Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım kızarmış ekmek derken ekmek makinasında ki yağsız kızarmış ekmek mi kastediyorsun eğer öyleyse bilidiğim kadarı ile normal ekmeğe göre kalorisi yarı yarıya düşüyor diğer türlü yağda kızarmış ekmek yediğini aklıma getirmek bile istemiyorum asla asla :18:

selam kızlar hepiniz formdasınız yine bugün maşallah bende menümü yazayım
sabah erkenden kalkıp okula gittiğim için kahvaltı yapmadan çıktım evden okuldada yemedim
sadece
öğlen 1 poaça 1 bardak şekersiz çay
akşam yarım porsiyon hamsi buğulama
yarım kase salata
az öncede 2 tane mandalina yedim

selam masalcım hoşgeldin sağol canım inşallah kardeş kardeş birinciliklerde yaşarız

İnşallah Takyoncum ..
Bayram geldi düşüncesi ile bu hafta hızlanırız gibi geliyor ama ..
Hoş ben de pek etki etmedi ama henüz ..

Kemekli ekmeği kızartıp yiyorum demek ki pek kalori kalmıyor :)
Ama akşam akşam nasıl canım istedi diğer türlüsünü anlatamam ya ..

iyi akşamlar canlarımm
uyanır uyanmaz 1 bardak yeşil çay,1 ç.b beşi bi yerde

sabah:2 ev yapımı börek,bol yeşillik

ara:1 hurma(turuncu olanlardan)

ara:2 mandalina

ara.1 muz

17.00:kendi yağıyla pişmiş fırında hamsi,1 dilim beyaz ekmek,salata,yeşillik
ve pekmez:)

bugünde 2 maden suyu,2 bardak yeşil çay ve 2 lt ye yakın su içmiş oldum.40 dk aletli spor yaptım.
işte bu kadar:))

Son düzenleme:

bencede hızlanırız çünkü yeni ciciler alınacak tabi bayramda sendede etki eder dur bayram havası iyice gelsin de :))))

sakın masal şeytana uyma yok bu saatte ekmek sakınnn

arescim maşallah bugün listen diğer günlere göre daha iyi inşallah bayramda incecik olucaz ama bayramda alırım diye korkuyorum :))

doğru söylüyorsun canım gerçekten bir kuralımız olsun herekes günde en az yarım saat yürüyüş ve yarım saat jimnastik yapsın bunu zorunlu hale getirelim ne dersiniz ?

bence süper çok iyi fikir bu arada akşam zeytinyağlı pırasa yedim bol limonlu. 2 lt suyumu ve yeşil çayımı içtim. karnım çok yumuşak. bunun içinde yürüyüş ve spor yapmak lazım.

vallahi süper hadi bakalım kim tutar bizi.

bencede hızlanırız çünkü yeni ciciler alınacak tabi bayramda sendede etki eder dur bayram havası iyice gelsin de :))))

sakın masal şeytana uyma yok bu saatte ekmek sakınnn

Yapmam yapmam 1 aydan beri yağlı ekmek yemedim bir şey değil aklıma da gelmemişti nasıl girdi aklıma anlatamam .
Kokusunu hissediyorum resmen kızarmış ekmek üstüne yağ hele bir de salça olsa :S
Off ne yapıyorum ben unutmam lazım unutttummm ...

bence süper çok iyi fikir bu arada akşam zeytinyağlı pırasa yedim bol limonlu. 2 lt suyumu ve yeşil çayımı içtim. karnım çok yumuşak. bunun içinde yürüyüş ve spor yapmak lazım.

hoşgeldin senacım evet pazartesi arkadaşlarrın hepsi burda olur o zaman açıklarız büyük ihtimal kabul edilir başlarız inşallah

gel bir de bana sor canım nasıl tuttum.ama eski kıyafetlerimi giymek istiyorum artıkkkk

hatırlatmayim hiç o zaman hatırlarsak bende duramam bak :)) yaa benim bi huyum var moralim bozuk olduğunda kendimi yemeye veriyorum bide öyle bir hırsla yiyorumki sanki yıllardır bişi yememişim gibi şu andada biraz canım sıkkın kendimi zor tutuyorum mutfağa gitmemek için ne sen hatırla nede bana hatırlat :)))

kızlar bende çıkıyorum yarın akşama doğru gelirim hoşçakalın hepinizi öpüyorum Allah'a emanet olun

Aynen ben de öyle ..
Canım sıkılınca yemeğe veriyordum şimdi neye vereceğim diye uğraşıyorum.
Hoş aslında değişiyor bazen moralim bozukken ne bulursam yiyorum bazen de ağzıma tek lokma koymuyorum

kızlar bende çıkıyorum yarın akşama doğru gelirim hoşçakalın hepinizi öpüyorum Allah'a emanet olun

İyi akşamlar Takyoncum ..
Sakın bak mutfaktan uzak dur

slm gene geldim kimseler kalmamışş
nasılsınız arkadaşlar ben iyiyim
hafif hissed,yorum kendimi
yarın pazar
inş. daha başında kırmayız..
a e olun...

İyi geceler, kimse kalmamış bu saatte. Geçmişi okudum, bugün uğrayamadım ne yazık ki yeni bakabiliyorum bi de zaten yoğun suçluluk duygusu içerisindeyim. Regl öncesi olduğu için sürekli bişeyler yemek istiyorum, bugünkü kahvaltım diğer günlerin tam 2 katıydı, gün içinde idare ettim iyiydi hatta güzel bir dilim böreğe ve tatlıya hayır diyebildim ama akşam ekmeği fazla yiyerek yine bozdum diyetimi. çorba, tavuk,salataydı akşamki menüm.

bu sınırsız yeme isteğini adet öncesi nasıl neyle bastırabiliriz umudumu kaybetmek istemiyorum. tam kilomu da öğrenemiyorum şişkinlik var vücudumda. herkese iyi pazarlar diliyorum sevgili takımım, şu sinirli dönemi atlatayım ben de kilo vrmeye başlıcam buna inanıorum.

herkese günaydınnnnnnnnnnn
kimsecikler yok heralde hafta sonu kimse daha uyanmamış sabah yrm patates haşlaması yedim yrm dilm kepek ekmeği 1 br çay şimdide 1 saat tempolu yürüyüş yapcm
bu arada arkadaşlar sabah nette gözüme bişiy takıldı patates diyeti haşlama ile 1 haftada 5 kilo verilebiliyormuş yorumları okudum herkes çok memnun çokta kilo vermişler sağlık acısından mantıklımı bilmem ama bi deniycem pazartesi başlamayı düşünüyorum ne dersiniz olumlu olurmu deneyen arkadaşlarımız varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…