Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu sabahki kilomu söliyim mi sölemim mi cok kararsizim cunku bgun dsarda cıs yedim ve yarina ayni kiloda olmya blirim ama yinede solicemmmn
66.1 kiloydum kendi kendine gitti 600 gr 1 gunde bseyde yapmadm bakalim yarm kac ckicam su hergun tartilma huyum olmasa iyidi ama nese aynen kaldigim yerden dyetimede sporumada devam hatta insallah 1haftaya spor salonuna yaziliyorum bu hafta ici gec kalan kıs temizligimi yapip sonraki hafta spor salonunda solugu alicam insallahh ozman kim tutar bakalim beniiii

çok geçmiş olsun canım yaa acil şifalar

Tam senlik bir paylaşım olmuş
Çılgın cumada yapsaydın ya kız deli indirim vardı :)

Yaa, genel olarak indirim görüp alışveriş yapmaya çok karşıyım. İhtiyaç olmayan bir sürü şey alınıyor. Aşırı derece tüketim toplumu gibi hissediyorum ama bu sefer biz de fena yaptım. Hoş, hepsi alınacak ama bekleyen şeylerdi ama yine de kandırılmış hissettik kendimizi

Ozaman aramiza tekrardan hoşgeldiniz

Evet ben de karşıyım hedefcim ve nitekim alışveriş yapmadım da çok acil ihtiyaç yoktu, şimdi baksam kafamda ihtiyaç yaratacağım diye pek bakmadım. Alınacak şeyleri indirimde almayı kandırılmak gibi düşünme bence eninde sonunda alacakmışsın Didem'e de ondan dedim madem alacaktın bari indirimde alsaydın diye

Teşekkür ederim amin inşallah. Kaan ilk zamanlar kıskançlık çok yaptı hep benim annem benim babam dedi. Şimdi seviyor kardeşini. kızım prensesim diye seviyor. sanki kendi çok büyük gibi :))
Maşallah annesi büyüdükçe daha çok sever annesi kardesini sahip çıkar

Merhaba kızlar.
Benim iki çocukta hasta dün hastanelerde geçti vaktimiz giremedim.
Kizmda alerji var, doktor 3 hafta yumurta ve süt ürünleri lerini yeme dedi. Bugün kahvaltıda şaşırdım ne yiyeceğim ben diye.
Neyse önce sağlık olsun. Pazartesi den itibaren menulerimi paylaşıyorum.

Sağlıklı pirelerden ye canim

Alerji mi çıktı canım? Tüh ya. Ister istemez diyet yapacaksın desene

Gecmiş olsun canım

ben o tarz seylere inanmiyrum kaptanim once fiyatlari yukseltip sonrada indirip yapip sahane cuma cilgin cuma kara cuma dye kampanya yaptiklarini saniyolar bzleri kandiriyolar bilmiyom kendimi hedefin dedigi gibi kandirilmis hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…