Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Alerji mi çıktı canım? Tüh ya. Ister istemez diyet yapacaksın desene
Evet alerji çıktı, en çok kahvaltı ve öğle yemeklerinde zorlanacagim hep süt ürünleri vardı ogunlerimde. Kan testi de yapılacak çarşamba inşallah kanda bir şey çıkmaz. Çok alerjik yavrum vücudu pütur pütür ve kırmızı.

Artık kızacağım ama?
Bu hafta zaten artı geldin ve birkaç gündür menülerinde kaçamaklar görüyorum. Üstelik deneme süresindesin henüz. Böyle gitmez biliyorsun değil mi bookcum?

ben o tarz seylere inanmiyrum kaptanim once fiyatlari yukseltip sonrada indirip yapip sahane cuma cilgin cuma kara cuma dye kampanya yaptiklarini saniyolar bzleri kandiriyolar bilmiyom kendimi hedefin dedigi gibi kandirilmis hissediyorum
Evet aslında çoğu şeyde dediğin gibi yapıyorlar, fiyatları yükseltip indiriyorlar ama fiyatını bildiğim birkaç şeyde gerçekten indirim olduğunu gördüm, o yüzden arada gerçek indirim de oluyor galiba
İnsallah çıkmaz canım, kolay değil alerji maalesef, günümüzde de çok yaygın

Pazartesi kilom 70.5
Geçtiğimiz cuma 70.9 du.
Canım hedef kilon kaçtı, kaydedeyim :)
Hadi bak deneme süren bitti aslında, menülerin düzene girsin ve güzel bir eksiyle gel ki listeye alabilelim

günaydın nasılsınız ben hafta sonu sınavları hallettim 3 sene sonra ilk defa diyet miyet yok dedim çok sağlıksız beslenmedim ama biraz abandım gece meyve kuruyemiş falan tükettim ders çalışırken haliyle bana +1 kilo olarak geldi velhasıl tamamdır stresim bitti cumaya ciddi bir iniş sergileyeceğim...geçen haftaki kiloma göre inecek az inecek ama hafta sonu aldığım için güzel bir düşüş olacak..
gelgelelim aöf soruları yayımlamış bir ders hariç notlarım biri hariç hepsi yüksek gayet memnunum..bu yüzden bugün keyfime diyecek yok oğlumu sabah hastaneye götürdüm ilaçlarını aldım kreşe bıraktım işe geldim şimdi ortalığı bir toparlayayım gelirim.

Hadi geçmiş olsun parkcım siz sırayı savdınız, şimdi bize geldi.
O +1'i de duymadım görmedim bilmiyorum, sen halledersin cumaya kadar. Hadi bak mezun edicez seni :)

Hadi geçmiş olsun parkcım siz sırayı savdınız, şimdi bize geldi.
O +1'i de duymadım görmedim bilmiyorum, sen halledersin cumaya kadar. Hadi bak mezun edicez seni :)
yok yok halledicem kafam rahatladı yeminle hadi darısı sana unutma sosyoloji sorularını bana yollayacan hepsini

bu sefer odem olustugu gunun aksamina acili aradim, gel bakalim dediler. erken baslayinca antibiyotik ise yaradi sanirim, ama onceki antibiyotigi kullanirken bile yeni bir apse olusmus, ultrsaonda cikti. Neden oldu acaba ondan mi bundan mi diye hicbir sey yapamamaya basladim..

Ozaman aramiza tekrardan hoşgeldiniz
tesekkurler, tam listeye girdim tekrar mastit sorunu cikti. haftasonu diyete cok dikkat edemedim, dunku menum iyiydi ama cumartesi pazar arada atistirmalar oldu, fazla takip edemedim. Neyseki simdi iyiyim, tekrar diyete odaklanicam ama bebek arabasiyla yuruyuslere ara vermek zorundayim hem soguktan hem de kendimi yordugumdan olabilirmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…