Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gecmis olsun, daha cok sebze ve protein icin de nohut/mercimek vb. yenebilir.

kalsiyum takviyesi almak iyi olabilir sut urunlerini kesecekseniz.

Aynen aynen ördeğim.
Pamuğun minimalizm tarzını çok beğeniyorum. Biz de evde uygulamaya kalktım ama çok uzun sürede olacak bir iş. Beceremedim valla :)
Ama en azından bir tık da olsa dikkat etmeye çalışıyoruz tüketim toplumuna destek olmamak için.

Ben de şu ara sardım baya minimalizme. Ama zaten hop diye olacak şey değil diyorlar. 2 yıl falan bulabiliyormuş oturtması :)
En azından bi farkındalık oluştu bende de gereksiz şeyleri almamaya ve elde tutmamaya çalışıyorum artık

ben o tarz seylere inanmiyrum kaptanim once fiyatlari yukseltip sonrada indirip yapip sahane cuma cilgin cuma kara cuma dye kampanya yaptiklarini saniyolar bzleri kandiriyolar bilmiyom kendimi hedefin dedigi gibi kandirilmis hissediyorum

O yüzden zaten takipte olduğun şeyleri alacaksın diye düşünüyorum tatlım.
Bizim teknolojik ihtiyaçlarımız vardı. Alınması gerekiyordu zaten iş için falan ama bekliyorduk uygun günleri.
Yaklaşık %40 indirimli oldu. Onun haricinde bir sürü şeyin de fiyatını yükseltip azalttılar.
Benim en çok rahatsız olduğum ihtiyaç olmamasına rağmen indirim diye almaya kalkmamız. Bir sürü şeye yeltendim ne yalan söyleyeyim ama durdum.

Aynen ördeğim. Atmayı, azaltmayı henüz beceremiyorum ama en azından alırken dikkat ediyorum.
Birkaç ay önce burada gaza gelip bir sürü kıyafeti ortadan kaldırdım deneme olsun diye ama beceremedim. Yarısını geri çıkardım :)

Bugünkü menum
Sabah 2 bardak su
Kahvaltı, dereotu, salatalık, zeytin, 1 dilim tb ekmeği, rezene
Ara öğün ceviz ve bir tk bal
Öğlen mercimek çorbası ve ıspanak ve 1 dilim tb ekmeği
ara öğün 1 mandalina.
Aksam 3 tavuk but ve salata
3 lt su
2 bardak humana still tea.
Bir tane çikolata yedim tatlıya dayanamadım

Sabah:2 adet muz ve Türk kahvesi
Öğle:1 tabak kapuska ve 1 kase yoğurt
Aksam:1 kase tavuk çorbası
Spor:maalesef yok,onun yerine temizlik yaptım bol bol
Su:2 bardak dışında gün içinde içmedim.Ama şimdi yanımda 2 litre var fondip yapacağım muhtemelen.
Aralarda bolca yesil cay.

Canım tatlı istiyoooo

Çikolatada da süt olabilir canım dikkat et
Bookcum menün güzel şu suya da çare bulsak 10 numara olacak

Slm kizlar cok hastayim kolum kalkmiyo o derece kizlarimda hasta bgunfirsat bulup yazamadim 66.4 kiloydum sabah insallah sabah gr da olsa gtmis olur yediklerimegenede dikkat ettim bgun aa yarn yazarm menumu cok uykum var haydi iyigeceler

Slm kizlar cok hastayim kolum kalkmiyo o derece kizlarimda hasta bgunfirsat bulup yazamadim 66.4 kiloydum sabah insallah sabah gr da olsa gtmis olur yediklerimegenede dikkat ettim bgun aa yarn yazarm menumu cok uykum var haydi iyigeceler
Ikı tartı var ıkısıdr farklı ölçüyo gıdıp yenısını alcam gecmıs olsun bu arada

günaydın canlar hasta olanlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ben daha birini atlatmazken diğerine gark oluyorum bu sene hastalık senesi galiba umarım çabuk toparlar herkes..

dünki menüme gelecek olursak..

morordek fancynancy Cikilatacanavari

sabah:simit (hastanedeydim malum)
öğlen:ezogelin çorbası bir dilim ekmeğin dış kısmı
akşam:ızgara tavuk ev yapımı yoğurt
ilerleyen saatlerde bir bardak nar suyu,bir portakal
2,5 litre su
kol kalksa spor yapılacakta ancak bugünün yemeğini yapabildim.

Herkeslere günaydınlar
Dükkan açılmış ama pek yazan yok bu ara :)
ayvacicegi nasıl oldun daha iyi misin?
fattofit85 sen nerelerdesin dönmüştün yanlış hatırlamıyorsam? :)
balpamuk senin de sesin çıkmaz oldu :)

@hapiness8387 Y Yakamoz00 bernaaydin hanımlar siz de bırakmadınız umarım, diyete devam değil mi? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…