- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #298.341
oku valla bak ben hepsini ezberlemişimÇok ulvi bir görev yükledin bana, sınavda soruları unutmayayım diye 10 kez okurum artık
Merhaba kızlar.
Benim iki çocukta hasta dün hastanelerde geçti vaktimiz giremedim.
Kizmda alerji var, doktor 3 hafta yumurta ve süt ürünleri lerini yeme dedi. Bugün kahvaltıda şaşırdım ne yiyeceğim ben diye.
Neyse önce sağlık olsun. Pazartesi den itibaren menulerimi paylaşıyorum.
kalsiyum takviyesi almak iyi olabilir sut urunlerini kesecekseniz.Evet alerji çıktı, en çok kahvaltı ve öğle yemeklerinde zorlanacagim hep süt ürünleri vardı ogunlerimde. Kan testi de yapılacak çarşamba inşallah kanda bir şey çıkmaz. Çok alerjik yavrum vücudu pütur pütür ve kırmızı.
Yemekten yarım saat sonra ıcıyorum cayımidem almiyor demistiniz, hem sut hem cay beni de rahatsiz eder, bir gun birini bir gun digerini icseniz.
Evet ben de karşıyım hedefcim ve nitekim alışveriş yapmadım daçok acil ihtiyaç yoktu, şimdi baksam kafamda ihtiyaç yaratacağım diye pek bakmadım. Alınacak şeyleri indirimde almayı kandırılmak gibi düşünme bence eninde sonunda alacakmışsın Didem'e de ondan dedim madem alacaktın bari indirimde alsaydın diye
Ben de şu ara sardım baya minimalizme. Ama zaten hop diye olacak şey değil diyorlar. 2 yıl falan bulabiliyormuş oturtması :)Aynen aynen ördeğim.
Pamuğun minimalizm tarzını çok beğeniyorum. Biz de evde uygulamaya kalktım ama çok uzun sürede olacak bir iş. Beceremedim valla :)
Ama en azından bir tık da olsa dikkat etmeye çalışıyoruz tüketim toplumuna destek olmamak için.
ben o tarz seylere inanmiyrum kaptanim once fiyatlari yukseltip sonrada indirip yapip sahane cuma cilgin cuma kara cuma dye kampanya yaptiklarini saniyolar bzleri kandiriyolar bilmiyom kendimi hedefin dedigi gibi kandirilmis hissediyorum
Ben de şu ara sardım baya minimalizme. Ama zaten hop diye olacak şey değil diyorlar. 2 yıl falan bulabiliyormuş oturtması :)
En azından bi farkındalık oluştu bende de gereksiz şeyleri almamaya ve elde tutmamaya çalışıyorum artık
Çikolatada da süt olabilir canım dikkat etBugünkü menum
Sabah 2 bardak su
Kahvaltı, dereotu, salatalık, zeytin, 1 dilim tb ekmeği, rezene
Ara öğün ceviz ve bir tk bal
Öğlen mercimek çorbası ve ıspanak ve 1 dilim tb ekmeği
ara öğün 1 mandalina.
Aksam 3 tavuk but ve salata
3 lt su
2 bardak humana still tea.
Bir tane çikolata yedim tatlıya dayanamadım
Bookcum menün güzel şu suya da çare bulsak 10 numara olacakSabah:2 adet muz ve Türk kahvesi
Öğle:1 tabak kapuska ve 1 kase yoğurt
Aksam:1 kase tavuk çorbası
Spor:maalesef yok,onun yerine temizlik yaptım bol bol
Su:2 bardak dışında gün içinde içmedim.Ama şimdi yanımda 2 litre var fondip yapacağım muhtemelen.
Aralarda bolca yesil cay.
Canım tatlı istiyoooo
Ikı tartı var ıkısıdr farklı ölçüyo gıdıp yenısını alcam gecmıs olsun bu aradaSlm kizlar cok hastayim kolum kalkmiyo o derece kizlarimda hasta bgunfirsat bulup yazamadim 66.4 kiloydum sabah insallah sabah gr da olsa gtmis olur yediklerimegenede dikkat ettim bgun aa yarn yazarm menumu cok uykum var haydi iyigeceler
Geçmiş olsun canımSlm kizlar cok hastayim kolum kalkmiyo o derece kizlarimda hasta bgunfirsat bulup yazamadim 66.4 kiloydum sabah insallah sabah gr da olsa gtmis olur yediklerimegenede dikkat ettim bgun aa yarn yazarm menumu cok uykum var haydi iyigeceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?