- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #298.261
Tabi ki sürekli patır patır kilo verilmiyor farkındayız, o zamanlarda da yardımcı olmaya çalışırız tabi ki :)Benim daha yeni başlıyor, ilk 2 hafta kolay olanları verdim, asıl bundan sonra disiplin lazım bana. Bir terslik olmazsa burdayım yani. aynı ay doğum yaptığımız annelerle kilo verme başlığı açmıştık, kk'yi bıraktılar, ben de buraya geldim, iyi ki de gelmişim :)
bundan sonra kilo vermem yavaşlayabilir çünkü son 10 yıldır 56'nin altina inmedim. artık kür/detoks yapicaz bir şeyler. o zaman burada herkesin huzurunda söz vereyim :)
Teşekkür ederim amin inşallah. Kaan ilk zamanlar kıskançlık çok yaptı hep benim annem benim babam dedi. Şimdi seviyor kardeşini. kızım prensesim diye seviyor. sanki kendi çok büyük gibi :))Canım maşallah Allah analı babalı büyütsün Kaan nasıl karesi ile arası kıskanıyor mu
Bende ilk hamileliğin kilolarını bu grupta verdim mezun oldum sonra 2. Hamilelikte çok bulantı yaşadım hep beyaz ekmekle bastırdım bulantilari. Şimdi veririm umarım yaza kadar anca gider kilolar o yüzden şimdiden başlamak lazım :))sagolun sizinki de. benim hamilelik kilolari dogumdan sonra gitti ama onceden kalanlari vermeye calisiyorum. hamileyken diyabet cikinca son bir ay diyet yaptim, dikkat edince veriliyor, dert etmemek gerek.
40 lı rakamlara miAl senin olsun :) ben 40li rakamlara ineyim.
Bu arada kilo takibi önemli tabi ama benim asıl sikilasmam lazim. onceden bu kiloda cok daha fit gorunuyordum, ne zaman spora vakit ayırabilecek hale gelicem acaba? cocugu olmayan arkadaşlar iyi değerlendirin, bol bol spor yapin... ben gun icinde ancak yemek pisirecek kadar boş kaliyorum.
Bakalım hayaller öyle ama gerçek ne olacak.40 lı rakamlara mi
Bence tam tersi yediğin miktarları artırmalısın ki doyasın ama tabi daha düşük kalorili, sağlıklı sebze meyve et süt yumurta fistik/ceviz vb. yemek lazım.Beybiler neredesiniz
Benim bu hafta baya kötü.
Artık "pire" kadar yicem herseyi
Sağlıklı şeyler yediğin sürece deve kadar da yiyebilirsin :)Beybiler neredesiniz
Benim bu hafta baya kötü.
Artık "pire" kadar yicem herseyi
Off kaçamakları ben de dış baskılar yüzünden yapıyorum.Sabah kahvalti yaparken midem bulaniyor kizlar zorlaniyorum degisik seyler olmasinada dikkat ediyorum
Simdide midem eksidi
Kacamak yapmamam icin evden cikmamam lazim
Sağlıklı şeyler yediğin sürece deve kadar da yiyebilirsin :)
Çok sevindim rintcimm istediğin bir tayin miydi, hayırlı olsun? :)Kaptanımm
Bu günleri de gördük ya çok şükür.
Tayinim oldu. İnan o kadar yoğundum ki, oğlumun yüzünü göremedim bu hafta.
Yazamıyorum ama bildirimi unutmam :)
Bugün kaçamak değil fena şeyler yaptım. Bana veda ile öğretmenler günü birleşimde bir yemek yedik. Evet 1 aydır yapmadığımı yaptım, şekersize başlamıştım onu da bozdum. Ama merak etme kaptanım bir günlük bir şeydi bu.
Ben vereceğime inanıyorum. O yüzden mezun olmak istemiyorum.
Okulda bir öğretmen arkadaşım var. 2 yıldır un ve şeker tüketmiyormuş. Paketli gıda da. Epey etkilendim iradesinden. Hatta bugün sordu o tatlı zehiri yiyecek misin diye :)) Eşim de şu an benimle birlikte özen gösteriyor.
Hatta hedef büyütebilirşm mezun olurken :) 52 53 falan :))
Ama birinci olnuşum çok mutluyummm
:))morordek
Evet değişik bi sekilde anlaşıyoruz arkadaşla ama anlaşıyoruz şükürSizin şu anlaşmanıza hastayım. Resmen kahkahalarla gülüyorum muhabbetinize :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?