- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #298.321
56 kiloyum ama sabah ac karnina ve az kiyafetle :)Şuan kac kilosun
Evet alerji çıktı, en çok kahvaltı ve öğle yemeklerinde zorlanacagim hep süt ürünleri vardı ogunlerimde. Kan testi de yapılacak çarşamba inşallah kanda bir şey çıkmaz. Çok alerjik yavrum vücudu pütur pütür ve kırmızı.
Alerji mi çıktı canım? Tüh ya. Ister istemez diyet yapacaksın desene
Teşekkür ederim.Gecmiş olsun canım
Artık kızacağım ama?Meydan bana kalmış yine kimsecikler yok
O zaman menü gelsin
Sabah:yok
Öğle:tavuk çorbası,dünkü yediğim yaş pastanın kalan yarisi
Aksam:kahvalti:)) fazladan bir dilim hashasli çörek ve helva yedim
Spor:30 dk yürüyüş, 30 dk bisiklet,30 dk yüzme
Su:2 litre
Evet aslında çoğu şeyde dediğin gibi yapıyorlar, fiyatları yükseltip indiriyorlar ama fiyatını bildiğim birkaç şeyde gerçekten indirim olduğunu gördüm, o yüzden arada gerçek indirim de oluyor galibaben o tarz seylere inanmiyrum kaptanim once fiyatlari yukseltip sonrada indirip yapip sahane cuma cilgin cuma kara cuma dye kampanya yaptiklarini saniyolar bzleri kandiriyolar bilmiyom kendimi hedefin dedigi gibi kandirilmis hissediyorum
İnsallah çıkmaz canım, kolay değil alerji maalesef, günümüzde de çok yaygınEvet alerji çıktı, en çok kahvaltı ve öğle yemeklerinde zorlanacagim hep süt ürünleri vardı ogunlerimde. Kan testi de yapılacak çarşamba inşallah kanda bir şey çıkmaz. Çok alerjik yavrum vücudu pütur pütür ve kırmızı.
Canım hedef kilon kaçtı, kaydedeyim :)Pazartesi kilom 70.5
Geçtiğimiz cuma 70.9 du.
Hadi bak deneme süren bitti aslında, menülerin düzene girsin ve güzel bir eksiyle gel ki listeye alabilelimÖyle deme ördeğim.
Ben o yaş pastanın cok buyuk bir kismini sünnetlerdim.
Yarım dilim 5.takım için minnak,Book için büyük bir adımdır.
Ama biraz daha dikkat etmeliyim tabii.
Bir daha sayın gurumu kızdırmak mi
Tövbeler olsun,Allahım korusun
morordek
Hadi geçmiş olsun parkcım siz sırayı savdınız, şimdi bize geldi.günaydın nasılsınız ben hafta sonu sınavları hallettim 3 sene sonra ilk defa diyet miyet yok dedim çok sağlıksız beslenmedim ama biraz abandım gece meyve kuruyemiş falan tükettim ders çalışırken haliyle bana +1 kilo olarak geldi velhasıl tamamdır stresim bitti cumaya ciddi bir iniş sergileyeceğim...geçen haftaki kiloma göre inecek az inecek ama hafta sonu aldığım için güzel bir düşüş olacak..
gelgelelim aöf soruları yayımlamış bir ders hariç notlarım biri hariç hepsi yüksek gayet memnunum..bu yüzden bugün keyfime diyecek yok oğlumu sabah hastaneye götürdüm ilaçlarını aldım kreşe bıraktım işe geldim şimdi ortalığı bir toparlayayım gelirim.
yok yok halledicem kafam rahatladı yeminle hadi darısı sana unutma sosyoloji sorularını bana yollayacan hepsiniHadi geçmiş olsun parkcım siz sırayı savdınız, şimdi bize geldi.
O +1'i de duymadım görmedim bilmiyorum, sen halledersin cumaya kadar. Hadi bak mezun edicez seni :)
Çok ulvi bir görev yükledin bana, sınavda soruları unutmayayım diye 10 kez okurum artıkyok yok halledicem kafam rahatladı yeminle hadi darısı sana unutma sosyoloji sorularını bana yollayacan hepsini
ayy canim gecmis olsun bende mastiti yasadigim icin srni cok iyi anliyorum 2 sefer tuttmustu beni sıtma senin gibi hastanelik olmustum ama iltihao fln olmamisti seninki daha fena insallah antibiyotikle gecer rabbim sifa versin insallahhh caninin acisini bildigim icin cok uzuldum inan
midem almiyor demistiniz, hem sut hem cay beni de rahatsiz eder, bir gun birini bir gun digerini icseniz.
tesekkurler, tam listeye girdim tekrar mastit sorunu cikti. haftasonu diyete cok dikkat edemedim, dunku menum iyiydi ama cumartesi pazar arada atistirmalar oldu, fazla takip edemedim. Neyseki simdi iyiyim, tekrar diyete odaklanicam ama bebek arabasiyla yuruyuslere ara vermek zorundayim hem soguktan hem de kendimi yordugumdan olabilirmis.Ozaman aramiza tekrardan hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?