- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #297.961
Saol canım enfeksiyon geçti ama özellikle akşam 9 10 dan sora bogur derler sırtimin altlari böbrek galiba et kesmesi kramp tarzı acilar oluyor ya bol suyla devam hayata ama can sıkıcı oluyor neden acaba bakalım biraz daha idare edeyim diyorum 4 ne ultrason var. öksürükte çokNasıl oldun canım daha iyimisin
tatlım bazen çok yoğunluk oluyor yetişemiyorum ama şu aralar iyi gibiyimSaol canım enfeksiyon geçti ama özellikle akşam 9 10 dan sora bogur derler sırtimin altlari böbrek galiba et kesmesi kramp tarzı acilar oluyor ya bol suyla devam hayata ama can sıkıcı oluyor neden acaba bakalım biraz daha idare edeyim diyorum 4 ne ultrason var. öksürükte çok
parky ne yapıyor o aklıma geliyor öksürük denilince .
Bu arada çok buralarıda evi işi gücü iyi götürüyorsun allah sana sağlık versinde bırakma buraları emi
iyi geceler kızlar...
canım ben hafta sonları izinliyim :)
geçmiş olsun canım benim öksürük tam gaz devam ediyor bugün tekrar gittim doktora bu yılki gribin arkası alerjik kalıyor dedi..Saol canım enfeksiyon geçti ama özellikle akşam 9 10 dan sora bogur derler sırtimin altlari böbrek galiba et kesmesi kramp tarzı acilar oluyor ya bol suyla devam hayata ama can sıkıcı oluyor neden acaba bakalım biraz daha idare edeyim diyorum 4 ne ultrason var. öksürükte çok
Bu arada çok buralarıda evi işi gücü iyi götürüyorsun allah sana sağlık versinde bırakma buraları emi
iyi geceler kızlar...
geçmiş olsun kuzum bol bol ev yapımı yoğurt ye antibiyotik bağırsak florasını bozar çünkü probiyotiğe ihtiyacı var vücudunungünaydın arkadaşlar
hastalık muhabbetine hiç girmeyeyim ,hasta olanlara Rabbim şifa versin..
71,5 idim sabah..kahvaltı yapamadım eşim sakatlandı onu doktora götürüp eve bırakıp işw geldim..
bundan sonra kalori hesabına başlayacağım bu hafta bir de böyle denemek istiyorum bakalım nasıl olacak..
şimdiye kadar 69 a inmiştim hatta gördüm tartıda velhasıl antibiyotik hayatımı kararttı benim..
ne zaman antibiyotik içsem gastritim azıyor midem mafoluyor kabızlık peydah oluyor ve ben şişiyorum..
yoğurdumu kendim mayalıyorum kaptaniçem zaten...antibiyotik bende bariz bozuyor zaten ibs sorunum var tuz biber ekiyor böyle olunca..geçmiş olsun kuzum bol bol ev yapımı yoğurt ye antibiyotik bağırsak florasını bozar çünkü probiyotiğe ihtiyacı var vücudunun
gecmis olsun canimSaol canım enfeksiyon geçti ama özellikle akşam 9 10 dan sora bogur derler sırtimin altlari böbrek galiba et kesmesi kramp tarzı acilar oluyor ya bol suyla devam hayata ama can sıkıcı oluyor neden acaba bakalım biraz daha idare edeyim diyorum 4 ne ultrason var. öksürükte çok
iyi geceler kızlar...
sizede gecmis olsun canim dikkat edingünaydın arkadaşlar
hastalık muhabbetine hiç girmeyeyim ,hasta olanlara Rabbim şifa versin..
71,5 idim sabah..kahvaltı yapamadım eşim sakatlandı onu doktora götürüp eve bırakıp işw geldim..
bundan sonra kalori hesabına başlayacağım bu hafta bir de böyle denemek istiyorum bakalım nasıl olacak..
şimdiye kadar 69 a inmiştim hatta gördüm tartıda velhasıl antibiyotik hayatımı kararttı benim..
ne zaman antibiyotik içsem gastritim azıyor midem mafoluyor kabızlık peydah oluyor ve ben şişiyorum..
Ben atlamışım burayı.İyi Akşamlar
Bugün oğlanın doğum gününü kutladik daha yeni bitti ne yalan söylim uzun zamandan beri ilk defa diyeti bozdum yarindan itibaren tekrar duzenime geri döneceğim
Hedefcim seni etiketleyecektim kaç gündür nerelerdesin diye, unuttumİyice saçmalaştı bu sıralarda benim düzen :)
Arada sessiz sessiz okuyorum ama yine zaman yetmezliği içerisinde dolanıyorum.
Hedefcim seni etiketleyecektim kaç gündür nerelerdesin diye, unuttum
Anladım hedefcim, kolay gelsin işlerin.Ördeğim bu sıralarda kısır döngü içerisindeyim.
Yoğunluk var. Zamanım yetmiyor. Öyle olunca halsizlik ve isteksizlik oluyor. Sonra daha çok zaman yetmiyor.
Uykum geliyor derken yazamadım hiç. Biraz arka fonda takılıyorum bu sıralar :)
Yarın bir küre başlayacağım. İnanıyorum ki daha enerjik olacağım bir süre sonra.
Oh hadi bakalım :)Slm kızlarr bgun sabahki kilom biraz gec tartildim ancak frsat bulupta 66.8 sabitim anlicaginiz oyuzden pazartesini safprotein ilan etmis bulunmaktayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?