- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #297.981
evet planim o sekilde kaptanim cunku gecen hafta basindan beri 66.8 kiloyum hafta ici dogum gnu fln cok fazla hamur isi misafirler misafirlik derken en azndan sabit akalabildim ama bu hafta en 1 kilo vermek ve 65 gormek istiyorum artikkkOh hadi bakalım :)
Perşembe de saf pro yapacak mısın Didemcim? Öyle olursa cumaya güzel bir eksi gelir diye tahmin ediyorum :)
Tabi ki.bernaaydin buraya yazabilirsin, hoşgeldin :)
Bize kendini tanıtır mısın biraz?
Bu arada 70 kiloyum ilk hedefim 60 olmak.bernaaydin buraya yazabilirsin, hoşgeldin :)
Bize kendini tanıtır mısın biraz?
Hoşgeldin canım kilo vermede duraksama olursa tabii detoks yapılabilir ama sürekli değil tatlımBu arada detoks yasak değil dimi ben ara sıra detoks yapma gereği duyuyorum çünkü. Duraksadığında kilo vermem
Canım hiç protein yok ve çok az doya doya yediğin hiç bişey yok sarma yerine kapuska yemeği olsaydı koca bir tabak yanında 1 dilim ekmek ve 1 kase yoğurt la yeseydin doyardınÖncelikle herkese hayırlı kandiller dilerim.
Dualara biraz ara verdim.
Bir taraftan buralarda takılıyorum bir taraftan ev yapımı yoğurt yiyorum.
Gelelim menümüzeeee
Sabah:1 avakoda,gerisi herzamanki kahvaltı
Öğle:çorba ve biraz erişte
Aksam: zeytinyagli lahana sarması(pirinçli olduğu için 3 taneyle sınırlı kaldi)
Spor:bugün de yok ama adet sancim geçti sayılır yarın insallah olacak
Su:3 litre
Kandil simidi bile yemedim kızlar ya
Şu 63 kiloyi görebilirim insallah
Kuzum gelip gideceğine yaz iki çift laf sayfada hareket olsunHuhuuuu hanimlarrr merdesinizzz
Bgun pazartesi hafta sonu degil ki bu ne sessizlik geliyorum gidiyorum in cin top oynuyo
Evet ben biraz ac bırakıyorum kendimi.Canım hiç protein yok ve çok az doya doya yediğin hiç bişey yok sarma yerine kapuska yemeği olsaydı koca bir tabak yanında 1 dilim ekmek ve 1 kase yoğurt la yeseydin doyardın
Canım gündüz istediğin kadar ye akşam az ye ve belli bir saatten sonra hiç bişey yeme mesela akşam 7 den sonra sadece su iç sabahki tartıya bak nasıl fark edecekEvet ben biraz ac bırakıyorum kendimi.
Sarmayı sardıktan sonra annemle aklımıza kapuska geldi iyi mi
Onun için de biraz lahana ayirdik.
Yarın bir gün yaparız sanırım.
Aslında gündüz tutuyorum kendimi.Az yemeye çalışıyorum ama akşam acısı çıkıyor.
Illa ki acıkıyorum.
Biraz daha düzenlemem lazım diyetimi.
Teşekkür ederim yorumun için kaptanicemtoplight
Tekrardan hosgeldin :) kurallarimizi okumuşsun zaten. Günlük menulerini bekliyoruz :)Tabi ki.
29 yaşındayım.2 çocuğum var. İlkinden smra iyi kilo vermiştim ama 2.den snra çok kilomaldö.
Samsunda yaşıyorum.
Çalışmıyorum rvde çocık bakmakla meşgulüm
aslinda yazabildigim kadar yazdm kaptanicem ama kimse grip yazmayinca bende ne blim yazmadimKuzum gelip gideceğine yaz iki çift laf sayfada hareket olsun
Valla şifa versin allah çok zor benimde alerjik vardı geçen sene yine başladı şu ecoli baktersi varmış antibiyotik devam onu halledip tedavi olcam burun spreyi verdiydi iyi geldiydi yatınca fena oluyor ...geçmiş olsun canım benim öksürük tam gaz devam ediyor bugün tekrar gittim doktora bu yılki gribin arkası alerjik kalıyor dedi..
Geçmiş olsun canım hasta hasta birde başka hasta üstelik erkek sabır versin kolaylık versin . antibiyotik genelde bozar bağırsaklari ama ters birisin vesselâm...günaydın arkadaşlar
hastalık muhabbetine hiç girmeyeyim ,hasta olanlara Rabbim şifa versin..
71,5 idim sabah..kahvaltı yapamadım eşim sakatlandı onu doktora götürüp eve bırakıp işw geldim..
bundan sonra kalori hesabına başlayacağım bu hafta bir de böyle denemek istiyorum bakalım nasıl olacak..
şimdiye kadar 69 a inmiştim hatta gördüm tartıda velhasıl antibiyotik hayatımı kararttı benim..
ne zaman antibiyotik içsem gastritim azıyor midem mafoluyor kabızlık peydah oluyor ve ben şişiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?