Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

haklısın canım ne bilim bi anda 5 kg görünce gazamı geldim ne ama zaten vazgeçtim benim için kalıcı kilo vermek önemli tekrar kilo alıcaksam hiç bi anlamı kalmaz diyetimin saol arkadaşım

haklısın canım ne bilim bi anda 5 kg görünce gazamı geldim ne ama zaten vazgeçtim benim için kalıcı kilo vermek önemli tekrar kilo alıcaksam hiç bi anlamı kalmaz diyetimin saol arkadaşım

Ben de aynı şeyi yapıyordum o yüzden görünce direk uyarma ihtiyacı hissettim.
Şimdi proteinime çok dikkat ediyorum mutlaka sen de dikkat et proteine ki kaş yapalım derken göz çıkarmayalım ..Sonra ileriki yıllarda kemik erimesi ile de çok uğraşırız ..

herkese iyi akşamlar ama kimsecikler yok yine, haftasonu kaçamakları sanırım :))
bugün yediklerimi yazayım hemencecik
sabah 1 dilim ekmek, 1 domates, 3yeşil biber, salatalık çay
2bardak 5i1yerde, yeşil çay içtim
13:30 gibi yarım paket form bisküvi
akşam üstü bitane elma
daha sonra 35 dk 6km hızla tempolu yürüyüş ve mekik aletinde 200 mekik
yemek olarak da yarım porsiyon sebze sote ve yoğurt, ekmeksiz
sonra dayanamayıp bitane küçük tuzlu kurabiye
şunu farkettim kızlar, h.sonu bişiler yemeden durmak gerçekten zormuş hele benimki gibi sürekli bişiler yiyen bi kocanız varsa :)
böyle işte, umarım abartı olmamıştır yediklerim :18:

Az bile yemişsin canım, üstelik sporunu da yapmşsın süpersinnn

Kızlar bu hafta ikili yarışmamızı pek yapamadık sanırım, bu hafta rekabete başlayalım olur mu?? Benim ciddi anlamda ihtiyacım var, çünkü bugün 1 adet hamburger yedim öğle yemeğinde. Ekmeğinin yarısını ayırdım ama pişman oldum.. Akşam da 1 adet tadelle yedim. 160 kalori ama sırf şeker ve yağ

Ben işte kaçamak yapınca battı balık yan gider yarın devam ederim deyip işin ucunu kaçırabiliyorum. Bugün yediklerim 1300 klori filan yapmış ama hiç besleyici şeyler yemedim hamburgerin tavuğu dışında

Bu hafta gerçekten çok dikkate ihtiyacım var

sağol canım, evet yaptım ama hala açım ya, 1 haftadır hiç böyle olmamıştım, regl falan da olmıcam, neden anlamadım
canım olan olmuş artık yarın tekrar başlarsın, sanırım takyon bizi eşletirmişti, bu ikili yarışma nasıl olacak?

herkese iyi akşamlar kızlar aslında birbuçuk saat önce açtım forumu ama amonranın mesajındaki linke tıkladım ve o kadar zamandır resimlere bakıp yorumları okuyorum çok çok duygulandım Allah hepinizden razı olsun.
bugünki menüme gelince
sabah
1 dilim kepek ekmek
1 k k peynir
öğlen
1 poaça
1 bardak şekersiz çay
akşam
1 tane patlıcan dolma yarım kase çorba
veeeeeeeeeeeee
günün bombası az önce 1 porsiyon mantı yedim :26::26:

takyoncum mantıya kadar hepsi süpermiş ama mantı bozmuş
için rahatlasın canım ben de pasta yedim az önce, artık açlıktan başım ağrıyodu, komşu pasta getirmiş, yedim walla ama 1 dili değildir yediğim, hiç böyle olmamıştım ya, anlamadım bana ne oluyo, allahtan spor yaptım da biraz dengeler diye umuyorum

naapsam bende sinameki felanmı içsen dengelesem bu satte spor yapim diycem ama şimdi kızımı uyutacam felan bayağı zamanımı alacak bakalım inşallah yaparım

slmlar kızlarr
pazar günkü kaçamaklarımın hangi birini yazsam bilmiyorum ben yemiycem dedikçe annem başka sevdiğim güzel bişey sundu.sanır taşı olsa çatlardı inanın:)
ve artık yurttayım malesef çok sık giremiycem.
takyoncum ya bu 5 gün diyeti çok sağlıksız diyolar görünüşte bi incelme sağlamıyormuş.napalım başladın mı sen?cvbını bekliyorum.
kendinize iyi bakın 5 takımın güzelleri öpüyorum hepinizi:)

herkese günaydın :))))))
tekrar eski formuma geri dönüyorum bugün itibariyle, h.sonu kendimi tutma konusunda çok kötüydüm bide ne yalan söyliyim herkesin kaçamak yaptığını görünce ben de yapayım dedim
klasik 1 kase nesfitimi yedikten sonra işe geldim,şimdi de 5i1yerde içiyorum

Sabahki menüm
yarım paket etiform, biraz peynir ve 1 haşlanmış yumurta yedim. Form çayımı içtim. 2 kuru kayısı yedim

günaydın kızlar
bugünkü menüm 1 dilim ekmek
çok az peynir 4 zeytin ve şekersiz çay
süt almayı unutunca böyle kahvaltı yaptım
özlemişim:)

arescim yok canım bende başlamadım ama reyhan abla yapmıştı bu diyeti hatta 4 kilo felan gitmişti ondan biliyorum ama tabi yapmak zorunda değiliz istrersen başka türlü deneriz ne dersin ?

Sabahki menüm
yarım paket etiform, biraz peynir ve 1 haşlanmış yumurta yedim. Form çayımı içtim. 2 kuru kayısı yedim

afiyet olsun desirebelcim ben daha kahvaltı yapmadım yapınca yazarım kahvaltıya misafirim gelecek inşallah fazla kaçırmam

Günaydın canlarımmm, mutlu bir hafta diliyorum herkeseeeeee

Sabah 1 kase nesfit yedim. Sonra 35 dakika yürüyüş yaptım çok hızlı tempoda. Yarım litre suyumu da içtim..

Kaçamaklara bu hafta son veriyorum kızlar, çizelgemde gözüken kiloya ulaşmam lazım hemen..

amonra akşam da gördüm bu resimlerri benim bahsettiğim resimde bu ama resimdeki ışıklar saçını kızıl gibi göstermiş bide elinde başka çanta vardı o zaman inanki içime doğdu amonrada ordaydı yazınca direk seni gördüm omu acaba dedim çok sıcakkanlı bir yüzün var amonracım hani birini görürsün de yıllardır tanıyormuş gibi olursunya ben öyle oldum

bide kalliste abla hangisi ?

günaydın ebrehecim hadi bakalım kim tutar seni :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…