadaşımın. 2'de geldim ve gece gece yarım saat yürüyüş yapmayı da başardım :))
Dünkü menüm:
6:30 : 2 dilim ekmek, 1 kk peynir
10:00 : Yarım bardak sütle nescafe
12:30 : 4-5 kaşık tavuk sote, biraz salatalık, 1 kaşık yoğurt
16:00 : Yarım bardak süt
20:30 : 1 tost (yağsız ve küçük)
Sabah resmen açlıktan uyandım :)) Yine klasik kahvaltımı yapmaya çalıştım ama 2 tatlı kaşığı nutella yedim :/
Bugün mutlaka spor yapmam lazımmmm
İKİNCİ
5.takım ( 1,05% )
tebrikler kızlar :93::94:
ETAP 2.Sİ
begümd ( 87,70/ 84,3 / 3.88 %/ 3,8 % )
tebrikler şekerciim :95::96:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?