Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar ben yine öğlen 1 kepçe ıspanak yedim
yanında da 1,5 dilim kızarmış beyaz ekmek(doğru olup olmadığını bilmiyorum ama yedim,kızarmış ekmek evde kalmasın die bunu tercih ettim aslında ama fikirlerinizide merak ediyorum bu konu hakkında?)
az yoğurt

evet ferihancım hastayım o yüzdendir diye tahmin ediyorum.
Haftaya biraz dikkat biraz da şişkinlik gidince telafi edeceğim inşallah ..

merhaba sevgili takımım. ancak girebildim ee çocuklardan fırsat olmuyor.sabah 1 bardak süt içtim. bugün benim büyük oğlum evde özel ders aldığı için güne hızlı başladım. öğretmene hazırlık yapmak zorunda kaldım. kek poğaça vs. zaten eşimde antalyada kongre de. onsuz kahvaltı yapmakda açıkçası canım istemedi.:84:ama öğlen yaptığım şeylerinde tadına baktım tabii ki kontrol amaçlı yanlış anlamayın sakınnnben bugün yoğunum kızlar ara ara girmeye çalışacagım. hepinizi

kolay gelsin senanazcım.Aman tadarken fazla kaçmasın :):79:

merhaba canım menün çok güzel kesinlikle haftaya kilo vermiş olacaksın listeye giren herkezden derece görmeye alıştık sendende bekleriz iilk fırsatta .

cnm çok saol inş dedin gibi bu hafta en az 1kilo vermek istiyorum gerçekten yorumlarınız benim için çk önemli kendimi dahada hırslı hissediyorum saolasın

merhba cnm kolay gelsin desene bugün baya kalori yaktın kek pasta yemeyeli o kadar çok zaman olduki hedefime ulaşayım acısını yavaş yavaş çıkaracam inş bu arada seni tebrik ederim arkadaşım ben ya hep yerim ya hiç yemem huyum kurusun sen yine iyi tutmuşun kendini

merhabalar 5 takımın güzelleri
bugün yoğundum giremedim aklım burda ama acaba ne yazdılar napıyolar diye.=)
menümü akşam toplu halde yazcam

senanaz maşallah ne güzel bi irade bu bn olsam tadıp bırakamazdım:)

begümd canım sen takımın önceki halini görsen üzüntüden ağlardın böyle bol paylaşım nerdeee=)
ve (yağsız) kızartılmış ekmeğin kalorisinin daha düşük olduğunu duymuştum..

ebrehe sporla eritirsin canım merak etme:)

atceken süpersin hayatım menünü çok beğendim..

esw bunlar haftasonu kendimize verdiğimiz küçük ödüller.inşallah pazartesi bomba gibi başlıycaz diyetlerimize.

yoğurdun biberli yada tarçınlı farketmez çok güzel yağ yaktığı kesin ferihancım sana sonuna kadar katılıyorumm:)

ben kendimi yanlız hissettim böle olunca şekerim o yüzden :)

ben şimdi çıkıyorum kıslar mesai bitti.
yarın da pazar diye yokum.Pazartesi görüşmek üzere hepinize kucak dolusu sevgiler...

kimsecikler yok sanırım ama herkese iyi akşamlar :)
yediklerimi yazayım hemencecik
sabah : 1 dilim kepek ekmek, 1 tane küçük sigara böreği, 1 dilim hellim, salatalık, azıcık reçel, çay

kahvaltımı geç yaptığım için öğleyin yemedim ama kocama mozaik pasta yapmıştım, pudingi karıştırdığım kaşıkta kalan pudingi yedim :)

bide 1er bardak yeşil çay ve 5i1yerde içtim

akşamda çok az yağlı 1 porsiyon sebze sote, 3yk yoğurt ve salata yedim, ekmek yok, şimdi de 5i1 yerde içiyorum

2lt su içtim bide sanırım

slm kızlar kimseler yok geçmişi okudum herkesin menüsü süper valla
benim menümde sabah erkenden çarşı işim vardı dışarda yarım simit yedim
gezmedede pat salatası,ince bir dilim börek sütlü tatlı yedim
akşamda bir kase yoğurt çorbası
akşam sadece meyve yerim belki

başkada ara öğün falan yok
bakalım ancak toparlıycaz

hrs iyi haftasonları
a e olun...

maşallahhhh esw cim 20 zeytin diyecek bişi bulamıyorum gerçekten büyük göstermişsin sonuçta 20 nerdeeee 6 nerdeee bidaha demiycem

ferihancım karşılaşamadık bugün desteklerin için çok teşekkür ederim canım arkadaşım

yooooook esw cim dediğim gibi 20 zeytinden 5 zeytine düşürmüşsün ya sadece tebrik ediyorum arkadaşım

doğru söylüyorsun canım gerçekten bir kuralımız olsun herekes günde en az yarım saat yürüyüş ve yarım saat jimnastik yapsın bunu zorunlu hale getirelim ne dersiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…