- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #298.241
Allah kolaylik versin kis gunu gezimi olur yaaEki Görüntüle 2208649 kahvaltim gune guzel basliyalim bugün çok islerim var yarin için hazirliklarda yapilacak kapodakya için çocuklar otobüste yesin diye
Al senin olsun :) ben 40li rakamlara ineyim.ne güzel bir kilo
keşke benim olsa
hem çalışıyorum hem de 3 yaşında canavar bi sıpam varAl senin olsun :) ben 40li rakamlara ineyim.
Bu arada kilo takibi önemli tabi ama benim asıl sikilasmam lazim. onceden bu kiloda cok daha fit gorunuyordum, ne zaman spora vakit ayırabilecek hale gelicem acaba? cocugu olmayan arkadaşlar iyi değerlendirin, bol bol spor yapin... ben gun icinde ancak yemek pisirecek kadar boş kaliyorum.
Tebrik ederim rintcim. Sen yazmayınca korkuyorum kayıplara karıştın sanıyorum ama bildirimi unutmuyorsun neyse ki :)56,5/56,0/-0,5/%1.13
Günaydın kaptanımmm
Günaydın güzel hatunlar
Hafta boyu giremedim ama ilk bildirimi yapayım hemen
Yüzdeyi yanlış hesaplamış olabilirim
morordek
Almamışsın Esracım, 400 gr vermişsin :)
Tebrik ederim ayvacicegii
Bu hafta sıkı tut karabibercim verelim artılarıBu hafta 70.4 geldim 300 gr fazlayim neyse haftaya
***5. Takım 596. Etap***
Eline sağlık kaptanicem
toplight (73.7/73,1/0,6/%0,81)
karabiber01 (70.1/70,4/-0,3/-%0,43)
parkbyull (71.4/71,2/0,2/%0,28)
fattofit85 (78.9/79/-0,1/-%0,13)
balpamuk (64.7/64,3/0,4/%0,62)
azaydidem (66.8/)
rint (56.5/56,0/0,5/%0,88)
5. Takım Ortalaması: %
***Deneme sürecindeki üyeler***
Bookhunter (64.3/64,5/-0,2/-%0,31) yeni üye, başlangıç tarihi: 06.11.2018, başlangıç kilosu: 66, hedef kilosu: 50
ayvacicegi (56.4/56/0,4/%0,71) yeni üye, başlangıç tarihi: 09.11.2018, başlangıç kilosu: 59.1, hedef
kilosu: 48
BeyazOrkidem (67.6///%) yeni üye, başlangıç tarihi: 09.11.2018, başlangıç kilosu: 67.6, hedef kilosu: 57
hapiness8387 (72.5/) yeni üye, başlangıç tarihi: 06.11.2018, başlangıç kilosu: 74, hedef kilosu: 65
Yakamoz00 (59.5/) yeni üye, başlangıç tarihi: 10.11.2018, başlangıç kilosu: 62, hedef kilosu: 54
Tesnim1989 (74/) 577. etapta kendi isteği ile ayrılan üye geri döndü. Başlangıç tarihi: 14.11.2018, başlangıç kilosu: 74, hedef kilosu: 65
bernaaydın (67,9 ) yeni üye
***İzindeki Üyeler***
fancynancy (85.6/)
***Mezun Üyeler***
si_bel (62.4/)
kardelelen321 (83.8/)
Tebrik ederim canım, kaçamaklara rağmen eksi gelmişsinEki Görüntüle 2208643
Ikı haftada önce 67.6 olan ben -100 gr
sanırım tamamlamısım ıkı haftayı 100 gr nedır ya neyse yılmak yok devam
Yaaa hoşgeldinnnn
Hosbuldum canım, biraz şişman geldim ama 16 kilo vermem gerek.Yaaa hoşgeldinnnn
Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla büyüsün evladınnn
Tabi ki katılabilirsin canım sormana bile gerek yok
Yettimmmm geldimmmm
Tebrik ederim rintcim. Sen yazmayınca korkuyorum kayıplara karıştın sanıyorum ama bildirimi unutmuyorsun neyse ki :)
Almamışsın Esracım, 400 gr vermişsin :)
Tebrik ederim ayvacicegii
Bu hafta sıkı tut karabibercim verelim artıları
Eline sağlık kaptanicem
Cumaları hep bi şey oluyor, geç gelebiliyorum. Toplantım vardı sabahtan
Tebrik ederim canım, kaçamaklara rağmen eksi gelmişsin
japtanim allah sesinizi duydu sanirim gercekten sadece 100 gr eksideyim kusura bakmayin bra gecde kaldim 66.7 kiloyum aslinda dahada eksiyi grmustum ama bgun bole oldu uzgünum haftaya telafi edicem insallahhazaydidem kurtar bizi notadaannnn
100 gr bile vermişsen kurtuluyoruz, nolur sabit gelme
Teşekkür ederim Hosbuldum. hayırlı olsun bebeginiz sağlıkla büyüsün inşallah.Hosgeldin, benim de 3.5 aylik bebegim var, kolay gelsin simdiden.
