- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #298.281
evt leptın kalmadı bugun bende aksam toplantımvardı cay ıctım fakat bur lokma kekte ınfı mıdeyeOff kaçamakları ben de dış baskılar yüzünden yapıyorum.
Bugün hiç sevmem zorla gül tatlısı yedirdiler.
Hatir için yedim resmen.
Ama içime oturdu.
Diyet boyunca eve kapanmak lazım galiba.
Çok geçmiş olsun.Ben malesef hastanedeyim yine. Dün gece memede ani gelişen oldukça büyük şişlik/sertlik nedeniyle acillik oldum. Antibiyotik başladım, şimdi ultrason için bekliyorum. Iltihap varsa yine iğneyle boşaltacaklar, umarım buna gerek olmaz
Uuu bu haftaki artıyı eksiye çevirmeye başladın demek. Hadi haftaya güzel bi eksi ile gel de listeye alalım seni :)Ben bugün tukkani spor salonunda açtım.
Iki kişiyiz koca salonda.
Ne bu hırs Book
Haftaya cuma günkü bildirimine göre listeye alabiliriz :)Günaydınlar.
Dünkü menümü yazayım dediiim
Sabah
Kahvaltı yapamadım ne yazık ki alışveriş yapacağım diye
Öğlen
2 parça but
Akşam
8 parça kanat
Su: 2 litre
Spor:13048 adım
Artık 2 hafta geçtiğine göre asıl listeye geçebiliyor muyuz :)
Çok geçmiş olsun yaa tüh tekrarladı demekBen malesef hastanedeyim yine. Dün gece memede ani gelişen oldukça büyük şişlik/sertlik nedeniyle acillik oldum. Antibiyotik başladım, şimdi ultrason için bekliyorum. Iltihap varsa yine iğneyle boşaltacaklar, umarım buna gerek olmaz
Geçmiş olsun canımBen malesef hastanedeyim yine. Dün gece memede ani gelişen oldukça büyük şişlik/sertlik nedeniyle acillik oldum. Antibiyotik başladım, şimdi ultrason için bekliyorum. Iltihap varsa yine iğneyle boşaltacaklar, umarım buna gerek olmaz
Kaçamak olmasa süpermişAllahım yine herkes kaybolmuş ya
Bugün minnak bir kaçamak dışında menüm iyiydi.
Sabah:domates,biber,peynir,zeytin..
Ögle:ıspanak yemeği ve yoğurt
Aksam:tavuk,salata,vişne suyu
Spor:30 dk tempolu yürüyüş,30 dk bisiklet
Su:2 litre
Aaa kaçamağı yazmayı unutmuşum.
Öğlen yarim dilim yaş pasta yedim.
ayy canim gecmis olsun bende mastiti yasadigim icin srni cok iyi anliyorum 2 sefer tuttmustu beni sıtma senin gibi hastanelik olmustum ama iltihao fln olmamisti seninki daha fena insallah antibiyotikle gecer rabbim sifa versin insallahhh caninin acisini bildigim icin cok uzuldum inanBen malesef hastanedeyim yine. Dün gece memede ani gelişen oldukça büyük şişlik/sertlik nedeniyle acillik oldum. Antibiyotik başladım, şimdi ultrason için bekliyorum. Iltihap varsa yine iğneyle boşaltacaklar, umarım buna gerek olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?