Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayrılma tabi yaa sürüden ayrılanı kurt kapıyor biliyorsun ki

Hafta sonu sınavlarına hazır mısın bakiim sen onu söyle :)
bütün gelmiş geçmiş sıbav sorularını sayfadaki denemeleri ve alıştırmaları çıkarttım
sorulara bakıyorum
bundan sonraki süreçte bir program yapacağım oturtamadım birden 3 ders bitirdim 3 ü kaldı osmanlı türkçesinden korkuyorum...
sen?

Osmanlı Türkçesinin adından korktum ben de şu an
Ben tüm derslere yarım yarım bakmış durumdayım. Bugün bi program çıkartayım dedim ben de. Toplam 12 ünite kalmış tüm derslerden. Her gün 2 ünite çalışabilirsem, 1-2 gün de deneme çözersem yeter. Bizim sınavlar sonraki hafta ya, ondan daha rahatım :)
Benim de en zorlandığım ders sosyolojiye giriş, buna ne dersin? Daha giriş dersinde zorlanıyorsam sonrakilerde napıcam acaba diye sorguluyorum kendimi

Evet çocuğa da bağlı tabi ki, bizimki de memede uyuyor ama bazen sabaha kadar uyumadan memede takılabiliyor :)

sosyolojiye giriş benim 2. dönem dersim olacak az tüyo verirsin artık

Ben de mastit için antibiyotik kullandım, beraberinde probiyotik aldım (içerken araya en az 2 saat koymak gerekiyor) bağırsak florası bozulmadın diye.

simdi yuruyusten geldim ben de.

aaa o nerden cikti ya, umarim dogru degildir..
ben sade, limonlu, guacomole seklinde veya salata olarak yiyorum. salata yaparsam limon zeytinyag, mor sogan, domates ve bazen de ceviz eklemek guzel oluyor.
Galiba fazlasıyla doğru bir bilgi.
Ben bunu hemen hemen her yerden okudum.
Geçen ay yabancı bir youtuber izliyordum.
Kadın avakadonun göğüs buyuttugunden bahsediyordu.
Ben de çok şaşırdım.
Demek ki var böyle bir durum.

Büyük kızımda ben de bu yöntemi denedim. Ama çok ağlıyor. Kucağına alıp sakinleştiriyorsun alarm gibi koyunca anında başlıyo. 1 hafta sabır gösterdim uykuya dalma süreleri her geçen gün kısaldı. En son 5 dakikada mırıdanırken uyuduğunu biliyorum. Ha başardım dedim benimki de hasta oldu diş çıkardı derken bende de hal kalmadı... Ben beceremedim. Ördeğim benim yaşadıklarımı anlattın resmen. Zaten senin Umutla benim Cemre aynı.

Helal olsun sana canım. Verdiğin kilolar harika. Bu hastalıklar yıldırmasın hiç. En Kısa zamanda da o kepi alacağına eminim.

aklımda kaptaniçem tam araştırma yapmadan kullanmak istemiyorum şu an kendi mayaladığım yoğurt ve turşu ile almaya çalışıyorum probiyotiği ama takviyeler kadar olmaz muhtemelen
canım kullanırsan sandoz markasının bakso isimli probiyotiği en fazla bakteri içereni aklında olsun
sanirim duraklamalarin ilaci istikrar. yani kilo vermesen de aynen devam edersen, bir sure sonra tekrar kilo verme basliyor.
aynen istikrarlı bir şekilde devam edersen kesinlikle kilo veriyorsun

Osmanlıca aslında kolay da sen nasıl çalışıyorsun. İnternette ilgili videolar yok mu araştırdın mı canım. Ben çok severim Osmanlıcayı Okuldayken gerçek arşiv belgeleri okuturlardı o biraz daha zor olurdu. El yazması olduğu için. Matbu daha kolay okunur. Yakın olsak ben sana yardımcı olurdum aslında.

valla ne güzel olur bursadaysan yamacıma gelsene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…