Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu menüde hic protein yok. tatli hamur işi yedikce daha cok istemiştir canin. sabah haslanmis yumurta, fıstık ezmesi vb birsey yesen daha tok tutar hem de sekerini dengeler. ogle vrya aksam ya izgara et balik, ya da en azindan nohut, mercimek vb. protein olarak eklenebilir. yazdigin seyler hep istah acici ondan olmus. bir de oncesinde ac kalip sonra saldırma olmus, toplight a katiliyorum. güzel spor yapıyorsun, yediklerine dikkat edersen etkisini daha cabuk görürsün.

Canım hindi göğüs 200 gr ızgara olarak alıyorum öğleyin oraya kadar yürüyorum yaklaşık 2 km gidiş dönüş 4 km yol al sana yürüyüş de çıkıyor aradan yanına evden salata götürüyorum işyerinde Çıkan yemek çok kalorili olduğu için böyle bir çözüm buldum akşamları ise evde çocuklarla beraber yediğimiz yemek onu da 1 gün önceden hazırlıyorum ki yemek geç saate kalmasın 6-6.30 arası yemek işi bitiyor

Kabızlık için akşam yatmadan önce ev yoğurdu ye.Sabaha illaki bir sonuç aliyorsun
Ben akşamları küçük 1 kase yiyorum çok faydasını gördüm bu konuda.
canim malesef ben evde yogurt mayalamiyorum aslinda cok istiyoum bi kac sferde yaptim ama sonra devami gelmedi hazira alismisim sanirim

S: 1 dilim çavdar ekmeği, 1yk badem ezmesi, 20gr beyaz peynir, 4 yesil zeytin, 4 çeri domates
Ö: Ton balıklı sandviç, maden suyu
Ara: 1 dilim ev yapımı yaş pasta*, 2 bardak çay
A: 5 top tavuk köftesi, 1/2 muz, 4 kuru erik, 15 antep fıstığı

*24cm çapındaki pastanin 1/8 i. Kakaolu kek, reçel, peynir ve krema içerir.

Su: 1 litre
Spor:yok

Pasta biraz bilerek oldu, bebeğin 15. Haftasini kutladık, en azından kendim yaptım diye avunayım. Bakalım yarınki tartımı nasıl etkileyecek.

Ben bir ara diyetisyen listesini atmıştım sanırım gene atarım isterseniz bu hafta metabolizmayı hızlandırmak için protein miktarını artırdı bakalım bu haftaki hedef 1 kg diyetisyene göre
Iyi olur aslında her zaman öğrenilecek birşey vardır. Ne zamandır diyetisyene gidiyorsun? Yağ yüzdesi kas vb ölçüyor mu? Ben kendimde asıl onları merak ediyorum, amaç yağ yakmak.

İyi akşamlar kızlar. Anca yemek molası vermek için ara verebildim dersten dünün menüsüyle birlikte bugünün menüsü.
Sabah
2 yumurta
Öğlen
Yok
Akşam
Mantı (
Su: 1.5 litre
Spor yok
Bugün sabah
2 yumurta
Öğlen
Kraker
Akşam
Çorba
Su: 1.5 litre
Spor: 4651 adım

Selam beybiler
Dün mutfağı yağmalayan book'u bugün vicdan yapıp biraz ac biraktim:))

Sabah:1 avakado,peynir,zeytin,sucuk,domates,biber,1 dilim ekmek
Ögle:tarhana corbasi(annem bir kazan tarhana çorbası yapmış uzun bir süre Ögle menülerim aynı kalacak)
Aksam:Hamsi,salata
Spor:yok
Su:3 litre
Aralarda 1 muz,1 mandalina,1 tane minnak mi minnak cikilata(cidden çok masum bi cikilataydi)

Anam sende hamburger,pilav,mantı herşeyi götürüyorsun masallah
Biz burda 1 hafta ac kalıyoruz 1 kiloya zor oynuyoruz.
Çok kıskandım sendeki metabolizmayı

Bu arada bugün 30 dakika esneme çalışması yaptım sayılırsa

Mantı olmamış tabikisi
Bugün de ögleni krakerle gecistirmen olmamıs. Baya az yemissin aslında ama daha saglıklı beslenebilsen süper olur

Menünü beğendim, hatta ögleyin yanına sebze yemegi, yogurt falan olabilirdi

Iyi olur aslında her zaman öğrenilecek birşey vardır. Ne zamandır diyetisyene gidiyorsun? Yağ yüzdesi kas vb ölçüyor mu? Ben kendimde asıl onları merak ediyorum, amaç yağ yakmak.
Canım her hafta ölçüyor yağ kas oranını
Yarın atarım listeyi de benim meto çok yavaş çalışıyor o yüzden extra dikkat etmek zorundayım en ufak kaçamakta kilo alıyorum maalesef benim yediklerim ve hareketlerimi başkası yapsa bir deri bir kemik kalır maalesef ama ben maalesef kilo veremiyorum

Kontrollü gitmek en güzeli. Metabolizma ile ilgili olarak olağan şüpheliler tiroit, insülin direnci vb baktılar değil mi? Öyle birşey yüzünden zorlanıyor olmayasın?

sevindim canım senin adına inşallah hedefine sağlıkla ulasirsin haftalik sonuç sayfasindan da bakmistim sana bir kaç kere gönlünce olsun hersey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…