- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #29.781
kızlar ben yine öğlen 1 kepçe ıspanak yedim
yanında da 1,5 dilim kızarmış beyaz ekmek(doğru olup olmadığını bilmiyorum ama yedim,kızarmış ekmek evde kalmasın die bunu tercih ettim aslında ama fikirlerinizide merak ediyorum bu konu hakkında?)
az yoğurt
selam masalcım hoşgeldin sağol canım inşallah kardeş kardeş birinciliklerde yaşarız
canım kızarmış ekmek derken ekmek makinasında ki yağsız kızarmış ekmek mi kastediyorsun eğer öyleyse bilidiğim kadarı ile normal ekmeğe göre kalorisi yarı yarıya düşüyor diğer türlü yağda kızarmış ekmek yediğini aklıma getirmek bile istemiyorum asla asla :18:
İnşallah Takyoncum ..
Bayram geldi düşüncesi ile bu hafta hızlanırız gibi geliyor ama ..
Hoş ben de pek etki etmedi ama henüz ..
Kemekli ekmeği kızartıp yiyorum demek ki pek kalori kalmıyor :)
Ama akşam akşam nasıl canım istedi diğer türlüsünü anlatamam ya ..
iyi akşamlar canlarımm
uyanır uyanmaz 1 bardak yeşil çay,1 ç.b beşi bi yerde
sabah:2 ev yapımı börek,bol yeşillik
ara:1 hurma(turuncu olanlardan)
ara:2 mandalina
ara.1 muz
17.00:kendi yağıyla pişmiş fırında hamsi,1 dilim beyaz ekmek,salata,yeşillik
ve pekmez:)
bugünde 2 maden suyu,2 bardak yeşil çay ve 2 lt ye yakın su içmiş oldum.40 dk aletli spor yaptım.
işte bu kadar:))
doğru söylüyorsun canım gerçekten bir kuralımız olsun herekes günde en az yarım saat yürüyüş ve yarım saat jimnastik yapsın bunu zorunlu hale getirelim ne dersiniz ?
vallahi süper hadi bakalım kim tutar bizi.iyi akşamlar canlarımm
uyanır uyanmaz 1 bardak yeşil çay,1 ç.b beşi bi yerde
sabah:2 ev yapımı börek,bol yeşillik
ara:1 hurma(turuncu olanlardan)
ara:2 mandalina
ara.1 muz
17.00:kendi yağıyla pişmiş fırında hamsi,1 dilim beyaz ekmek,salata,yeşillik
ve pekmez:)
bugünde 2 maden suyu,2 bardak yeşil çay ve 2 lt ye yakın su içmiş oldum.40 dk aletli spor yaptım.
işte bu kadar:))
kolay gelsin senanazcım.Aman tadarken fazla kaçmasın :):79:
bencede hızlanırız çünkü yeni ciciler alınacak tabi bayramda sendede etki eder dur bayram havası iyice gelsin de :))))
sakın masal şeytana uyma yok bu saatte ekmek sakınnn
bence süper çok iyi fikir bu arada akşam zeytinyağlı pırasa yedim bol limonlu. 2 lt suyumu ve yeşil çayımı içtim. karnım çok yumuşak. bunun içinde yürüyüş ve spor yapmak lazım.
merhba cnm kolay gelsin desene bugün baya kalori yaktın kek pasta yemeyeli o kadar çok zaman olduki hedefime ulaşayım acısını yavaş yavaş çıkaracam inş bu arada seni tebrik ederim arkadaşım ben ya hep yerim ya hiç yemem huyum kurusun sen yine iyi tutmuşun kendini
Yapmam yapmam 1 aydan beri yağlı ekmek yemedim bir şey değil aklıma da gelmemişti nasıl girdi aklıma anlatamam .
Kokusunu hissediyorum resmen kızarmış ekmek üstüne yağ hele bir de salça olsa :S
Off ne yapıyorum ben unutmam lazım unutttummm ...
hatırlatmayim hiç o zaman hatırlarsak bende duramam bak :)) yaa benim bi huyum var moralim bozuk olduğunda kendimi yemeye veriyorum bide öyle bir hırsla yiyorumki sanki yıllardır bişi yememişim gibi şu andada biraz canım sıkkın kendimi zor tutuyorum mutfağa gitmemek için ne sen hatırla nede bana hatırlat :)))
kızlar bende çıkıyorum yarın akşama doğru gelirim hoşçakalın hepinizi öpüyorum Allah'a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?