- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #298.001
bilmem çok gibi hedef inşallah tutar canım bu kilolarda biraz zor gidiyor gibi metobolizmana güveniyorsan ne alaSabah tartıldım 64.6 yazıyordu.
Ama hem tok karnına tartıldım hem de 1.5litre su içmiştim.
Cumaya hedefim 63 Allahım insallah olur
Maşallah canım iyi avokado yiyon yanılıyor muyum ben tadını pek sevemedim ya yogurtla gidiyor işte.. Çocuklara alistirayim faydali dedim ama pek sarmadi...Öncelikle herkese hayırlı kandiller dilerim.
Dualara biraz ara verdim.
Bir taraftan buralarda takılıyorum bir taraftan ev yapımı yoğurt yiyorum.
Gelelim menümüzeeee
Sabah:1 avakoda,gerisi herzamanki kahvaltı
Öğle:çorba ve biraz erişte
Aksam: zeytinyagli lahana sarması(pirinçli olduğu için 3 taneyle sınırlı kaldi)
Spor:bugün de yok ama adet sancim geçti sayılır yarın insallah olacak
Su:3 litre
Kandil simidi bile yemedim kızlar ya
Şu 63 kiloyi görebilirim insallah
Hosgeldin canım hadi bakalım yolun açık olsun ne kadar oldu doğum yapalı verirsin kolayca inşallahBu arada 70 kiloyum ilk hedefim 60 olmak.
Boyum kısa 158 ideal kilom 52 50 felan inşallah verebirim kilo
vay vay vay 1. belliBen de bugün ki menümü ekleyeyim Eki Görüntüle 2207511
Su 3 lt spor
1.30 saat nefes + kardiyo (100 squat 150 mekik Bi sürü bacak hareketi)
1 saat tempolu yürüyüş
13500 adım toplamda
civanpercemi diye duydum ama tam da bilmiyorum bir araştır bakalım civanperceminiİyi geceler kızlar. Dersten kaçarak gelebildim sonunda.
Sabah
2 yumurta
Domates
Peynir
Zeytin
Salatalık
Öğlen
Çorba
1 dilim ekmek
Akşam
2 parça baget
Reglime az kaldı şimdiden şişmeye başladım umarım kilomu çok etkilemez Bu arada kuzular regl ağrısı için ilaç dışında bir tarifiniz var mı benimkiler çok sancılı geçiyor da
benim gibj takıl canım bir sayfa konuşmuşum kendi kendimeaslinda yazabildigim kadar yazdm kaptanicem ama kimse grip yazmayinca bende ne blim yazmadim
Teşekkürlercivanpercemi diye duydum ama tam da bilmiyorum bir araştır bakalım civanpercemini
Temmuz 2017 de yaptım cnm son doğumumu hoş bubuldukHosgeldin canım hadi bakalım yolun açık olsun ne kadar oldu doğum yapalı verirsin kolayca inşallah
Hoşgeldin canımTabi ki.
29 yaşındayım.2 çocuğum var. İlkinden smra iyi kilo vermiştim ama 2.den snra çok kilomaldö.
Samsunda yaşıyorum.
Çalışmıyorum rvde çocık bakmakla meşgulüm
Benim kızım da haziran 2017de doğdu. Kaç kilosun hedefin kaç kilo olmakTemmuz 2017 de yaptım cnm son doğumumu hoş bubulduk
canım bakalım bu hafta tam gaz gidiyorum ama işin kötüsü regli olacağım için ödem olabilir mi korkum ödem olmasın diye bol bol suyu zaten içiyorum ama yeşil çay ve diğerlerini de ekleyeceğimvay vay vay 1. belli
protein ve spor bombardımanı olmuş bedene resmen maşallah
her puslu günün ardı aydınlık sabahlara açılır günaydınlar başlangıcın hayırlı olsun..Günaydınlarr.
Soğuk yağmurlu bi sabaha uyandık ve an itibari ile diyetr başlamış bulunuyorumm GAZAM MÜBAREK OLSUN
geçmiş olsun canım benim üç hafta oldu bir arpa boyu toparlayamadım umarım sen çabucak toparlanırsın..Herkese günaydın.
Hastalar kervanına ben de katıldım. Hiçbir yerim tutmuyo. Her yerim ağrıyo. İşin kötüsü çocuklar da hasta
HoşbuldummHoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?