- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #298.301
çok geçmiş olsun canım yaa acil şifalarBen malesef hastanedeyim yine. Dün gece memede ani gelişen oldukça büyük şişlik/sertlik nedeniyle acillik oldum. Antibiyotik başladım, şimdi ultrason için bekliyorum. Iltihap varsa yine iğneyle boşaltacaklar, umarım buna gerek olmaz
Tam senlik bir paylaşım olmuş
Çılgın cumada yapsaydın ya kız deli indirim vardı :)Iyi geceler kızlarr depresyonun en guzel tedavisi alisverismis bende bgun dibine kadar alisveris yaptim cıktım gibi sanki yarinda azicik daha yapim tam ckarim dye dusunuyorum
Ayy cok guldum yazarken bile hayir kendimede degil cocuklarima alisveris yaptim bu bile depresyondan ckardi beni anne olmak bunu gerektiriyo sanirim
Tam senlik bir paylaşım olmuş
Çılgın cumada yapsaydın ya kız deli indirim vardı :)
Ozaman aramiza tekrardan hoşgeldinizBenim daha yeni başlıyor, ilk 2 hafta kolay olanları verdim, asıl bundan sonra disiplin lazım bana. Bir terslik olmazsa burdayım yani. aynı ay doğum yaptığımız annelerle kilo verme başlığı açmıştık, kk'yi bıraktılar, ben de buraya geldim, iyi ki de gelmişim :)
bundan sonra kilo vermem yavaşlayabilir çünkü son 10 yıldır 56'nin altina inmedim. artık kür/detoks yapicaz bir şeyler. o zaman burada herkesin huzurunda söz vereyim :)
Iki arkadasimida tebrik ediyorumTebrik ediyorum hanımlar @rint ve @Yakamoz00 :)
Evet ben de karşıyım hedefcim ve nitekim alışveriş yapmadım daYaa, genel olarak indirim görüp alışveriş yapmaya çok karşıyım. İhtiyaç olmayan bir sürü şey alınıyor. Aşırı derece tüketim toplumu gibi hissediyorum ama bu sefer biz de fena yaptım. Hoş, hepsi alınacak ama bekleyen şeylerdi ama yine de kandırılmış hissettik kendimizi
Maşallah annesi büyüdükçe daha çok sever annesi kardesini sahip çıkarTeşekkür ederim amin inşallah. Kaan ilk zamanlar kıskançlık çok yaptı hep benim annem benim babam dedi. Şimdi seviyor kardeşini. kızım prensesim diye seviyor. sanki kendi çok büyük gibi :))
Sağlıklı pirelerden ye canimBeybiler neredesiniz
Benim bu hafta baya kötü.
Artık "pire" kadar yicem herseyi
Şuan kac kilosunBakalım hayaller öyle ama gerçek ne olacak.
Midende sorun var canimSabah kahvalti yaparken midem bulaniyor kizlar zorlaniyorum degisik seyler olmasinada dikkat ediyorum
Simdide midem eksidi
Kacamak yapmamam icin evden cikmamam lazim
Yok canım tiksinti gelioMidende sorun var canim
Sağlıklı pirelerden ye canim
Alerji mi çıktı canım? Tüh ya. Ister istemez diyet yapacaksın deseneMerhaba kızlar.
Benim iki çocukta hasta dün hastanelerde geçti vaktimiz giremedim.
Kizmda alerji var, doktor 3 hafta yumurta ve süt ürünleri lerini yeme dedi. Bugün kahvaltıda şaşırdım ne yiyeceğim ben diye.
Neyse önce sağlık olsun. Pazartesi den itibaren menulerimi paylaşıyorum.
Gecmiş olsun canımMerhaba kızlar.
Benim iki çocukta hasta dün hastanelerde geçti vaktimiz giremedim.
Kizmda alerji var, doktor 3 hafta yumurta ve süt ürünleri lerini yeme dedi. Bugün kahvaltıda şaşırdım ne yiyeceğim ben diye.
Neyse önce sağlık olsun. Pazartesi den itibaren menulerimi paylaşıyorum.
ben o tarz seylere inanmiyrum kaptanim once fiyatlari yukseltip sonrada indirip yapip sahane cuma cilgin cuma kara cuma dye kampanya yaptiklarini saniyolar bzleri kandiriyolar bilmiyom kendimi hedefin dedigi gibi kandirilmis hissediyorumTam senlik bir paylaşım olmuş
Çılgın cumada yapsaydın ya kız deli indirim vardı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?