Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bence iyi kilolar verilmiş ben tartilmadim idrar yolu enfeksiyonu ve ustune adet üşutme galiba yorgan dosek yatıyorum sayılır 2 gundur iştah yok zaten

herkese tebrikler, kilolar verilmis verimli bir hafta! kaptanim derece olmasa da mutlu yillar, onemli olan katilmakti

eve döndüm, daha aksam yemegi yemedim ama en azindan bildireyim dedim bence diyeti bozmadim :) ziyaret ettigim arkadas seflik diplomasi icin calisiyor. giderken kruvasan ve %85 kakaolu bitter cikolata götürdüm. Muffinlerin de oldugu sofradan bir ev yapımı findik lahmacun (incecik mayasiz hamur), 1 kare bitter cikolata ve 5 bardak cayla kalktım.

Sabah:yarim simit,peynir,zeytin,domates,salatalık,biber
Öğle:mercimek çorbası
Aksam:çok az pirinç pilavı,et ve maalesef 1 tane gül tatlisi
Spor:30 dk tempolu yürüyüş,20 dk eliptik bisiklet,20dk yüzme
Su:1,5 litre ama yatmadan 3'e tamamlayacagim insallah
Aralarda bolca yesil cay ve 1 muz

Geçmiş olsun si_bel
Idrar yollari enfeksiyonu+adet
Daha uyumlu iki hastalık olamazdi
Aynen canım böbreklere vurdu hareket zor antibiyotik iyi gelirde toplarım
kardelelen321cim Sağol canım benim senden ne haber sende bir konsantre olamadin sanki
ördekcim geçmiş olsun dileğin için saol
bu arada yeni gelen arkadaşlar çok zayifkamayin yaa kendinizi takıma girinceye saklayın

canlar çok teşekkürler Tüm sayfalari okuyamadım ayvaçiçeği Sağol canım şimdi antibiyotik başladım malum toz icecekte verdi aman dikkat insan sağlığının kıymetini kaybedince anlıyor bedenimizi koruyalım kimseye muhtaç olmayalım inşallah.

Geçmiş olsun canım

Masallah senin sporlara özeniyorum cok

Dediğin gibi canım. Bir türlü o ilk başladığım zamanki motivasyonu bulamıyorum. 1 ileri 2 geri şeklinde gidiyorum resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…