Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugunku menu:
S: 2 tatli kasigi badem ezmesi, 2 yk kahvaltilik salca, 6 yesil zeytin, 1 bardak yagsiz sut, 1 dilim cavdar ekmegi
ara: 1 avuc kaju fistik
O: 1 tabak (6 yk) salata (domates, marul, salatalik, kirmizi biber, firinda pismis somon, zeytinyag, tuz), 1 dilim cavdar ekmegi
ara: 1 kase yogurt ve ahududu
A: 1 kase kereviz sapi corbasi, 2 salcali sosis, 1 dilim ekmek

su:1/2 litre
spor: yok (bir saat bebek arabasiyla yuruyus)

Sabah:1 yımmırta,peynir,zeytin..ekmek yok
Öğle:1 muz,1 domates
Aksam:Kıymalı pattis yemeği,salata

1 tane kaymaklı şeker
Spor:30 dk tempolu yürüyüş ve 30 dk eliptik bisiklet
Su:1,5 litre
Yarın Ben yazmasam kiloyu

Kuzum sen regli oldun mu onun ödemidir sıkma canını benimde bu sabahki tartımda pek yüz güldürmedi regli olmam lazım ama olmadım daha ama herkes incelmişsin diyor

Olur öyle arada takılma bookcum, aynen devam
Yarın kilo bildiriliyor ayrıca

Kuzum sen regli oldun mu onun ödemidir sıkma canını benimde bu sabahki tartımda pek yüz güldürmedi regli olmam lazım ama olmadım daha ama herkes incelmişsin diyor
Aynen ben de inceldim.
Sıkılaştim kesinlikle.
Kıyafetlerimden belli oluyor.
Ama tartı pis moralimi bozdu az önce 1 şeker daha yedim
Regli oldum ama bitmedi.
Bilemedim neden böyle oldu

canım nasıl bir polen kürü bağışıklık sistemine falan iyi mi?

Kaptanım bağışıklık, kabızlık, dolaşım sistemi, alerjiler, solunum, yorgunluk, depresyon ve aklına gelebilecek onlarca şey için faydası var.
Aynı zamanda güzellik için de. Saçların güçlenmesi, sivilceler, lekeler cildin parlaklığı vs.
Sadece 3 günde cildimdeki ışıltı görülür hale geldi.
3 günde böyleyse 1 ayda baya baya mucize bekliyorum.

Slm kizlarrr ben sanirim depresyona giriyorum yada adetliyim hersey ustume ustume geliyo gunlerdir bos bos seyleri takip agliyorum dun hic giremedim bgunde ancak firsat bulabildim onume gelen herseyi yemek istiyorum en cokda tatlilaro kendimi tutuyorum ama dun braz tutamadim kacirdim bgunde safprotein yaptim adam akilli yarin eksi gelicem kesin ama cok degil bgun sabittim cunku yatmadan menumu paylasirim

Depresyona girme kuzum çık gel oradan :)
Regl olacaksan hormonlar ruh halimizi çok etkiliyor. Ondandır, dönemseldir diyelim Didemcim :)

Ne gibi seyleri takıyorsun canim bende oyleydimde bir ara

bu hafta sonu oglumun doğum gününden sonra toparlanamadim kizlar birkere kacamaga alistirinca devami geldi menu yazmadigim gunlerde ve çok vicdan yaptim kizlar yorumlardanda uzak kaldim biliyorum cumartesi kapodakyaya sinif gezimiz var insallah pzardan sonra yine eski halimle burdayim

Tüh ya nazar mı değdi karabibercim sana ne güzel gidiyordun. Kaçamağa bi kaptırdı mı insan kendini geri alamıyor işte maalesef Yarın artı gelmezsin insallah

Sabah 7 de kahvaltı yaptım
Form cay
Bol su

Aksam yemegı olarak
Saat 3 de
Toplantımız vardı
2 ser kasık
Yogurtlu havuc salatası
Patlıcan salatası
Karısık Tursu
Kısır
Bır tane ıspanaklı pohaca
Bır tane peynırlı pohaca
Hacuclu pudınglı kare tatlı
Ve bır dılım kabak tatlısı
Bol cay
Turk kahvesı
Ikı kurabıye
Su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…