Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tabi ki sürekli patır patır kilo verilmiyor farkındayız, o zamanlarda da yardımcı olmaya çalışırız tabi ki :)
Şu an emzirme döneminde detoks yapmaman daha iyi olur ama zaten emzirdiğin için de kilo vermen durmayabilir. Duruma göre bakarız :)
O zaman alıyorum listeye hayırlı olsuuun :)

Canım maşallah Allah analı babalı büyütsün Kaan nasıl karesi ile arası kıskanıyor mu
Teşekkür ederim amin inşallah. Kaan ilk zamanlar kıskançlık çok yaptı hep benim annem benim babam dedi. Şimdi seviyor kardeşini. kızım prensesim diye seviyor. sanki kendi çok büyük gibi :))

sagolun sizinki de. benim hamilelik kilolari dogumdan sonra gitti ama onceden kalanlari vermeye calisiyorum. hamileyken diyabet cikinca son bir ay diyet yaptim, dikkat edince veriliyor, dert etmemek gerek.
Bende ilk hamileliğin kilolarını bu grupta verdim mezun oldum sonra 2. Hamilelikte çok bulantı yaşadım hep beyaz ekmekle bastırdım bulantilari. Şimdi veririm umarım yaza kadar anca gider kilolar o yüzden şimdiden başlamak lazım :))
Maşallah sizin hemen gitmiş kilolar fazla almadiniz sanırım hamilelikte. Kalanlarda çabucak gitsin geri gelmesin :))

İveeet bugün annem yüzünden giremedim buralara ama doldurmuşunuz sayfalari
Kimden nota alınıyor çok merak ettim.
Ben menümü yazayım bakalım.

Sabah:1 avakado,domates,biber,peynir,zeytin..
Öğle:1 küçük gül tatlisi(ağzıma tıkıldı resmen,normalde hiç ama hiç sevmem şerbetli tatlilari)
Aksam:4 köfte,salata,ayran
Spor:yok,gidemedim malesef
Su:3 litre
Aralarda bolca yesil cay ve biraz kuru erik

40 lı rakamlara mi

S:1 bardak yağsız süt, 1 avokado, 1dilim çavdar ekmeği üzerine badem ezmesi,domates, salatalık, 1 haşlanmış yumurta
Ö: 1 kase yulaf ezmesi, yoğurt,1 tatlı kaşığı çilek reçeli
Ara: 1 avuç kaju fıstık
A: 6 yk somonlu salata, 1 dilim ekmek

Su: 1litre
Spor: 11939 adim (10187 aerobik)

Sabah kahvalti yaparken midem bulaniyor kizlar zorlaniyorum degisik seyler olmasinada dikkat ediyorum
Simdide midem eksidi
Kacamak yapmamam icin evden cikmamam lazim
Off kaçamakları ben de dış baskılar yüzünden yapıyorum.
Bugün hiç sevmem zorla gül tatlısı yedirdiler.

Hatir için yedim resmen.
Ama içime oturdu.
Diyet boyunca eve kapanmak lazım galiba.

Kaptanımm
Bu günleri de gördük ya çok şükür.
Tayinim oldu. İnan o kadar yoğundum ki, oğlumun yüzünü göremedim bu hafta.
Yazamıyorum ama bildirimi unutmam :)

Bugün kaçamak değil fena şeyler yaptım. Bana veda ile öğretmenler günü birleşimde bir yemek yedik. Evet 1 aydır yapmadığımı yaptım, şekersize başlamıştım onu da bozdum. Ama merak etme kaptanım bir günlük bir şeydi bu.
Ben vereceğime inanıyorum. O yüzden mezun olmak istemiyorum.

Okulda bir öğretmen arkadaşım var. 2 yıldır un ve şeker tüketmiyormuş. Paketli gıda da. Epey etkilendim iradesinden. Hatta bugün sordu o tatlı zehiri yiyecek misin diye :)) Eşim de şu an benimle birlikte özen gösteriyor.
Hatta hedef büyütebilirşm mezun olurken :) 52 53 falan :))
Ama birinci olnuşum çok mutluyummm
:)) morordek

Çok sevindim rintcimm istediğin bir tayin miydi, hayırlı olsun? :)
O öğretmen arkadaşından bahsetmiştin, ne güzel böyle arkadaşlar çok motive ediyor gerçekten :)
O zaman haftaya hedef guncelleyebiliriz istersen :)

Sizin şu anlaşmanıza hastayım. Resmen kahkahalarla gülüyorum muhabbetinize :))))
Evet değişik bi sekilde anlaşıyoruz arkadaşla ama anlaşıyoruz şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…