Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oh no hemen bırakayım o zaman daha ne kadar büyüyecek

bugunku menumu yazayim da yeme fasli kapansin:
S: 1 buyuk muz, 1 avuc ceviz, 1 avuc badem, 2 kuru erik, 1 bardak sutlu kahve
O: 1 tabak (5-6 yk) salata (domates, marul, salatalik, kirmizi biber, firinda pismis somon, zeytinyag, tuz)
A: 3yk zeytinyagli patlican yemegi, 5 kofte, 2 yk ev salcasi, 1 dilim ekmek, 100gram yogurt

oglen biraz hafif olmus, ara da yapmayinca aksam fazla yedim. yarin salatanin yanina ekmek filan birseyler eklerim.

Ya zaten bence illa ki bozuluyor uyku düzenleri. Atak, diş mahvediyor her şeyi. Hele bir de hasta falan olurlarsa aman Allahım. Benim bir arkadaşım daha uygulamıştı bu Tracy Hogg'u. 2 yaşına doğru 45 dakikada anca uyuttum diyordu bize bi geldiğinde. Nerde kaldı uyku eğitimi diyor insan ister istemez. Çocuk dediğinin bi şeyi çıkıyor illa ki :)
Oh no hemen bırakayım o zaman daha ne kadar büyüyecek
Ahahaha ya çok güldüm
Güzel olmuş menün :)
Nescafe express'te çok şeker vaaaarrr yapma :) onun dışında iyi menün

Eveeet ben de yazayım menümü:
Sabah:Çeyrek pireden karışık tost.
Yemez olaydım.Tum gün midemi yaktı.
Ogle:1 kase çorba ve 5-6 kasik kuşburnu marmelati.
C vitamini olsun diye yedim.
Öyle çok tatlı birşey değildi
Aksam:kıymalı pattis yemeği 1 tabak.
Spor:1 saat tempolu yürüyüş ve 20 dk eliptik bisiklet
Su:3 litre
Aralarda bolca yesil cay içtim.
Biraz da marmelattan kasikladim

Dünkü menümü yazmadım çok hastaydım pek bisey yiyemedim.Sadece öğlen birazcık kısır yedim salatayla.Spor-su falan yok.

koşuşturmalı hafta olmuş senine benimde eşim izinliydi daha bugün başladı,işe

Bu arada kızlar eşim gene yurtdışına gitti akşam çocuklarla uğraşıyorum pek giremem haber vereyim dedim
Allah kavutursun canım hangi ülkeye gitti

Çok geçmiş olsun ablacığım . Ben bugün aranıza katıldım . Genel olarak kuralları okudum. Benim okulum olduğu için cuma günleri 12 ye kadar atmam zor perşembe akşamı atsam olur mu ?
hpşgeldiniz aramıza
bu arada grupta nerdeyse herkes hasta galiba. gecmis olsun.
hiç sorma benim evdeki bebelerde hasta
gönlünden ne geciyor canım meslak olarak
benim bebeler memede uyuyordu sadece
hepsini alintila kısmını göremiyorum nere gidiyorsa yukardaki simgede buldum alıntı diye ama alıntı çıkmadı neyse artık

Buarada tekrar teşekkürler çözdüm bu alintilama işini inşallah denemesi sonraki sefer Deniz ve Kum
belkide ben tam anlatamamış olabilirim canım çok becerikli değilim bu konularda

Sene iki sefer canim döndüm sükür eski moduma geri döndüm cok yoruldum bu sabah tekrar basladim iki dilim baklava bir trilice yedim tatli olarak baskada birsey yemedim
Ekmek az birsey yedim
hoşgeldin gurbetimmm faceboktan baktım sana çocuklar kocaman olmuş
Düşünsene ben spor salonun da cıbıldak tartılırmışım
Hayır benim için sorun yok diğer hatunlar işte..
Cuma günü 63 kilo hayalinin özgüveni bu
yine güldürdün beni

menünn güzel canım
iki defa alıntılamışım

Ay farkındayım amma velakin markete gittim baş ağrım gitsin die orda bi sürü cısss vsrdı ya onlardan yiyecektim ya da bunu içecektim. hayırlısı artık cumaya az kaldı bakalım

ayvacicegi dedi:
Sordugun icin sagol kaptan. Benimki apse olmustu igneyle iltihabi bosalttilar, neyseki igneyle mudale sonrasi pansuman vesaire ile iyilesti, tekrar cerrahi mudahale olmadi. Simdi yeni sut dugumleri var, onlar mastite donmesin diye ugrasiyorum, masaj filan yaparak. Haftaya ebe gelecek, emzirmede yanlis yaptigim birsey var mi diye bakmaya.

Bu arada bebegi buyumus olanlara sorayim, uyku egitimi verdiniz mi? Bu aralar bu konuyu arastiriyorum, Tracy hogg'un kitabini okuyorum.

ayvacicegi
Ben uyku eğitimini denedim. Özellikle eşim uyku eğitimi konusunda çok katıydı, bana göre daha disiplinlidir. Ancak çocuk o kadar çok ağladı ki, içim sabretmedi artık. Resmen ağlamaktan kusacak kıvama geldi. Ben kaldıramadığım için daha fazla devam etmedim çünkü benim çocuğum uyku eğitimini kabul etmedi. Ancak bir arkadaşım kendi çovuğuna verdi, çocuk ağladı falan ama benim kızım gibi zor olmadı çocuk kabullendi durumu. Anlayacağın biraz çocuğunun yapısına da bağlı. Ancak şu da var ki uyku eğitiminden bir kaç ay sonra bir kaç gün için anneannede kaldı arkadaşım. O arada uyku düzeni bozuldu çocuğun. Orada sekteye uğrayınca bir daha geri dönmedi çocuk eski düzene. Yani sen uzun süre bu düzeni sürdüremeyeceksen o eziyeti çocuğa çektirmeye değmez bence... Herşey senin şartların ve çocuğunun kabul edip etmemesine bağlı anlayacağın...

Sagol canim

Şu yazıyı okuyunca o günlere geri döndüm ve koptum :))))) Emzik almıyor demişsin ya. Ben daha doğmadan karar vermiştim emzik vermemeye. Sağlıklı birşey olmadığı söylenir ya hep. Emzik vermedim alışmadı sonra 4. Aydan sonra uyku düzeni bozulupta ben zombi gibi gezmeye başlayınca dayadım emziği ama çocuk atıyor! :))))) kauçuk aldım, silikon aldım, ucu ezik olandan aldım, damla şeklinde aldım, heeeerrrrr markadan emzik aldım! :)))))) yok yok yokkk... asla almadı yaa... yeter ki alsın diye yalvaracak duruma düştüm resmen ama çocuk almadı almadı. :)))) morordek sen emzik verdin mi? Emzik alanlar daha rahat uyuyor kesinlikle. Benimki beni emzik yapmıştı. Aynen memede uyuyordu.

Ben bugün diyetisyene gittim arkadaşlar. Regl falan derken 65’i gördüm. Kilom 65 çıktı diyetisyende de. Diyet listeme yarın başlıyorum.

Bugün yediklerim:

Sabah:
-3/4 simit
-Ayran

Akşam:
-Izgara balık
-Salata
-2 çatal da yoğurtlu meze yedim

Spor: 5 mile leslie yaptım.
Sularımı yazmıyorum çünkü zaten normalde de 3-4 lt su içen insanım. Suyla ilgili problemim yok.

Canım Kuveyt oradan iş almaya çalışıyor çalıştığı şirket için 2 haftada bir neredeyse gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…