Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Maşallah canım iyi avokado yiyon yanılıyor muyum ben tadını pek sevemedim ya yogurtla gidiyor işte.. Çocuklara alistirayim faydali dedim ama pek sarmadi...

civanpercemi diye duydum ama tam da bilmiyorum bir araştır bakalım civanpercemini

aslinda yazabildigim kadar yazdm kaptanicem ama kimse grip yazmayinca bende ne blim yazmadim
benim gibj takıl canım bir sayfa konuşmuşum kendi kendime
bu arada senin dünkü menünü bugün saf pro yapcakti yine yaptı yapacağını didem dedim. bir ara herseyi yapasin vardı seninde ama yine süper gidiyorsun şaka maka yakaladin beni topuklamam lazım

dünkü menümü yazayım hemen ...
morordek fancynancy Cikilatacanavari

sabah:
Boza :141 KCAL
Kefir:105 KCAL
Portakal(3/4) 75 KCAL

öğlen:
Yulaf lapası (100 KCAL)
İçinde
1/2 Trabzon Hurması :29 KCAL
1 Muz :131 KCAL

Akşam:
aşırı az olmak kaydıyla
makarna:100 KCAL
kavurma:100 KCAL
Bol Salata:90 KCAL

dün toplamda aldığım kalori :871 KCAL

a pardon öksürdüğüm için 22:00 gibi yine bir bardak boza içtim o da 141 KCAL olsa toplamda 1012 KCAL olur.

su:2,5 litre
spor kadar hastayım ki demek istemiyorum ama yinede 3-5 dk plank yaptım oturduğum yerde.

günaydınlarrrr
vay vay vay 1. belli
protein ve spor bombardımanı olmuş bedene resmen maşallah
canım bakalım bu hafta tam gaz gidiyorum ama işin kötüsü regli olacağım için ödem olabilir mi korkum ödem olmasın diye bol bol suyu zaten içiyorum ama yeşil çay ve diğerlerini de ekleyeceğim

Herkese günaydın.
Hastalar kervanına ben de katıldım. Hiçbir yerim tutmuyo. Her yerim ağrıyo. İşin kötüsü çocuklar da hasta
geçmiş olsun canım benim üç hafta oldu bir arpa boyu toparlayamadım umarım sen çabucak toparlanırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…