- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #297.841
sanirim fikren de olsa biraz daha bagimsizliga ihtiyacim var. daha cok kucuk eminim biraz buyuyunce olacak.Düzeltmek istediğin şey tam olarak ne ?
ah ulen keşke listede olsaydın bu sonuçla sallardıkEki Görüntüle 2206350
biraz karanlik cikmis - guncel 56.4. gecen cuma 59.1, pazartesi 57.1,di sanirim ilk basta su kaybettim, su icmeyi unutuyorum.
59.1/56.4/2.7 => yuzdesi 4.57 dogru mudur?
Eki Görüntüle 2206350
biraz karanlik cikmis - guncel 56.4. gecen cuma 59.1, pazartesi 57.1,di sanirim ilk basta su kaybettim, su icmeyi unutuyorum.
Aaaa yanlış yazmışım. Aradaki fark 0,7 ama yüzdesi 0,70 onu yazacağıma onu yazmışım.tatlım aradaki fark 0,7 değil 0,4 oluyor 592. etapta bildirimsiz izne ayrılmışsın şu an 596. etaptayız bildirimin 5 e bölünecek bir de değil mimorordek
öğleden sonra gideceksen sana şahane bir iki tatlı tarifi verebilirim kendin yapıp götürürsün hem daha fit olur hem kahve yanına hoş olur...ben bugun arkadasa gidicem oturmaya. normalde cikolata, tatli filan gotururdum ama simdi ne gotursem diyeti bozmayacak ve garip karsilanmayacak?
waww muhteşemsin emzirmenin gücü adına maşallahEki Görüntüle 2206350
Akşama bi de ekmek yeseydin olmazmış zaten Didemcim, mantı pilav ne ararsan varBgunku menum
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
3 siyah zeytin
Kk yarim yagli peynir
2 dilim hindi füme
Arada turk kahvesi
Aksam
1 kepce tarhana corbasi
2 parca tavuk
1 kasik pilav
3 kasik manti
Bol salata
Su 2.5lt
Gun boyu dukan birasi
2 bardakda 5'i bir arada
2 bardak aclik otu cayi
Spor sadce 20 dakika zumba yapabildim gunduz zamanim hic olmuyo normalde spor yapmaya araya skstirdim aksam yapamicam icin
morordek
Hadi bakalım bekliyoruz :)İsteriz isteriz, yuppiiiiii.......... en az -800’le geliyorum yarına haberin olsun kaptanım.
Ahahh o d mantıklıymışÇevremdekilere doğurmayı yasakladım
Tebrikler canım
Aaa ben ilk sayfadaki tabloyu yanlış okumuşum bildirimsiz yazıyormuş gormemisim. Ondan 4'e bölünecek demiştim. 5 olacak kaptanicem haklısın. Gözümden kaçmış.tatlım aradaki fark 0,7 değil 0,4 oluyor 592. etapta bildirimsiz izne ayrılmışsın şu an 596. etaptayız bildirimin 5 e bölünecek bir de değil mimorordek
Lohusalık 40 günde bitseydi keşkeya lohusalik da gecti ama anlamadim bu isi, ilk zamanlar mutluydum. ergenlik psikolojisini de gec yasamistim zaten, var bi gariplik.
Tebrikler canım çok iyi vermişsin. Cidden keşke listede olsaydın :)Eki Görüntüle 2206350
Bebekle evde yapamazsın tabi de sekersiz meyveden oluşan tatlılar goturulebilir diye aklıma geldi birden. Dışardan alacaksan diyeti bozmayan şey ne olabilir bilemedimben bugun arkadasa gidicem oturmaya. normalde cikolata, tatli filan gotururdum ama simdi ne gotursem diyeti bozmayacak ve garip karsilanmayacak?
öğleden sonra gideceksen sana şahane bir iki tatlı tarifi verebilirim kendin yapıp götürürsün hem daha fit olur hem kahve yanına hoş olur...
misal kuru kayısıuı 20 dk su da beklet sıcak suda sonra rondoda çek ceviz fındık fıstığın varsa onu da at onu da çek sonra ceviz büyüklüğünde yuvarlaklar yap hindistan cevizine bula gibi tarifler
Akşama bi de ekmek yeseydin olmazmış zaten Didemcim, mantı pilav ne ararsan var
Hadi bakalım bekliyoruz :)
Ahahh o d mantıklıymış
Tebrikler canım
Aaa ben ilk sayfadaki tabloyu yanlış okumuşum bildirimsiz yazıyormuş gormemisim. Ondan 4'e bölünecek demiştim. 5 olacak kaptanicem haklısın. Gözümden kaçmış.
Lohusalık 40 günde bitseydi keşke
Tebrikler canım çok iyi vermişsin. Cidden keşke listede olsaydın :)
Bebekle evde yapamazsın tabi de sekersiz meyveden oluşan tatlılar goturulebilir diye aklıma geldi birden. Dışardan alacaksan diyeti bozmayan şey ne olabilir bilemedim
vaay cok iyi, tebrikler.
kuzum düzenledim ben fattofitle didem kaldıBilgisayara geçebilirsem listeyi düzenleyeceğim
Bugün yine evdeyim de.. :)
mesaj atarken dosya ekle kısmından ekliyorum benAy kızlar ya resimi nereden ekliyorduk unuttum
Tartıldım 64,35
Resimi nasıl ekledigimizi bi söyleyin şu 64kg olan hatuna foto atayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?