- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #297.921
Tesekkür ederim sahgull kaptanım bu sefer kararlıyım 2. Kez mezun olup kepimi alacağım ve kg almayacağım sen nasılsıntoplight kaptanım nasılsın
Bugün kk ya takıldım takımları gexiyorum bir selamda size vereyim dedim
Ne zamandır yoğunluktan fırsat bulamıyordum
Sevgiler hepinize
toplight kaptanım nasılsın
Sevgiler hepinize
İnşallah kaptanımTesekkür ederim sahgull kaptanım bu sefer kararlıyım 2. Kez mezun olup kepimi alacağım ve kg almayacağım sen nasılsın
tamam kaptanım bundan sonra daha sık uğramaya çalışırımCandy tatlım daha sık uğra kilo vermene çok sevindim
Happy birthday to youmorordek canım benim iyi ki doğdun
Bu arada iyi ki doğdunmorordek :)
nice mutlu senelere canım gönlünce yasayacagin günler seninle olsun
aaa doğumgünün mü kaptan
iyiki doğdun nice mutlu yaşların olsun ailenle birlikte
Doğum günün kutlu olsun ördekim.
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu sağlıklı başarılı yaşlar diliyorum . İyi ki doğdun iyi ki varsın
mutlu yillarmorordek !
Hepinize çok çok teşekkür ediyorumMutlu yıllar Şeyma’cııımmm.... İyi ki doğmuşsunnn....iyi ki tanımışız birbirimizi, iyi ki kaptanımız olmuşsun.
Hoşgeldin sahgul kaptanım her zaman bekleriztoplight kaptanım nasılsın
Sevgiler hepinize
Simdi yazsam mi yazmasam mi çok düşündüm.
En iyisi yazıp kacayip
Sabah:1 poğaçapeynir,zeytin..
Ogle:neler yemedim ki..1 dilim kek,3 tane çikolata,1 muz
Aksam:1 pogaca,tarhana çorbası,1 dilim kek,1 muz
Spor:Yok bu hafta adet olduğum için muhtemelen olmayacak da.
Su:3 litre
Bugün ya merkür ters baktı ya uranüs nanik yaptı
Itiraf edeyim hiç boğazım durmadi
Verdiğim kiloları almamışımdır umarim
Kutlama hafta sonuna kalmış karabibercim :)İyi Akşamlar
Bugün oğlanın doğum gününü kutladik daha yeni bitti ne yalan söylim uzun zamandan beri ilk defa diyeti bozdum yarindan itibaren tekrar duzenime geri döneceğim
Candycim çok sevindim senin adına. Tabi ki her zaman kapımız açık, bekliyoruz :)tamam kaptanım bundan sonra daha sık uğramaya çalışırım
Amiiin AmiiinGünaydınlar uzun süredir haftasonu bir şekilde bozuyordum diyeti ancak bu haftasonu gayet güzel istikrarlı gidiyorum darısı başınıza
Kuzum sen diyete yeni başladın benim menülere bakarsan ona göre yediklerini düzenle tatlım menüleri yeterli değil bu tarz kek börek görünce tam doymadığın için saldırısına dün yediklerini çok fazla değil muhtemelen aç kalmışsındır ama kalorisi yüksek yiyeceklerdir menülere dikkat tatlımGunaaaydiinnn beybiler
Dun diyeti bozmuştum resmen bakalım bugün nasıl gidecek
Hadiii kızlar ya azıcık motive edelim birbirimizi
Spor olarak yürüyüş yapabilirsin kendini yormadanSimdi yazsam mi yazmasam mi çok düşündüm.
En iyisi yazıp kacayip
Sabah:1 poğaçapeynir,zeytin..
Ogle:neler yemedim ki..1 dilim kek,3 tane çikolata,1 muz
Aksam:1 pogaca,tarhana çorbası,1 dilim kek,1 muz
Spor:Yok bu hafta adet olduğum için muhtemelen olmayacak da.
Su:3 litre
Bugün ya merkür ters baktı ya uranüs nanik yaptı
Itiraf edeyim hiç boğazım durmadi
Verdiğim kiloları almamışımdır umarim
Senin menülerin cok profesyonelce zaten.Kuzum sen diyete yeni başladın benim menülere bakarsan ona göre yediklerini düzenle tatlım menüleri yeterli değil bu tarz kek börek görünce tam doymadığın için saldırısına dün yediklerini çok fazla değil muhtemelen aç kalmışsındır ama kalorisi yüksek yiyeceklerdir menülere dikkat tatlım
Kabızlık için akşam yatmadan önce ev yoğurdu ye.Sabaha illaki bir sonuç aliyorsunSlm kizlarr cuma gunu ablama gittik orda kaldik 1 gun ama abartmadim merk etmeyin bgunde kaldigim yerden devam ediyorum inanmicaksiniz ama aclık otu ictigim halde kabizlik basladi bende bunyem ona alisti sanirim bi kac gun ara vericem sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?