- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #297.901
Eveeet bugün doğum günümBugün morordegin doğum günüydü değil mi?
Nice mutlu seneler dilerimmorordek
nice mutlu senelere canım gönlünce yasayacagin günler seninle olsunEveeet bugün doğum günüm
Teşekkür ederimmmm
başarılar canım .hersey gönlünce olsun. ugra buralarda. Şahsen iyi haberlerini almak isterim...
Doğum günün kutlu olsun ördekim.Eveeet bugün doğum günüm
Teşekkür ederimmmm
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu sağlıklı başarılı yaşlar diliyorum . İyi ki doğdun iyi ki varsınEveeet bugün doğum günüm
Teşekkür ederimmmm
Candy tatlım daha sık uğra kilo vermene çok sevindimcanım geçmişe döndüm ve bu mesajı gördüm ve hepinizin beni güzel dileklerle uğurladığını farkettim ve inanın çok mutlu oldum.
3 aydır daha iyi gidiyorum 3 ayda 12 kilo verdim inşallah da daha iyi olacak 124 kiloyum şimdi şeker orucu ile verdim şimdi bi tık değiştirmem lazım porsiyonları kilo verimim azaldı ama şeker orucunda devam edicem
öpüyorum hepinizi sizi seviyorum
3 ayda 12 kilo çok güzel canım. İnşallah böyle istikrarlı bi şekilde devam edip hedefine ulaşırsıncanım geçmişe döndüm ve bu mesajı gördüm ve hepinizin beni güzel dileklerle uğurladığını farkettim ve inanın çok mutlu oldum.
3 aydır daha iyi gidiyorum 3 ayda 12 kilo verdim inşallah da daha iyi olacak 124 kiloyum şimdi şeker orucu ile verdim şimdi bi tık değiştirmem lazım porsiyonları kilo verimim azaldı ama şeker orucunda devam edicem
öpüyorum hepinizi sizi seviyorum
Eveeet bugün doğum günüm
Teşekkür ederimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?