- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #29.801
herkese günaydınnnnnnnnnnn
kimsecikler yok heralde hafta sonu kimse daha uyanmamış sabah yrm patates haşlaması yedim yrm dilm kepek ekmeği 1 br çay şimdide 1 saat tempolu yürüyüş yapcm
bu arada arkadaşlar sabah nette gözüme bişiy takıldı patates diyeti haşlama ile 1 haftada 5 kilo verilebiliyormuş yorumları okudum herkes çok memnun çokta kilo vermişler sağlık acısından mantıklımı bilmem ama bi deniycem pazartesi başlamayı düşünüyorum ne dersiniz olumlu olurmu deneyen arkadaşlarımız varmı
kızlar hayırlı pazarlar
dün gelemedim çükü çok güzel bi organizasyonun içindeydim
http://www.kadinlarkulubu.com/bulusma-haberleri-amp-aktiviteler/401009-sozumuzu-tamamladik.html
ihmalimin haklı bi gerekçesi var yani
kalliste ablam da ordaydı çok güzel bi gün geçirdik
fotoğraflar çok güzel amonracım, yaptığınız çok güzel, kimbilir ne kadar sevinmişlerdir :)
kızlar hayırlı pazarlar
http://www.kadinlarkulubu.com/bulusma-haberleri-amp-aktiviteler/401009-sozumuzu-tamamladik.html
evet canım çok sevindiler
dünkü menüm sabah kahvaltısı yapamadan çıktım evden
öğlende koşturmaktan bişey yemedim
akşam üzeri deli gibi açıkmıştım
kızlarla pizza yedik
ince hamurlu küçük 3 parça pizza ve sodayı götürdüm
akşam da bişey yemedim
dün felaket sağlıksız beslendim
ama olsun değerdi
Çok güzel canım, Allah sizden razı olsun demek düşüyor bizlere de. Ve inşallah biz de katılabiliriz bir dahakinekızlar hayırlı pazarlar
inşallah bir daha ki sefere ben de gelirim canım.
süpersin canım benim. çokiyi bir hayır işlemişsiniz helal olsun.
Ben birkaç gün denedim, patates yemekten midem bulanmaya başlamıştı ki normalde haşlama patatese bayılırım. Böyle tek tip besin içeren diyetler hiç sağlıklı değil canım..
Ben geçen yıl kilo verdiğimde dengeli beslenmenin yanında haftanın 1 günü pirinç lapası diyeti yapıyordum. Perşembeleri yaptığımdan vücuttaki fazla su filan gidiyordu ve cuma güzel sonuçlar alıyordum :) Detoks ya da şok diyet yapmak isteyenlere sadece bunu öneririm :13:
bugünkü menüm sabah 1 portakal zehir gibi ekşiydi
1 mandalina yedim
dünkü pizzanın telafisini yapmam lazım
1 bardak yeşilçay içtim
birazdan da pırasa yiyicem
Protein ve suyu artır amonracım, dün kalori olarak hafif geçmiş ama besleyici olamamış. Bol süt ve yoğurt & tavuk
Herkese merhabave iyi pazarlar,
Daha başından herkes gayet güzel başlamış haftaya, cumaya kadar böyle gider inşallah. Pazar sabahı menüleri böyleyse hafta içi daha da iyi olur kesinlikle. Ben malesef annemin gazabına uğradım,uyandığımda kahvaltı hazırdı ve gözleme vardı. Bir parça yemek isterdim ama ne yazık ki 1 tam gözleme yedim. Ama metabolizmam adet dönemi öncesi olduğu için baya hızlandı. biliyorum az yersem kilo vermem çok kolay olacak bu dönemde ama sanki iradem uçup gitmiş gibi, karşı koyamıyorum. gün içinde kesinlikle denegeliycem. hiç ekmek yemiycem, hatta akşamı meyveyle geçiştircem söz veriyorum
akşama görüşmek üzere. . .
herkese günaydınnnnnnnnnnn
kimsecikler yok heralde hafta sonu kimse daha uyanmamış sabah yrm patates haşlaması yedim yrm dilm kepek ekmeği 1 br çay şimdide 1 saat tempolu yürüyüş yapcm
bu arada arkadaşlar sabah nette gözüme bişiy takıldı patates diyeti haşlama ile 1 haftada 5 kilo verilebiliyormuş yorumları okudum herkes çok memnun çokta kilo vermişler sağlık acısından mantıklımı bilmem ama bi deniycem pazartesi başlamayı düşünüyorum ne dersiniz olumlu olurmu deneyen arkadaşlarımız varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?