Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

menün gerçekten ideal canım ama şu zaeytinlerden vazgeçemedin bitürlü

bak bu halin beni mutlu etti

inş. canım ya
eşşekten düşen yanıma gelsin demişler
ancak biz birbirimizin halinden anlarız
hadi bakalım
içime çektiğim nefesi bile yazıcam söz
dizim de geçti gibi yürüyüşede başlayabilirim artıkk
a e olun...

sevindim banucum kendini fazla üzme arkadaşım muhakkak ki olacak merak etme bu arada çantaya aktardıklarından bende isterim :))))

evet hayatım inşallah iananıyorumki çok kısa zamanda vereceksin yeterki bi başlasın sonrası geliyor zaten

kızlar bende yavaş yavaş çıkayım yarın okul var kızımı yatırıp biraz ders çalışayım sabah erken çıkacam yarın akşama kadar uğrayamam hepiniz Allah'a emanet olun :))

slmlarr
öncelelikle begümd tebrikler canım inşallah birinciliklerde görürsün.kilo verebilen tüm arkadaşlarımı kutluyorum.
bugün yarım saat parktaki aletlerle spor yaptım yine.menümü yazamıycam çok kaçamaklı utanıyorum.hepinize iyi geceler canlarımm..dua edelim birbirimize bi an önce kilolardan sağlıklı bi şekilde kurtulalım diye..

bence zeytinden vazgeçmesin
bir seminerde dinlemiştim
zeytindeki vitaminler ve yağlar anti depresan etkisi yapıyormuş
ve düzenli zeytin yiyenler daha mutlu oluyormuş...

ama diyet yapanlar için en fazla 3 zeytin öneriyor diyetisyenler maşallah arkadaşım 6 dan düşmüyor :)))

arescim sende inşallah birincilikler göreceksin azmini yitirme sakın spor yapman çok güzel eminim menü lerinide düzeltince kilolar gidecek sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…