Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Off kaçamakları ben de dış baskılar yüzünden yapıyorum.
Bugün hiç sevmem zorla gül tatlısı yedirdiler.

Hatir için yedim resmen.
Ama içime oturdu.
Diyet boyunca eve kapanmak lazım galiba.
evt leptın kalmadı bugun bende aksam toplantımvardı cay ıctım fakat bur lokma kekte ınfı mıdeye

Ben malesef hastanedeyim yine. Dün gece memede ani gelişen oldukça büyük şişlik/sertlik nedeniyle acillik oldum. Antibiyotik başladım, şimdi ultrason için bekliyorum. Iltihap varsa yine iğneyle boşaltacaklar, umarım buna gerek olmaz

Çok geçmiş olsun.
Allah şifa versin canim

Ben bugün tukkani spor salonunda açtım.
Iki kişiyiz koca salonda.
Ne bu hırs Book
Uuu bu haftaki artıyı eksiye çevirmeye başladın demek. Hadi haftaya güzel bi eksi ile gel de listeye alalım seni :)
Haftaya cuma günkü bildirimine göre listeye alabiliriz :)

Çok geçmiş olsun yaa tüh tekrarladı demek umarım antibiyotik işe yarar

Allahım yine herkes kaybolmuş ya
Bugün minnak bir kaçamak dışında menüm iyiydi.
Sabah:domates,biber,peynir,zeytin..
Ögle:ıspanak yemeği ve yoğurt
Aksam:tavuk,salata,vişne suyu
Spor:30 dk tempolu yürüyüş,30 dk bisiklet
Su:2 litre
Aaa kaçamağı yazmayı unutmuşum.
Öğlen yarim dilim yaş pasta yedim.

Kaçamak olmasa süpermiş

S: 1 dilim çavdar ekmeği üzerine badem ezmesi, 1 bardak yağsız süt
Ö: 1 dilim ekmek
A: 1 kase tarhana çorbası, 30gr beyaz peynir, 1 dilim ekmek

Geçmiş olsun dilekleriniz icin sagolun. Simdilik antibiyotikle devam ediyorum. Ağrısı artti bugün. Umarım tekrarlamaz ama eşim o memeyi kurut diyor. Emzirme döneminde ictigim antibiyotik kadar daha once icmemistim.

Hastaneden gelince yemek yemeye firsat olmadi, aksam saat 8 gibi 2 kaşık dondurma yedim.

ayy canim gecmis olsun bende mastiti yasadigim icin srni cok iyi anliyorum 2 sefer tuttmustu beni sıtma senin gibi hastanelik olmustum ama iltihao fln olmamisti seninki daha fena insallah antibiyotikle gecer rabbim sifa versin insallahhh caninin acisini bildigim icin cok uzuldum inan

Iyi geceler kızlarr depresyonun en guzel tedavisi alisverismis bende bgun dibine kadar alisveris yaptim cıktım gibi sanki yarinda azicik daha yapim tam ckarim dye dusunuyorum
Ayy cok guldum yazarken bile hayir kendimede degil cocuklarima alisveris yaptim bu bile depresyondan ckardi beni anne olmak bunu gerektiriyo sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…