Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese iyi pazarlaaaar :)
kimsecikler yok, pazar rehavetine kapılmış sanırım herkes
bu sabah 1 dilim kepek ekmek, 1 kk beyaz peynir, 1domates, 3 yeşilbiber yedim, başka bişi yemedim çünkü dün akşam misafirlikte 3 yk makarna salatası, 1 tane küçük tuzlu kurabiye ve ince 1 dilim köstebek pasta yedim ((( diyeti bozduğum için özür dilerim herkesten sabah da dengelemek için az yedim ben de

Tünaydın takımcım, mutlu pazarlaaarrr

2 dilim ekmek ile klasik kahvaltımı yaptım ama yarım dilim kek yedim, canım çok tatlı istedi Evde canım sıkılıyor valla ne yesem diye düşünüyorum ama tutuyorum kendimi. Birazdan dışarı çıkıcam sinemaya filan gidicem kardeşimle.. Vakit geçmiyor başka türlü.

Örgüye başlicam yeniden sanırım. Geçen kış çok güzel şeyler örmüştüm, ellerim doluyken bişey yemeye de üşeniyodum hem :)))

Dün menüsünü yazanları tebrik ederim, kaçamaklar minimumda kalmış süpersiniz kızlaaaarrrr

Ben birkaç gün denedim, patates yemekten midem bulanmaya başlamıştı ki normalde haşlama patatese bayılırım. Böyle tek tip besin içeren diyetler hiç sağlıklı değil canım..

Ben geçen yıl kilo verdiğimde dengeli beslenmenin yanında haftanın 1 günü pirinç lapası diyeti yapıyordum. Perşembeleri yaptığımdan vücuttaki fazla su filan gidiyordu ve cuma güzel sonuçlar alıyordum :) Detoks ya da şok diyet yapmak isteyenlere sadece bunu öneririm :13:

ebrehecim günaydın
benim kaçamakları görmedin galiba, o yüzden yarım dilim kek nedir ki :)
evet insan bişilerle meşgul olunca yemeye üşeniyo :)

fotoğraflar çok güzel amonracım, yaptığınız çok güzel, kimbilir ne kadar sevinmişlerdir :)

evet canım çok sevindiler
dünkü menüm sabah kahvaltısı yapamadan çıktım evden
öğlende koşturmaktan bişey yemedim
akşam üzeri deli gibi açıkmıştım
kızlarla pizza yedik
ince hamurlu küçük 3 parça pizza ve sodayı götürdüm
akşam da bişey yemedim
dün felaket sağlıksız beslendim
ama olsun değerdi

süpersin canım benim. çokiyi bir hayır işlemişsiniz helal olsun.

bu arada hekese iyi pazarlar. sabah ki menüm 1 kepekli ekmek ile tost domates salatalık ve maydanoz yedim. bayağıda çay içtim. eee pazar çayları iyi oluyor. doğal olarak pazar günleri geç kalktığım için sabah ve öğlen birbirine karışıyor.

kızlar hayırlı pazarlar
dün gelemedim çükü çok güzel bi organizasyonun içindeydim

ihmalimin haklı bi gerekçesi var yani
kalliste ablam da ordaydı çok güzel bi gün geçirdik
Çok güzel canım, Allah sizden razı olsun demek düşüyor bizlere de. Ve inşallah biz de katılabiliriz bir dahakine

güzel kg veriliyor canım ama işte sonra mide bulantısı kaçınılmaz oluyorrr

bugünkü menüm sabah 1 portakal zehir gibi ekşiydi
1 mandalina yedim
dünkü pizzanın telafisini yapmam lazım
1 bardak yeşilçay içtim
birazdan da pırasa yiyicem

Herkese merhaba ve iyi pazarlar,

Daha başından herkes gayet güzel başlamış haftaya, cumaya kadar böyle gider inşallah. Pazar sabahı menüleri böyleyse hafta içi daha da iyi olur kesinlikle. Ben malesef annemin gazabına uğradım,uyandığımda kahvaltı hazırdı ve gözleme vardı. Bir parça yemek isterdim ama ne yazık ki 1 tam gözleme yedim. Ama metabolizmam adet dönemi öncesi olduğu için baya hızlandı. biliyorum az yersem kilo vermem çok kolay olacak bu dönemde ama sanki iradem uçup gitmiş gibi, karşı koyamıyorum. gün içinde kesinlikle denegeliycem. hiç ekmek yemiycem, hatta akşamı meyveyle geçiştircem söz veriyorum

akşama görüşmek üzere. . .

annelerin yaptığı gözleme yenmez mi canım afiyet olsun. eee artık başka pazarlara diyelim

Ben kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Ciddi anlamda kilo verebilirsin geçmiş yıllarda denemiştim
Ama görünüş olarak 5 kiloluk bir düşüş olmaz ..
Ve çok sağlıksız.
KArbonhidrat diyetlerini pek mantıklı bulmuyorum zaten ben.
Vücut protein almadığında kasları eritiyor
KArbonhidratlar da yağa dönüşüyor
YAni bir bakıma kası vücuttan atıp yerine yağ almış oluyorsun
Ve yag kastan daha hafif olduğundan tartı da kilo verdiğin gözüküyor.
Peki sence değer mi sadece tartı da kilo vermiş için yağ oranını arttırmaya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…