- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #29.821
Ben kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Ciddi anlamda kilo verebilirsin geçmiş yıllarda denemiştim
Ama görünüş olarak 5 kiloluk bir düşüş olmaz ..
Ve çok sağlıksız.
KArbonhidrat diyetlerini pek mantıklı bulmuyorum zaten ben.
Vücut protein almadığında kasları eritiyor
KArbonhidratlar da yağa dönüşüyor
YAni bir bakıma kası vücuttan atıp yerine yağ almış oluyorsun
Ve yag kastan daha hafif olduğundan tartı da kilo verdiğin gözüküyor.
Peki sence değer mi sadece tartı da kilo vermiş için yağ oranını arttırmaya?
haklısın canım ne bilim bi anda 5 kg görünce gazamı geldim ne ama zaten vazgeçtim benim için kalıcı kilo vermek önemli tekrar kilo alıcaksam hiç bi anlamı kalmaz diyetimin saol arkadaşım
herkese iyi akşamlar ama kimsecikler yok yine, haftasonu kaçamakları sanırım :))
bugün yediklerimi yazayım hemencecik
sabah 1 dilim ekmek, 1 domates, 3yeşil biber, salatalık çay
2bardak 5i1yerde, yeşil çay içtim
13:30 gibi yarım paket form bisküvi
akşam üstü bitane elma
daha sonra 35 dk 6km hızla tempolu yürüyüş ve mekik aletinde 200 mekik
yemek olarak da yarım porsiyon sebze sote ve yoğurt, ekmeksiz
sonra dayanamayıp bitane küçük tuzlu kurabiye
şunu farkettim kızlar, h.sonu bişiler yemeden durmak gerçekten zormuş hele benimki gibi sürekli bişiler yiyen bi kocanız varsa :)
böyle işte, umarım abartı olmamıştır yediklerim :18:
Az bile yemişsin canım, üstelik sporunu da yapmşsın süpersinnn
Kızlar bu hafta ikili yarışmamızı pek yapamadık sanırım, bu hafta rekabete başlayalım olur mu?? Benim ciddi anlamda ihtiyacım var, çünkü bugün 1 adet hamburger yedim öğle yemeğinde. Ekmeğinin yarısını ayırdım ama pişman oldum.. Akşam da 1 adet tadelle yedim. 160 kalori ama sırf şeker ve yağ
Ben işte kaçamak yapınca battı balık yan gider yarın devam ederim deyip işin ucunu kaçırabiliyorum. Bugün yediklerim 1300 klori filan yapmış ama hiç besleyici şeyler yemedim hamburgerin tavuğu dışında
Bu hafta gerçekten çok dikkate ihtiyacım var
kızlar hayırlı pazarlar
dün gelemedim çükü çok güzel bi organizasyonun içindeydim
http://www.kadinlarkulubu.com/bulusma-haberleri-amp-aktiviteler/401009-sozumuzu-tamamladik.html
ihmalimin haklı bi gerekçesi var yani
kalliste ablam da ordaydı çok güzel bi gün geçirdik
herkese iyi akşamlar kızlar aslında birbuçuk saat önce açtım forumu ama amonranın mesajındaki linke tıkladım ve o kadar zamandır resimlere bakıp yorumları okuyorum çok çok duygulandım Allah hepinizden razı olsun.
bugünki menüme gelince
sabah
1 dilim kepek ekmek
1 k k peynir
öğlen
1 poaça
1 bardak şekersiz çay
akşam
1 tane patlıcan dolma yarım kase çorba
veeeeeeeeeeeee
günün bombası az önce 1 porsiyon mantı yedim :26::26:
takyoncum mantıya kadar hepsi süpermiş ama mantı bozmuş
için rahatlasın canım ben de pasta yedim az önce, artık açlıktan başım ağrıyodu, komşu pasta getirmiş, yedim walla ama 1 dili değildir yediğim, hiç böyle olmamıştım ya, anlamadım bana ne oluyo, allahtan spor yaptım da biraz dengeler diye umuyorum
amonra gri bluzlu ve kırmızı çantalı olan senmisin ? kızıl saçlı ?
slmlar kızlarr
pazar günkü kaçamaklarımın hangi birini yazsam bilmiyorum ben yemiycem dedikçe annem başka sevdiğim güzel bişey sundu.sanır taşı olsa çatlardı inanın:)
ve artık yurttayım malesef çok sık giremiycem.
takyoncum ya bu 5 gün diyeti çok sağlıksız diyolar görünüşte bi incelme sağlamıyormuş.napalım başladın mı sen?cvbını bekliyorum.
kendinize iyi bakın 5 takımın güzelleri öpüyorum hepinizi:)
Sabahki menüm
yarım paket etiform, biraz peynir ve 1 haşlanmış yumurta yedim. Form çayımı içtim. 2 kuru kayısı yedim
yok canım ben burda gri bluzlu taba renk çantalı olan tombulum
http://www.kadinlarkulubu.com/bulusma-haberleri-amp-aktiviteler/401009-sozumuzu-tamamladik.html
Günaydın canlarımmm, mutlu bir hafta diliyorum herkeseeeeee
Sabah 1 kase nesfit yedim. Sonra 35 dakika yürüyüş yaptım çok hızlı tempoda. Yarım litre suyumu da içtim..
Kaçamaklara bu hafta son veriyorum kızlar, çizelgemde gözüken kiloya ulaşmam lazım hemen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?