morordek kaptanim simdi bizim deneme suresi bitti mi yoksa 1 hafta daha mi var?
sagolun sizinki de. benim hamilelik kilolari dogumdan sonra gitti ama onceden kalanlari vermeye calisiyorum. hamileyken diyabet cikinca son bir ay diyet yaptim, dikkat edince veriliyor, dert etmemek gerek.Teşekkür ederim Hosbuldum. hayırlı olsun bebeginiz sağlıkla büyüsün inşallah.
Şişman anne olmak istemiyorum inşallah gider kilolar.
Canım maşallah Allah analı babalı büyütsün Kaan nasıl karesi ile arası kıskanıyor mutoplight ablam Merhaba Nasılsıniz.
Doğum yapali 2.5 ay oldu. 78 kiloyla doğuma girdim, şimdi 70.9 um hedefim 55 kiloya düşmek.
Sağlıkla büyüsün DurucukHosbuldum canım, biraz şişman geldim ama 16 kilo vermem gerek.
Çok teşekkür ederim amin inşallah tüm kuzular sağlıkla büyüsün. Kızım 2.5 aylık oldu adı Duru.
Sen nasılsın bebisin nasıl tabi buyumustur artık.
Olsun sen toparlarsın karabibercim inanıyorum :)Eki Görüntüle 2208729 buda öğle yemegim 5 yemek kaşığı ispanak 4 yemek kaşığı yogurt
İnşallah morordekcim bu hafta inan moralim çok bozuldu
Hadi bakalım Didemcim, haftaya güzel bir performans bekliyorum :)japtanim allah sesinizi duydu sanirim gercekten sadece 100 gr eksideyim kusura bakmayin bra gecde kaldim 66.7 kiloyum aslinda dahada eksiyi grmustum ama bgun bole oldu uzgünum haftaya telafi edicem insallahh
Aa evet senin 2 hafta dolmuş aslında listeye alabilirim.Hosgeldin, benim de 3.5 aylik bebegim var, kolay gelsin simdiden.
morordek kaptanim simdi bizim deneme suresi bitti mi yoksa 1 hafta daha mi var?
900 gr vermişsin Okyanuscum (ismin Okyanus'tu değil mi, yaşlılık malum, hafızama güvenemiyorum daKilom 58.6 olmuş az vermişim ama
1,5 çıktı oranım
Sağlıkla büyüsün Durucuk
Benimki bebişlikten çıktı direkt ergenliğe girdi bence18 aylık şu an, tam delirme zamanları, kafayı tırlatmak üzereyim
Olsun sen toparlarsın karabibercim inanıyorum :)
Diyetisyen randevusu ne zaman?
Hadi bakalım Didemcim, haftaya güzel bir performans bekliyorum :)
Aa evet senin 2 hafta dolmuş aslında listeye alabilirim.
Bu şekilde devam edeceğine söz verirsen alayım listeye :) Çünkü bazen ilk heves geçince arazi olabiliyor yeni üyeler. O yüzden deneme süresini uzun tutmaya çalışıyoruz aslında. Sen çok güzel gidiyorsun, menülerin de çok iyi. Kaybolmayacağına söz verebilirsen ekleyeyim :))
900 gr vermişsin Okyanuscum (ismin Okyanus'tu değil mi, yaşlılık malum, hafızama güvenemiyorum da), nesi kötü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?